Wysłany: Wto Mar 19, 2013 4:27 pm Temat postu: Dzień wędkarza
Drodzy koledzy dzi¶ Nasze ¦więto z tej okazji, chciałbym wszystkim życzyć samych sukcesów wędkarskich w tym roku, jak i w kolejnych latach- nietuzinkowych okazów, po prostu TAAAAAAAAAAAAAAAKKKKIIIIEEEEJ ryby :P
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Wto Mar 19, 2013 4:43 pm Temat postu:
Dzień wędkarza? Kto to wymy¶lił? Może i dobrze, tylko dlaczego w takim brzydkim okresie. U nas dzisiaj zamieć ¶nieżna - a poszłoby się na rybki :oops:
A to się wiele razy przewijało.. Zdrowie Towarzyszy, którzy z tak± rado¶ci± ¶więtuj± ten dzień i wspominaj± ten rewolucyjny zjazd z 1950 roku, kiedy rozpieprzono prężnie działaj±ce Towarzystwa Wędkarskie i powołano jedynie słuszna organizację ludu wędkuj±cego miast i wsi ¶ci¶le kontrolowan± przez ówczesne władze:
"Jestem przekonany, że Wasz dzisiejszy zjazd działaczy z wędkarstwa z całego kraju jest zjazdem rewolucyjnym, jest zjazdem, który likwiduje dotychczasowy, anormalny, kapitalistyczny charakter organizacji, przekształci i dopasuje j± do potrzeb klasy robotniczej".
Na pohybel!!!
PS. Ciekawe , czy towarzysze na Twardej już się ocknęli po wczorajszym ¶więtowaniu
Na pohybel!! _________________ Pijawka z wiochy....
argrabi Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa
Wysłany: Sro Mar 20, 2013 8:18 am Temat postu: Re: Dzień wędkarza
Booseib napisał:
Drodzy koledzy dzi¶ Nasze ¦więto...
Pocz±tek powinien brzmieć: Drodzy towarzysze....
Koledzy ¶więtuj± 12 kwietnia... _________________ Pijawka z wiochy....
ZIPPO Pogawędkowy twardziel
Kraj: Norwegia Miejscowość: Sola
Wysłany: Sro Mar 20, 2013 3:43 pm Temat postu: Re: Dzień wędkarza
argrabi napisał:
Booseib napisał:
Koledzy ¶więtuj± 12 kwietnia...
Nie widzę różnicy, czy wciskaj± mi ¶więto z komuny rodem, czy ¶więtego katolickiego.
¦więtuję wtedy, kiedy jestem nad wod± z wędk± w ręce.
the_animal Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Sro Mar 20, 2013 4:25 pm Temat postu: Re: Dzień wędkarza
ZIPPO napisał:
argrabi napisał:
Booseib napisał:
Koledzy ¶więtuj± 12 kwietnia...
Nie widzę różnicy, czy wciskaj± mi ¶więto z komuny rodem, czy ¶więtego katolickiego.
¦więtuję wtedy, kiedy jestem nad wod± z wędk± w ręce.