Rybami słodkowodnymi, które w Polsce osiągają największe rozmiary są sum i jesiotr zachodni. Sum może osiągać ponad dwa metry długości i ponad sto kilogramów wagi.
Jesiotr zachodni jest bjęty programem restytucji do polskich wód. Może osiągać rozmiary jescze większe niż sum. Może dorosnąć nawet do dwóch i pół metra długości, a jego waga może osiągnąć nawet trzysta kilogramów. jjj
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 474 Zalogowani 0 Wszyscy 474
Jeste anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj
Jeste stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Przed chwilą Jarbas zablokował temat:Wędkarskie majsterkowanie. Pokasowane zostały nasze posty - czy ta kasacja to robota tego "żartownisia", czy może doczekaliśmy się swoistej cenzury? Można zamknąć temat bez kasowania tego co mamy do powiedzenia na ten temat. 8O
Jarbas Redaktor Portalu
Dołšczył: 24.01.2003 Posty: 4305
Kraj: Polska Miejscowoć: Inowrocław
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 6:52 pm Temat postu:
Wstrzymajcie się chwilę. Sprawa zostanie wyjaśniona ale mnożąc kolejne wątki odwracacie naszą uwagę od problemu numer jeden. _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny.
krzysztofCz RZEP
Dołšczył: Jul 01, 2006 Posty: 2572
Kraj: Polska
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 6:59 pm Temat postu:
Jarbas napisał:
Wstrzymajcie się chwilę. Sprawa zostanie wyjaśniona ale mnożąc kolejne wątki odwracacie naszą uwagę od problemu numer jeden.
Może się trochę zagotowałem :oops: . Jednak prawie zgłupiałem jak zobaczyłem, że posty napisane giną na moich oczach. Przepraszam, róbcie swoje - oby skutecznie. :
Przed chwilą Jarbas zablokował temat:Wędkarskie majsterkowanie. Pokasowane zostały nasze posty - czy ta kasacja to robota tego "żartownisia", czy może doczekaliśmy się swoistej cenzury? Można zamknąć temat bez kasowania tego co mamy do powiedzenia na ten temat. 8O
Jesteś z nami "już" od 1 lipca 2006 i podziwiam Twoją znajomość ponujących tutaj zasad. Zanim się zarzuci coś takiego warto trzy razy pomyśleć. Tak na ogół bywa poważniej, a i obciach mniejszy... :roll:
Post napisany sporo przed 19.00 i nie widziałem przeprosin. Dla "zasady" niech jednak wisi.;)
krzysztofCz RZEP
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 7:17 pm Temat postu:
KrzysztofCz napisał:
Jarbas napisał:
Wstrzymajcie się chwilę. Sprawa zostanie wyjaśniona ale mnożąc kolejne wątki odwracacie naszą uwagę od problemu numer jeden.
Może się trochę zagotowałem :oops: . Jednak prawie zgłupiałem jak zobaczyłem, że posty napisane giną na moich oczach. Przepraszam, róbcie swoje - oby skutecznie. :
Przeprosiłem już dwukrotnie :oops: .
Monk, Monk ja też Cię lubię - szczególnie po "czterdziestkach"
Jarbas Redaktor Portalu
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 7:21 pm Temat postu:
Wątek został odblokowany. Posty poniżej "feralnego" postu zostały wykasowane z uwagi - iż być tam nie powinny (nie dotyczyły tematu wątku jedynie postu który został zmieniony). Dziękujemy za rady (o ile takie były) i obiecujemy, że sprawy nie zbagatelizujemy a wyjaśnimy. _________________ http://www.jarbas.com.pl
krzysztofCz RZEP
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 7:36 pm Temat postu:
Jarbas napisał:
Wątek został odblokowany. Posty poniżej "feralnego" postu zostały wykasowane z uwagi - iż być tam nie powinny (nie dotyczyły tematu wątku jedynie postu który został zmieniony). Dziękujemy za rady (o ile takie były) i obiecujemy, że sprawy nie zbagatelizujemy a wyjaśnimy.
Dzięki za wyjaśnienie, nie miałem naprawdę zamiaru nikogo urazić, widząc ginące posty zgłupiałem i tyle mam na swoje wytłumaczenie :oops: . Doceniam Waszą pracę byśmy mogli się tutaj wypowiadać.
Jarbas Redaktor Portalu
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 7:41 pm Temat postu:
KrzysztofCz napisał:
nie miałem naprawdę zamiaru nikogo urazić
Nie uraziłeś i proszę ... jest wiele innych ciekawszych tematów, zwłaszcza wędkarskich nie ciągnij już tego. Nam też zależy aby na portalu nie było takich "krzaczków" jak zmieniony post _________________ http://www.jarbas.com.pl