"12 ręcznie wi±zanych much za dolara" - tej tre¶ci ogłoszenie ukazało się w jednej z gazet ("Casper") w Woyoming, w 1961 roku. Jego autorem był Dick Cabela. Dzi¶ Cabela's jest największ± firm± wysyłkow± sprzętu wędkarskiego.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 475 Zalogowani 0 Wszyscy 475
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 4:55 am Temat postu: Rio Ebro 2006?
Dlaczego w tym roku nie było eskapady nad Ebro? _________________ Łowi się po to żeby znaleĽć odpowiedĽ, żeby zrozumieć...
Piwoniusz Pogawędkowy twardziel
Kraj: USA
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 5:00 am Temat postu:
Nodi, musisz więcej łowić ... Masz w podpisie napisane: "Łowi się żeby znależć odpowiedż ..." więc nie zadawaj pytań tylko łów.
nodi Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Poznań
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 5:17 am Temat postu:
Spytałem tak o, z czystej ciekawo¶ci, eskapada odbywała sie co roku, pocz±wszy od 2002, a w tym roku nie - dlaczego?
I nie bardzo rozumiem Twoj± odpowiedĽ... _________________ Łowi się po to żeby znaleĽć odpowiedĽ, żeby zrozumieć...
nodi Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Poznań
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 5:21 am Temat postu:
Aha - wła¶nie zrozumiałem Ale nadal nie wiem czy to była odpowiedĽ zło¶liwa...? _________________ Łowi się po to żeby znaleĽć odpowiedĽ, żeby zrozumieć...
waldek42 Ugniatacz ciast
Kraj: Polska Miejscowość: Bydgoszcz
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 6:40 am Temat postu:
Ehh,ja nie zrozumiałem
W końcu było Rio Ebro 2006 czy nie?
A jeszcze precyzyjniej -czy będzie w 2007?
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 9:16 am Temat postu:
Czy łowili czy nie? Była eskapada czy nie?
Eskapady nie było. Nie wiem czy łowili - raczej tak, bo łowia co roku.
Eskapada, to zorganizowany wyjazd userów z PW a nie pojedynczej osoby. Dlaczego nie było eskapady?
Czy zawsze s± fundusze?
O eskapadzie nad Rbro w roku 2007 już się mówi i czyta. My¶lę, że sporo tekstu pojawi się w grudniu a może na pocz±tku stycznia.
waldek42 Ugniatacz ciast
Kraj: Polska Miejscowość: Bydgoszcz
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 10:22 pm Temat postu:
old_rysiu
Mistrzu mój
Kręć,kręć jaki¶ wyjazd otwarty nad Rio Ebro.
Byłe¶,to wiesz napewno,że nie możemy spać.
Może poklecimy fundusze do kupki,razem napewno bedzie taniej,czy Ty my¶lisz,że Nas stać 8O .
A chcemy też pow±chać t± wodę.
Ależ będę czekać na teksty o eskapadzie 2007.
Jak bym ¶cisn±ł dupę z fors± od dzi¶ to może.. :roll:
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Sob Gru 16, 2006 10:43 am Temat postu:
Na forum pokazała się notka ( ogólnym ) od Karpiarza. Jest organizowany wyjazd w 2007 roku. Trudno odszukac tego postu, wiec odnalazlem i kopiuje: ( Karpiarz napisał )
''Termin wyprawy - juz ustalilem - 22.09. - 06.10.2007 - dlaczego wlasnie taki? Juz odpowiadam - tydzien wczesniej domek kosztuje jeszcze o 80€ wiecej, czyli na dwa tygodnie to 160€. Placimy zatem za domek na tydzien - 285€ - powtarzam za domek, nie za osobe. Do tego dochodzi 50€ za energie i tzw. sprzatanie koncowe - to tyle jezeli chodzi o kwatery. Do pelni szczescia potrzebne sa nam jeszcze licencje na wedkowanie w tym regionie - czyli Katalunien - 25€ oraz upranienia do polowu z lodzi 35€ - sa to licencje i uprawnienia roczne. Naturalnie potrzebna nam bedzie tez lodz ale cene musze jeszcze wynegocjowac w Hiszpanii. Z tymi negocjacjami poczekam jeszcze, musze bowiem wiedziec ilu nas bedzie i co bedziemy lowic. Reszta w artykuliku za ktory jakos nie moge sie zabrac."
Aby przeczytc wszystko na ten temat, proponuję klink±c
TUTAJ