Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Diaq Sporz±dzacz omotek

Kraj: Polska Miejscowość: Chrzanów |
Wysłany: Pią Paż 06, 2006 8:28 pm Temat postu: Zlotowe wiadomo¶ci. |
|
|
No cóż , jak i kilku kolegom zlotowiczom i mnie "nam" nie udało się przybyć na spotkanie , jednak to życie pisze scenariusze . Zlotowicze bawi± się na całego , gwar, muzyka i zapach zupy gotowanej przez Oldiego dało się wyczuć nawet przez telefon:) Piszę co zd±zyłem usłyszeć : Bullet44 szczupak 82 cm , Sandalista jak można sie domy¶lać sandacz - 64 cm, i tu zdziwienie małżonka Skorupy Iwona szczupak 54 cm !! . Lucek nie dał się i też pokazał co potrafi szczupak 54 cm A niech się bawi± zazdroszczę Im i to bardzo .. |
|
 |
Monk Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo |
Wysłany: Sob Paż 07, 2006 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Do wie¶ci Diaq'a należy dodać duż± ilo¶ć okoni - do 30 cm.
Dzisiaj od rama "ogary poszły w las" i mamy obiecan± wieczorn± dostawę wiadomo¶ci z dnia dzisiejszego. Generalnie jak zawsze: super.
Ech - i pomy¶leć, że miałem tam być...
c.d.n. |
|
 |
Zamki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Sob Paż 07, 2006 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Monk napisał: |
Ech - i pomy¶leć, że miałem tam być... c.d.n. |
Nie tylko Ciebie tak pokrzywdził los :oops: _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
Guldyna Czy¶ciciel gumiaków

Miejscowość: Rybnik |
Wysłany: Sob Paż 07, 2006 9:49 pm Temat postu: |
|
|
Ja tam byłam. Na godzinkę, ale byłam. W ogóle nie znam się na rybach, nigdy nie łowiłam. Ale zapalonym wędkarzem jet mój tata- yankee_r.
Dał mi nawet trochę "połowić". Jedyne co złowiłam to glony.
Ale zabawa jest ¶wietna.
Dzi¶ wieczorem wielka impreza z prosiaczkiem w roli głównej :
Pozdrawiam. |
|
 |
Maro Pogawędkowy twardziel

Kraj: UK Miejscowość: ŁódĽ-Wrocław-Londyn |
Wysłany: Nie Paż 08, 2006 12:15 pm Temat postu: |
|
|
No i co z tym "CDN"?
Probowalem wysylac smsa z pozdrowieniami dla biesiadnikow naipierw do Yankee_ra ale nie doszedl. Albo wylaczony telefon albo nie ma roamingu co i mi sie juz zdarzylo.
A potem do Oldiego. Oldi dostal smsa ale moze nie ma czasu zajrzec do telefonu...
Innych numerow niestety nie mam, zostaly w starym zepsutym telefonie...
Tak wiec czekam na dalsze relacje :P
Pozdrawiam. _________________ ------/\/\@r()----- |
|
 |
Monk Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo |
Wysłany: Nie Paż 08, 2006 12:24 pm Temat postu: |
|
|
Maro napisał: |
No i co z tym "CDN"? |
Chyba s± tak zajęci, że nie zapomnieli o istnieniu telefonów.;) Niedługo powinny zacz±ć pojawiaćsięwypowiedzi uczestników... |
|
 |
Maro Pogawędkowy twardziel

Kraj: UK Miejscowość: ŁódĽ-Wrocław-Londyn |
Wysłany: Nie Paż 08, 2006 12:55 pm Temat postu: |
|
|
Czekam niecierpliwie, bo niepredko bedzie mi dane znowu zagoscic na "polskim" zlocie.
Jest szansa, ze tutaj cos z kolegami wykombinujemy ale powoli to idzie. Telefon do Yankee_ra mam zapisany od dawna ale tempo zycia jakos wzielo gore i nie skontaktowalem sie z nim jeszcze. Niewatpliwie nadrobie zaleglosci jak wroci ze zlotu.
Poza tym jestem lekko uziemiony motoryzacyjnie ale to sie wkrotce zmieni. Juz w piatek 13 : pierwsze podejscie do egzaminu teoretycznego na tajemnicza kategorie... Trzymajcie kciuki. Potem praktyczny i upgrade mojego pedzidla. Moze jeszcze w tym roku jakis wspolny wyjazd wypali...
Teraz tyle mojego ile poczytam na PW. Dlatego tak sie dopominam o relacje, by znowu poczuc tem "klimat"... _________________ ------/\/\@r()----- |
|
 |
Tiur Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Żywiec |
Wysłany: Nie Paż 08, 2006 3:34 pm Temat postu: |
|
|
Byłem i przeżyłem. : :
Cieszę się, że poznałem tylu wspaniałych ludzi. Gdybym miał tylko możliwo¶ć to byłbym na każdym zlocie. Naprawdę ¶wietna atmosfera.
Ryby były albo i ich nie było ale to nie jest ważne. Mam nadzieje tylko, że to nie będzie jedyny mój zlot, który będę dobrze wspominał. |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Nie Paż 08, 2006 4:54 pm Temat postu: |
|
|
Jestem już w domq. Jezier na autostradzie do Wrocławia :-)
Maro: SMS-a odebrałem i przekazałem pozdrowienia dla zlotowiczów :-) Już niedługo zabiorę się za ten zlot, ale musze z fotkami popracować - oj jest tego :-) |
|
 |
sandalista Łowca Pstr±ga Potokowego i Okonia

Kraj: Polska Miejscowość: Sierakowice |
Wysłany: Nie Paż 08, 2006 7:20 pm Temat postu: |
|
|
Ja też w domu już godzinę, mało ryb na zlocie nadrobiłem sobie po drodze do domu na goczałkowicach dwoma szczupakami ;) |
|
 |
artur Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Nie Paż 08, 2006 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Przed 21-± dotarłem i ja. Korek w Aleii Krakowskiej w Warszawie o 3 godziny wydłużył podróż. Tyle stałem     |
|
 |
SpinerK Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Gdańsk |
Wysłany: Nie Paż 08, 2006 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Wrócili¶my
W tym miejscu chciałbym podziękować wszystkim za naprawdę wspaniały zlot. Byle do następnego
Pozdrawiam |
|
 |
yankee_r Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Rybnik |
Wysłany: Pon Paż 09, 2006 3:47 am Temat postu: |
|
|
No tak,zostałem wy¶ledzony przez moj± córe.Guldyna,mam nadzieję że to nie był Twój pierwszy i ostatni kontakt z wędk± .A następnym razem pojedziemy cał± band± na zlot to może i mama się skusi na pierwsze próby łowienia 8O |
|
 |
Wichura Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Toruń |
Wysłany: Pon Paż 09, 2006 10:43 am Temat postu: |
|
|
Torque, Dziecko, Magda i Wichura też dotarli do Wa-wy choć samochód się lekko zagrzał Chyba przez nasze Panie (w sumie z 50 kg waż±)
artur napisał: |
Przed 21-± dotarłem i ja. Korek w Aleii Krakowskiej w Warszawie o 3 godziny wydłużył podróż. Tyle stałem     |
Trza było skręcić przed Jankami w prawo i przebić się do ul.Puławskiej : _________________ pzdr
Krętacz drobiu |
|
 |
|