Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zamki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 8:22 pm Temat postu: |
|
|
pajak napisał: |
oj pany jak ja bym z Wami pojechał...... |
Miejsca jeszcze wolne s± .
Jestem nowy na forum więc powiedzcie co ile tak się spotykacie i się tak fajnie bawicie. ???????????? |
Poczytaj tutaj
Ale mi żal d... ¶ciska |
Więc Zrób co¶ z tym żeby to się zmieniło i dopisz się na tej li¶cie miejsce 10
pozdrawiam zamker : : _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
pajak Starszy podbierakowy

Kraj: Polska Miejscowość: Elbl±g |
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 7:58 am Temat postu: |
|
|
Z mił± chęci± - naprawdę, szkopół w tym iż w ¶rodę mam jechać na czterotygodniowe szkolenie dla pracowników.
i dlatego mi tak żal Najlepsze brania w tym roku mnie omin±
pozdr.
Paj±k |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:28 am Temat postu: |
|
|
Paj±k - nie martw się - jeszcze znajdzie się zlot na którym zabły¶niesz. Nie wiem tylko, czy strawisz na tym zlocie takiego killera jak Old_rysiu. :-) |
|
 |

Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:59 am Temat postu: |
|
|
Już za 11 dni będziemy na zlocie siadać do pierwszego grila. Czy obok kiełbasek będzie miejsce na rybkę? |
|
 |
granatowy Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Koszalin |
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 12:36 pm Temat postu: |
|
|
Oldi a obiektywy już wyszorowane, karty pamięci wyczyszczone? Ci co zostaj± licz± na piękn± relacje.  _________________ Krzy¶ K |
|
 |

Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 1:30 pm Temat postu: |
|
|
Granatowy!! Kupa lat. Co się z Tob± działo? Wpisujesz się na zlot? Masz szansę - no i będę miał z kim usi±¶ć przy leszczykach ( a podobno s± olbrzymie ).
Lufa z aparatu wyszorowana :-) Dwa akumulatory o pojemno¶ci 270 min pracy - każdy. Dwie karty pamięci ponad 1 GB :-)
Mam tylko nadzieję, że czytałe¶ wszystko o naszym zlocie o tym miejscu i ogladałe¶ fotki :-) |
|
 |
granatowy Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Koszalin |
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Rysiu nie wpisuje się niestety by nie siać zamętu bo wszystkie tegoroczne moje drogi prowadz± na północ, w okresie zlotu tez będę na północy kraju więc nie mogę liczyć na to ze uda mi się dojechać, w razie jakby co to dam znać maj±c nadzieje że znajdzie się miejsce przy ognisku dla jeszcze jednego „podróżnika”. Pisz±c poważnie to jest bardzo niewielka szansa że wpadnę na kawę wracaj±c z Koszalina.
pozdrawiam _________________ Krzy¶ K |
|
 |

Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 4:58 pm Temat postu: |
|
|
Z Koszalina to z pewno¶ci± nie po drodze. Jako¶ to przeżyję - pójdę na grzybki zamiast łowić leszcze :-) Może uda mi się wreszcie przygotować sandacza w sosie grzybowym i ugotować wielki gar zupy grzybowej :-) |
|
 |

Wysłany: Wto Paż 03, 2006 11:34 am Temat postu: |
|
|
Chodzę jak ćma w dzień. Nie mogę znale¶ć dla siebie miejsca. Kurcze - dopiero jutro będę się pakował. Sprzęt na ryby? Jakie? Może jednak te drapieżniki? Kurcze- ale lechole takie wielkie. Sprzęt na grzyby? A jakże - też jest sprzęt ( nawigatory, wiadro, gumowce i specjalna czapka na insekty, scyzoryk...). Może zadowolić się jedynie towarzystwem, organizować imprezy typu - dzisiaj zwiedzamy... ( tutaj też sprzęt, cała szafa kosmetyków męskich :-) ) a może zaj±ć się sprawami kulinarnymi - podręczny kucharz zlotowy - tutaj też sprzęt ( kawa, cukier, herbata, patelnia, deska do skrobania sandaczy i szczupaków, noże kuchenne, gary, olej, bułka tarta, kiełbasa i żur, cebula, przyprawy, folie grilowe, grzybki marynowane .... :-) )
Uuuff !!! A może tylko pojechać odpocz±ć? Posiedzieć na łodzi z dwie godzinki w asy¶cie koguciarzy z luf± w ręku. Pojechać z wycieczk± na górę Żar, zobaczyć z góry jak pod nami l±duj± samoloty i szybowce, poturlać butelki pod górkę ... Usi±¶ć na wyrandzie pensjonatu Rybak i patrzeć na taflę wody z kufelkiem w ręku jak zlotowicze biczuj± wodę ... |
|
 |
wobler123 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Ostrołęka |
Wysłany: Wto Paż 03, 2006 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Ale zajefajnie macie. Tak propo zlotu czy na Wiznie jeszcze robicie zloty ? jak tak poczytam o waszych wyczynach to na pieszo by sie człowiek przeszedł byle tam być
Miłej zabawy i TTAAAAAAAKKKKICH coby było co ogl±dać po zlocie  _________________ Pozwalaj±c na pojawienie się człowieka, natura popełniła co¶ więcej niż bł±d: zamach na siebie sam±.
|
|
 |

Wysłany: Wto Paż 03, 2006 3:38 pm Temat postu: |
|
|
Wizna to nie jest stałe miejsce zlotowe. Zloty organizujemy na terenie całego kraju. Przyznać muszę, że w WiĽnie rozpieszczano nas okropnie. To jest jednak przykład agroturystycznego podej¶cia do go¶ci. Tym razem jedziemy do miejsca, gdzie raczej bije się o lokum. Wiadomo - gdzier popyt, tam trochę gorzej. My¶lę jednak, że w Rybaku będziemy czuli się wspaniale. Z pewno¶ci± piwka nie braknie. Co jest najważniejsze, pani Marysia podaje piwo w szkle a nie plastikowych kubkach. Duży plus tego miejsca - będziemy nad sam± wod±. Z okna widać łodzie i na 100% spławiki :-) . |
|
 |
Jezier Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Oborniki ¦l±skie |
Wysłany: Wto Paż 03, 2006 4:18 pm Temat postu: |
|
|
Piwo w szkle? Już mi się tam podoba!!!  |
|
 |
Wichura Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Toruń |
Wysłany: Sro Paż 04, 2006 10:06 am Temat postu: |
|
|
Pytanie natury technicznej do organizatorów.
Czy należy zabrać ze sob± ¶piwory czy jest na miejscu całe łóżkowe wyposażenie :?: _________________ pzdr
Krętacz drobiu |
|
 |
Darek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój |
Wysłany: Sro Paż 04, 2006 10:25 am Temat postu: |
|
|
Wichura napisał: |
Pytanie natury technicznej do organizatorów.
Czy należy zabrać ze sob± ¶piwory czy jest na miejscu całe łóżkowe wyposażenie :?: |
Wszystko jest na miejscu  _________________ Marillion&Fish
|
|
 |
|