Wysłany: Nie Lut 04, 2007 10:22 pm Temat postu: konger tiger cross maxx ul,z czym to sie je
Witam,poszukałem troche w archiwum i z tego co piszecie jest to bardzo chwalony kij,mogliby¶cie napisać co¶ więcej o nim,szukam kijka do łowienia jazio-kleni w dużych rzekach,przynęty to małe woblerki i obrotówki.Jak się ten kij sprawdza podczas holu jazi czy nie spadaj±?? Czy jest kluchowaty podczas prowadzenia przynęt?? Prosze o podzielenie się spostrzeżeniami,na temat tego kijka.
Dzięki
hmsp Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Zamo¶ć
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 5:42 pm Temat postu: Re: konger tiger cross maxx ul,z czym to sie je
Tommek napisał:
Witam,poszukałem troche w archiwum i z tego co piszecie jest to bardzo chwalony kij,mogliby¶cie napisać co¶ więcej o nim,szukam kijka do łowienia jazio-kleni w dużych rzekach,przynęty to małe woblerki i obrotówki.Jak się ten kij sprawdza podczas holu jazi czy nie spadaj±?? Czy jest kluchowaty podczas prowadzenia przynęt?? Prosze o podzielenie się spostrzeżeniami,na temat tego kijka.
Dzięki
Tommek, ja my¶lę, że o tym kijku napisano już tyle, że esencja została zawarta.
Pzdr
kemmyl14 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Pionki
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 9:25 am Temat postu:
Mam tego kongerka do 18 g Jest bardzo miękki i sprzedawca wła¶nie jego mi polecał na klenio-jazie bo elegancko się zgina podczas brania i tym sposobem przynęta nie jest wyrwana z pyska rybie a potem bardzo dobrze sie holuje bo wędka amortyzuje wszystkie zrywy rybek
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 11:44 am Temat postu:
Dodam jeszcze że nie jest zbyt kluskowaty ale także nie jest zbyt sztywny. Poprostu ideał
Tommek Hodowca rosówek
Kraj: Polska
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 1:08 pm Temat postu:
Kemmy a łowisz nim może w rzekach z dużym uci±giem?? Daje rade??
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 1:52 pm Temat postu:
Chodzi Ci o takie rzeki jak Wisła ?? Jeżeli tak to daje radę ale w zależno¶ci na co łowisz. Idealnie pasuje do gumek, małych wirówek 00,0,1 i małych wobków do 3 cm. Praca każdej z tych przynęt jest idealnie wyczuwalna na kijku _________________ Mistrz teorii ? Nie ! Uczeń praktyki.