"12 ręcznie wi±zanych much za dolara" - tej tre¶ci ogłoszenie ukazało się w jednej z gazet ("Casper") w Woyoming, w 1961 roku. Jego autorem był Dick Cabela. Dzi¶ Cabela's jest największ± firm± wysyłkow± sprzętu wędkarskiego.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 467 Zalogowani 0 Wszyscy 467
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Mam pytanie. Ostatnio po lewej stronie Pogawędek w dziale Artykuły komentowali pojawia mi się takie o to napisy: Anonim w ''Witryny SIEK-M i MIKADO'': pay day loans [inpayda... niżej kolejny komentarz: Anonim w ''Moje...'': pay day loans [bypayda... i niżej jeszcze 3 podobne. Dopiero na samym dole s± komentarze normalnych użytkowników. Kiedy kliknę w komentarz usera Anonim to wł±cza mi się strona pod tym adresem: Czy Wy też macie co¶ takiego? Co to może być? _________________ "Zbyt wielu głupców ma się za mówców, ¶mieszne..."
muszkin Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Skawina
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 6:32 pm Temat postu:
Umnie jest tak samo. _________________ muszkin
Darek144 Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 7:04 pm Temat postu:
O już zniknęło. _________________ "Zbyt wielu głupców ma się za mówców, ¶mieszne..."
Jarbas Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Inowrocław
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 9:04 am Temat postu:
Zajmujemy się tym, aby podobnych smieci nie było. To spam, kto¶ się bawi. Proszę o nie linkowanie tych i podobnych stron, utrudnia nam to ich blokowanie. _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny.
Monk Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 9:20 am Temat postu:
Powyższy post możemy uznać - gdyby nie nasza redakcyjna skromnio¶ć;)) - za komplement!
Z tym problemem borykamy się już od dłuższego czasu i dopiero teraz pojawił się pierwszy post. ¦wiadczy to o tym, że "dobrze tniemy", choć oczywi¶cie dziękujemy za tego typu sygnały. Bywały dnie, że pojawiało się tego badziewia kilkadziesi±t sztuk i wygl±dało to na "rywalizację" tego dowcipnisia z adminami: on wrzuca, my wywalamy i za chwilę kolejna dostawa.
Darek144 Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 9:27 am Temat postu:
I chwała Wam za to Walczcie dla naszego niewielkiego społeczeństwa pogawędkowiczów : Szczerze mówi±c żadne inne forum nie podoba mi się tak bardzo jak to wiem, wiem - ale cukier : _________________ "Zbyt wielu głupców ma się za mówców, ¶mieszne..."