Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
grzbiet Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Wałbrzych |
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Cały dzionek na jeziorze zaporowym Mietków.
Najpierw uj¶cie Bystrzycy do zbiornika. Bardzo mały stan wody uniemożliwiał łowienie. PóĽniej uderzyli¶my na wysepki które się pojawiły po spadku wody. Całkowite bezrybie zarówno na żywca, blaszkę i robaczka. Chc±c ratować wędkarski honor próbowali¶my szczę¶cia na odciętych od zalewu dołkach. Kilka krótkich esoxów nie osłodziło goryczy porażki. Ale pogoda, pyszna kiełbach z ogniska i to, że w drugiej połowie listopada mogłem posiedzieć z krótkim rękawem sprawiło, że wyniki zeszły na dalszy plan.
Z nocki jeden go¶ciu złowił ( widziałem zwierzaka )pięknego ponad metrowego sandacza ( dokładnie 1,01m ), prawdziwa bestia, "gul mi skoczył". :evil: _________________ Artur Lisowski
"Niech pozostan± po nas jedynie ¶lady na piasku i kręgi na wodzie." |
|
 |
sandalista Łowca Pstr±ga Potokowego i Okonia

Kraj: Polska Miejscowość: Sierakowice |
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 8:48 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj było kiepsko jak mało kiedy. Od 1:00 w nocy do 11:00 miałem dwa brania. Po jednym z nich zostałem z kopytem bez ogona, a po drugim ryba chwilę po zacięciu spadła (na 90% sandacz). Mówi±c krótko weekend bez ryby, a odwiedziłem Wisłe powyżej i poniżej zbiornika Goczałkowickiego jak i same Goczałki. |
|
 |
tomek78 Młodszy podbierakowy

Kraj: Polska Miejscowość: Cieszyn |
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 10:17 pm Temat postu: |
|
|
Sandalisto a zauważyłe¶ ten najazd na Goczałkowice ?
Objechałem całe jezioro i naliczyłem około 70 spiningistów napewno wielu przeoczyłem .Mam do ciebie pro¶bę nie chwal się za bardzo swoimi wynikami na tym forum jak zależy ci na Goczałkowicach plis....
Mi już publiczne chwalenie przeszło po tym co widze na Goczałach .
A na widok rejestracji SJZ to nóż mi się w kieszeni otwiera.
Rom 71 brawo ale z ciebie rycerz tylko trzy szczupaki ,takie mięsiarskie my¶lenie jak twoje wykończyło większo¶ć naszych wód.Nawet Goczałkowice nie s± studni± bez dna ,każde jezioro da się wyczy¶cić .
Pomy¶l że każdy z tych spinningistów których ja dzisiaj widziałem ma takie podej¶cie do sprawy to masz o 200 szczupaków mniej w jeden dzień.
Opanuj się chłopie bo Olze w Kaczycach to już sobie wyczy¶cili¶cie do dna. |
|
 |
wuda85 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Toruń |
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 11:16 pm Temat postu: |
|
|
Witam. na wstępie chce pogratulować Ci Wisła wyników. Musimy kiedys razem wyskoczyc na rybki. Ja dzis bylem na spiningu na wi¶le i bez efektu. potem zamienilem spining na gruntówki i dostałem dwa "olbrzymie"miętusy 32 i 30cm:)
Dzis to był mój 47 wypad na nocne łowy od 2 maja i ci±gle uważ±m to za najgorszy sezon. Chyba bede musiał spróbować szcze¶cia na porcie. A w którym miejscu łowisz? Tam gdzie Stachu?Pozdro. _________________ Nocne połowy to moje życie |
|
 |
wisla Pogawędkowy twardziel

Wysłany: Pon Lis 20, 2006 7:18 am Temat postu: |
|
|
Nie ma problemasa WUDA możemy się kiedy¶ wybrać na porcik tylko nie w tem weekend bo wyjezdzam ale za dwa tygodnie. Albo w t± sobotę ale nie wiem czy bedziemy mieli czas ale bede sie starał namówić ojca. Kolega Stachu jest z naszego koła wędkarskiego i musze powiedzieć ze dzięki jego wskazówkach mam takie efekty nad Wisł± szczególnie leszcze (nauczył mnie swojej metody na spławik i chwała mu za to) Ja uważam ze ten sezon był jednym z najlepszym od kilki lat. WUDA jak co¶ zdzwonimy się. Łowie tam gdzie port był pogłebiany. |
|
 |
wobler123 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Ostrołęka |
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 8:38 am Temat postu: |
|
|
radzio napisał: |
Bombel napisał: |
radzio napisał: |
Pocz±tek weekendu zacz±ł się polowaniem na okonie na długim (ponad 2 km długo¶ci) narwiańskim starorzeczu. |
A masz jakie¶ dane z narwiańskiego odcinka w ok. Wizny? Strasznie mnie ci±gnie starorzecze na lewym brzegu, przed mostem. Podczas ostatnich dwóch wizyt tam zbrakło mi czasu na zajrzenie z wędk±. Tylko popatrzyłem sobie, z drogi...
¦mign±łbym, choć jazda w obie strony zajmie więcej czasu niż łowienie. |
Niestety nie pomogę. W tym roku zaniedbałem wyprawy na wody GRRP skupiaj±c się bardziej na Biebrzy i Narwi w granicach macierzystego okregu PZW (czyli do uj¶cia Biebrzy). Ale bar w WiĽnie, z którego tarasu widać to długie starorzecze nawiedzam w miarę regularnie w celach kulinarno-regeneracyjnych podczas całodziennych wypraw : |
Panowie nie mam namiaru ale z tego co słyszałem gdzie¶ za Wizn± na starorzeczu Narwi bardzo ładne pasiaki siadaj±. _________________ Pozwalaj±c na pojawienie się człowieka, natura popełniła co¶ więcej niż bł±d: zamach na siebie sam±.
|
|
 |
sqza Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 10:21 am Temat postu: |
|
|
A dla mnie to był najgorszy dzień w roku :evil: Rozwaliłem nad Wisł± miskę olejow± : Odechciało mi się ryb na najbliższe tygodnie  |
|
 |
Jezier Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Oborniki ¦l±skie |
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 10:22 am Temat postu: |
|
|
Przeszło 6 godzin w niedzielę łaziłem nad Odr±. Tym razem bez wędki. Wynik na 30 skontrolowanych wędkarzy 8 łowiło "inaczej" Rekordzista łowił na 4 grunówki i do tego machał spinningiem. Mało ludzi nad wod±, to hulaj dusza... |
|
 |
kaktus Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Legnica |
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 12:09 pm Temat postu: |
|
|
okonek 18 ma i kr±pik też co¶ koło tego na srebrn± wahadłówkę ))
sandacze mnie olewały - łapałem na Odrze w ¦cinawie. |
|
 |
wobler123 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Ostrołęka |
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 12:26 pm Temat postu: |
|
|
w sobotę miałem jechać na Zegrze ale nie było już sprzętu pływaj±cego. W zwi±zku z tym pojechałem na Gnojno: takiej bryndzy to nie widziałem  _________________ Pozwalaj±c na pojawienie się człowieka, natura popełniła co¶ więcej niż bł±d: zamach na siebie sam±.
|
|
 |
darek_nocnymarek GliĽdziarz kopacz

Kraj: Polska Miejscowość: gliwice |
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 3:48 pm Temat postu: |
|
|
od pi±tku do niedzieli byłem na kilku wodach ze spinem i efekty marne
był to najsłabszy weekend w tym roku  |
|
 |
mentos Hodowca rosówek

Kraj: Polska Miejscowość: pelplin |
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 6:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich jestem nowy i chciałem opisac mój pierwszo listopadowy wypad ze spiningem,efekt jedno godzinnego łowienie jeden szczupak taki około 70cm. 8) .pozdrawiam wszystkich |
|
 |
ZIPPO Pogawędkowy twardziel

Kraj: Norwegia Miejscowość: Sola |
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 6:22 pm Temat postu: |
|
|
mentos napisał: |
Witam wszystkich jestem nowy i chciałem opisac mój pierwszo listopadowy wypad ze spiningem,efekt jedno godzinnego łowienie jeden szczupak taki około 70cm. 8) .pozdrawiam wszystkich |
SUPER! No to opisz. 8) |
|
 |
Darek144 Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław |
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 6:57 pm Temat postu: |
|
|
Jezier napisał: |
Przeszło 6 godzin w niedzielę łaziłem nad Odr±. Tym razem bez wędki. Wynik na 30 skontrolowanych wędkarzy 8 łowiło "inaczej" Rekordzista łowił na 4 grunówki i do tego machał spinningiem. Mało ludzi nad wod±, to hulaj dusza... |
I jak maj± u nas być ryby skoro co czwarty łowi "inaczej" :?: :evil: Niestety chyba tak to będzie jeszcze wygl±dało przez kilka pokoleń. Nie jest łatwo "zniszczyć" zły nawyk u ludzi, którzy już długo robi± to samo. Zauważyłem, że najtrudniej jest przetłumaczyć ludziom starszym co robi± nie tak. Najczę¶ciej spotykałem się z odpowiedziami w stylu: "Nie ucz ojca dzieci robić" :x
Pozdrawiam
Darek144 _________________ "Zbyt wielu głupców ma się za mówców, ¶mieszne..." |
|
 |

Wysłany: Pon Lis 20, 2006 11:40 pm Temat postu: |
|
|
nie ucz to nie ma sensu :oops: _________________ Artur Lisowski
|
 |
jastrzabek_z Hodowca rosówek

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie Zdrój, Pszów |
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 6:15 am Temat postu: Rybaczówka |
|
|
tomek78 napisał: |
Sandalisto a zauważyłe¶ ten najazd na Goczałkowice ?
Objechałem całe jezioro i naliczyłem około 70 spiningistów napewno wielu przeoczyłem .Mam do ciebie pro¶bę nie chwal się za bardzo swoimi wynikami na tym forum jak zależy ci na Goczałkowicach plis....
Mi już publiczne chwalenie przeszło po tym co widze na Goczałach .
Rom 71 brawo ale z ciebie rycerz tylko trzy szczupaki ,takie mięsiarskie my¶lenie jak twoje wykończyło większo¶ć naszych wód.Nawet Goczałkowice nie s± studni± bez dna ,każde jezioro da się wyczy¶cić .
Pomy¶l że każdy z tych spinningistów których ja dzisiaj widziałem ma takie podej¶cie do sprawy to masz o 200 szczupaków mniej w jeden dzień.
Opanuj się chłopie bo Olze w Kaczycach to już sobie wyczy¶cili¶cie do dna. |
A pomy¶lałe¶ ile rybaczówka na Goczałkach odławia ryb? To co bior± wędkarze to piku¶ w porównaniu z nimi |
|
 |
Jazgarek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Głowno |
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 9:53 am Temat postu: |
|
|
Wczoraj, po zdjęciu gipsu (jupi ) nie mogłem się oprzeć żeby nie pój¶ć nad wodę. Wypad trwał do¶ć krótko, bo od 11 do 13, ale to nie najważniejsze. Pochwalić się moge jednym okonkiem pod 20 cm. Połakomił się na Mepps'a Aglie 2 w kolorze zielonym. : Mimo, że ryby nie dopisały, to wypad nad wodę po miesi±cu dał mi dużo radochy.  |
|
 |
rom71 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kaczyce |
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 10:10 am Temat postu: |
|
|
Tomek78 o Olzę się nie martw.Ja tam nie łowię mam swoje akweny w Pogwizdowie. A na Goczałkowice jeżdzę jak mam wolny czas.Kolega Jastrz±bek-z powidział prawdę jakie spóstoszenie robi± rybacy!!! : |
|
 |
ginel Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: PL |
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 6:39 pm Temat postu: |
|
|
sqza napisał: |
A dla mnie to był najgorszy dzień w roku :evil: Rozwaliłem nad Wisł± miskę olejow± : Odechciało mi się ryb na najbliższe tygodnie  |
Nie chciało się przejsć parę metrów tylko zaparkować nad samym brzegiem:) Współczuje Ci kolego, też to przerabiałem dawno temu, od tamtej pory uważam jak nigdy! _________________ Ginel |
|
 |

Wysłany: Wto Lis 21, 2006 8:21 pm Temat postu: |
|
|
Jastrzabek rozumiem twoj± postawe trzeba przecież pomóc rybakom. :?
Mazury wykończyła taka wła¶nie pomocna dłoń.Na mietkowie od kilku lat nie ma rybaków tylko wędkarze ,w tym czasie z najlepszego łowiska sandaczowego wędkarze zrobili najgorsze . :oops:
Przejedz się na Porębe tam twoi koledzy z Żor i Jastrzebia bez pomocy rybaków zrobili pustynie. :
Przykłady można mnożyć ale jak się chce samego siebie usprawiedliwić to trzeba co¶ wymy¶lić ,a to rybacy wyłowi± ,jak ja wypuszczę to kto¶ inny weżmie i tym podobne pierdoły .
No ale przeciesz karta musi się zwrucić ,benzyna też droga .Żałosne..
Rom 71 na Olzie nie łowisz bo nie ma co łowić .Wybili¶cie wszystko co ma głowe i ogon. |
|
 |
bassoon Starszy podbierakowy

Kraj: Polska Miejscowość: Tarnowskie Góry |
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 8:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam.W sobotę i dzi¶ byłem na Czarnej Przemszy.Na sobotę czekałem ponad miesi±c...Tak w sobotę jak i dzi¶ z tęczakamii bardzo tak sobie.Dzi¶ 3 brania na 3 godziny machania.Efekt-jeden w podbieraku(czterdziestak)a drugi bardzo ładny pięćdziesi±tak był już prawie cztery razy w podbieraku zanim się wypi±ł.Na streamerka.W sobotę to samo,ale za to połowiłem na such± muszkę(prezent od Agaty z Francji ).
W zeszłym tygodniu(wiem z relacji i widziałem w sobotę) było tyle ludzi ,że nie można było zaparkować samochodu.Dzi¶ spotkałem tylko jednego sympatycznego pana z Sosnowca.
Czarna Przemsza może dla wielu wydaje się burdelem ale zapewniam,że nie jest prosto wyławiać te tęczaczki.Naprawdę trzeba poznać dobrze t± rzeczkę;choć trafiaj± sie takie dni,że bior± wszędzie i na wszystko-jak na każdej wodzie.Swoj± drog± ciekaw jestem ilu forumowiczów tam łowi?Czasem łowię też na spinning.
Pozdrawiam serdecznie |
|
 |
sandalista Łowca Pstr±ga Potokowego i Okonia

Kraj: Polska Miejscowość: Sierakowice |
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Mazury wykończyła taka wła¶nie pomocna dłoń.Na mietkowie od kilku lat nie ma rybaków tylko wędkarze ,w tym czasie z najlepszego łowiska sandaczowego wędkarze zrobili najgorsze . :oops:
Przejedz się na Porębe tam twoi koledzy z Żor i Jastrzebia bez pomocy rybaków zrobili pustynie. :
Przykłady można mnożyć ale jak się chce samego siebie usprawiedliwić to trzeba co¶ wymy¶lić ,a to rybacy wyłowi± ,jak ja wypuszczę to kto¶ inny weżmie i tym podobne pierdoły .
Rom 71 na Olzie nie łowisz bo nie ma co łowić .Wybili¶cie wszystko co ma głowe i ogon. |
Popieram w 100%. Na ten zbiornik mam rzut kamieniem i od kiedy wędkuję to wędkuję głownie na Goczałkach. Rybacy s± tam od kiedy pamiętam, ale tylu wędkarzy ile w ostanich kilku latach nie było nigdy - z rybami wręcz odrotnie.
Tomek, a zauważyłe¶ t± różnorodno¶ć rejestracji ?? W weekend widziałem tablice z kilku województw. |
|
 |
Darek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój |
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 8:46 pm Temat postu: |
|
|
|
A nie stępił się ten nóż Tobie i Twoim miejscowym kolegom od cięcia opon i rysowania lakieru na samochodach :evil:
Swoj± drog± to ciekaw± masz mentalno¶ć, wydaje się Ci, że to tylko Twoja woda i tylko Ty i Tobie podobni mog± tam łowić :evil:
Takie uogólnienia prowadz± oczywi¶cie do błędnych wniosków, ale to Ty zacz±łe¶...
Tomku jest takie powiedzenie "lekarzu, lecz się sam" i przychodzi mi ono na my¶l, gdy widzę Twoje fotki, którymi tak się chwalisz na portalach wędkarskich z goczałkowickim kompletem w kilka minut, te dwa szczupaki i sandacz nie wygl±daj± na żywe, ale Ty w tym roku wzi±łe¶ tylko jednego szczupaka... wiem, wiem fotka nie jest z tego roku.
Do wszystkiego trzeba dorosn±ć i trwa to dłużej lub krócej, niektórzy nie dorastaj± nigdy.
Tomek podoba mi się, że chcesz dbać o rybno¶ć swojej wody, ale to nie te metody i nie ten tryb postępowania...
PS: Nie twierdzę, że to Ty tniesz opony i niszczysz samochody, po prostu dostosowałem polemikę do Twojego trybu my¶lenia
Pozdrawiam ozięble i oby się spotkać nad wod±, rybn± i bez debili uważaj±cych się za wędkarzy
PS: Policja szuka sprawców niedzielnej demolki jedenastu samochodów zaparkowanych koło kapliczki w Zabrzegu, może Ty jako człowiek tak ¶wietnie obeznany w miejscowych realiach mógłby¶ pomóc... _________________ Marillion&Fish
|
|
 |

Wysłany: Wto Lis 21, 2006 11:13 pm Temat postu: |
|
|
Panie Darku niestety ale najwięcej wędkarzy łowi±cych inaczej na naszych wodach jest z Jastrzębia,wiem to z pewnych żródeł między innymi od komendanta ssr i strażników z Wisły których osobi¶cie znam.
Co do mojego kompletu w pięć minut to słabo pan widzi bo wszystkie ryby żyły ,dlatego były na agrafkach.Jutro dam kilka zdj±ć do galeri jak wypuszczam duże szczupaki i sandacze specjalnie dla pana chociaż chwalenie sie wynikami przeszło mi ostatnio całkowicie.Problem w tym że to wy przyjeżdzacie do nas na mięsko a nie odwrotnie .Łowię czasami na Dziećkowicach i Paprocanach ,złowiłem tam kilka sumów metrowych i mnóstwo szczupaków do 60 z tego wziołem jak się nie myle trzy albo cztery szczupaki w ci±gu tych czterech lat co tam łowię.Z tym dorastaniem to masz racje ,bo do wypuszczania ryb trzeba po prostu dorosn±ć mi się to udało.A może przejrzałem na oczy.
Co do rysowania samochodów to też mi się to nie podoba bo nie tędy droga.O tej demolce to nawet nie wiedziałem i przepraszam że takie co¶ się dzieje nad naszymi wodami.Sam nie chciał bym mieć takiej niespodzianki na rybach.
Sandalisto takiej różnorodno¶ci rejestracji nad Goczałkowicami to nigdy nie spotkałem ,co mnie wcale nie cieszy :evil: 8O .
Jeszcze raz proszę cię o zachowanie umiarkowania po niedzieli pełnej wrażeń.  |
|
 |
sigi Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Zabrze |
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Problem w tym że to wy przyjeżdzacie do nas na mięsko a nie odwrotnie |
Zastanów się proszę co piszesz.
Czy zbiornik Goczałkowice to Twoja prywatna woda?
Jaki jest Twój wkład w zarybianie tego zbiornika?
Zbyt ostro jak na mój gust jeĽdzisz sobie po ludziach, nawet dobrze ich nie znaj±c. _________________ Oby do jutra...... |
|
 |
Tyton Nawijacz żyłek

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie Zdrój |
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 9:00 am Temat postu: |
|
|
Darek napisał: |
PS: Nie twierdzę, że to Ty tniesz opony i niszczysz samochody, po prostu dostosowałem polemikę do Twojego trybu my¶lenia. |
Darek co się szczypać Pan Tomek78 lepiej wie. Za każdym razem kiedy padnie okre¶lenie "grupa Jastrzębska" to wiesza na nas psy , chociaż nas nie zna. Ja bym twierdził inaczej.
Pozdrawiam |
|
 |
Wichura Pogawędkowy twardziel

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 9:16 am Temat postu: |
|
|
Tyton napisał: |
Za każdym razem kiedy padnie okre¶lenie "grupa Jastrzębska" to wiesza na nas psy , chociaż nas nie zna. |
Ja tam was lubię
Wpadnijcie na Mazowsze. Ryb nie połowimy ale i tak będzie fajnie  _________________ pzdr
Krętacz drobiu |
|
 |
spining Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 9:31 am Temat postu: |
|
|
Wichura napisał: |
Ja tam was lubię
Wpadnijcie na Mazowsze. Ryb nie połowimy ale i tak będzie fajnie  |
E tam przesadzasz, czemu by się ryb nie połowiło? Aż tak tragicznie nie jest. W to, że byłoby fajnie nie w±tpię. |
|
 |

Wysłany: Pią Lis 24, 2006 9:47 am Temat postu: |
|
|
Ja lubię łowić na Goczałach ,a nie którzy my¶l± że to jest jego prywatny zbiornik. Pozdrowienia dla kolegów z pracy,Sigiego!!!.  |
|
 |
jastrzabek_z Hodowca rosówek

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie Zdrój, Pszów |
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 10:15 pm Temat postu: OdpowiedĽ |
|
|
GDYBY wędkarzom pozwolono łowić na Goczałach z sprzętu pływaj±cego również i moi i Twoi koledzy zrobili by pustynie z tego jeziora. Na razie ten komfort ma tylko rybaczówka i póki co pustyni jeszcze nie zrobiła; ale jest coraz gorzej! Nie możecie traktować jeziora jak swoj± prywatno¶ć! (kto¶ już to powiedział). Samochody s± uszkadzane za to że otwarto stronę południow± i wędkarze przeszkodzili tubylcom w tłuczeniu ryb. Problem leży w mentalno¶ci Polaków a nie (moich kolegów z Jastrzębia, Żor) Żal mi że w tak nieprzemy¶lany sposób próbujesz się wypowiadać[/i] |
|
 |

Wysłany: Pią Lis 24, 2006 11:10 pm Temat postu: |
|
|
No cóż. Ton wypowiedzi jastrz±bka bardzo ostry, może niepotrzebnie, ale w jednym trafił w 10.
A mianowicie Mietków. Znam ten zbiornik od czasu zalania żwirówek i jest "bryndza". Z roku na rok gorzej, więcej ludzi ( niech kto¶ znajdzie miejsce np. w lipcu do łowienia z brzegu - pozdrawiam ) którzy oczywi¶cie maj± prawo spędzić sobie czas nad wod±.
W niedziele byłem na Mietkowie i ... 4 łódki a na wyspach tylko ja i mój przyjaciel ( ryb nie było ) i miejsca z wygl±du jak z bajki.... tylko , że puste..
A co do najlepszego łowiska sandaczowego... przyjeżdżały autokary nawet ze Szczecina ... każdemu wolno :
Proszę nie pisać o Mietkowie jako o dobrym łowisku TO HISTORIA
A je¶li macie tajne, dobre łowiska to sza... . _________________ Artur Lisowski
|
 |

Wysłany: Sob Lis 25, 2006 10:01 am Temat postu: |
|
|
Tomek78 zastanów się co piszesz i nie obrażaj innych wędkarzy!!!. : |
|