Od 1 stycznia 2007 roku, na wodach nizinnych, znajduj±cych się na terenie działania okręgu PZW Katowice zostaj± wprowadzone następuj±ce zmiany w zasadach wędkowania:
- podwyższa się wymiar ochronny dla następuj±cych gatunków ryb:
- szczupak: 50 cm
- sandacz: 50 cm Ogranicza się ponadto dobowy limit szczupaka i sandacza do 2 szt. ł±cznie.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 473 Zalogowani 0 Wszyscy 473
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 3:02 pm Temat postu: Co¶ nowego-propozycja
Witajcie. Niedawno wpadłem na do¶ć ciekawy pomysł, czego mianowicie na pw nie było, a co mogło by się przydać.
Chodzi mi o nowy dział na forum, gdzie by¶my opisywali łowiska, polecali przedstawicieli itp, by nie dać się oszukiwać.
np. je¶li kto¶ jest z południa Polski, to nie wie kto i jak organizuje dobrze wyprawy na dorsza, je¶li już wie kto organizuje to nie wie jak jest i czasami jest obużony z swojego wyboru. Dlatego mozna polecać pewych ludzi jako organizatorów, a także opisywać łowiska.
Pozdro Bodzio
lowca Operator wędziska
Kraj: Polska Miejscowość: Czudec
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 3:20 pm Temat postu:
dobry pomysł ja też jestem za tym
Bodzio Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Trzebiatów
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 3:25 pm Temat postu:
No. Poczekamy co powiedz± administratory<admin> na to
Mam nadzieję że się zgodz±.
Pozdrawiam Bodzio
Polaryzator Donosiciel kawy
Kraj: Polska Miejscowość: Okolice Leżajska
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 9:26 pm Temat postu: NIE TYLKO PRASA
Witam.Ostatnio dużo czytałem na temat prasy wędkarskiej.Kilka lat prenumerowałem Wedkarza Polskiego.Obecnie interesuja mnie programy TV na ten temat.TV Puls cos tam pokazuje .Nie wiem co prezentuje Seasons w Cyfrze.Dawniej trafialem na odkodowane Chees & Peche.Je¶li jest co¶ jeszcze dajcie znać.Pozdrawiam.
Treyk Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 8:03 pm Temat postu:
Jestem za. _________________ Ten kto powiedział, że wędkarstwo uspokaja, nigdy nie łowił ryb.
Roxen Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Brodnica
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:23 pm Temat postu:
Popieram cie Bodzio :
wobler123 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Ostrołęka
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:53 pm Temat postu:
Nie sadzę aby to przeszło (takie moje skromne zdanie ) a to dlatego że zawsze można zapytać o łowisko na które się wybieramy na forum. Wówczas już tylko pozostaje oczekiwanie na odpowiedĽ (sprawdziłem), je¶li kto¶ ma życzenie i dobry humor to pomoże. S±dzę że ta forma jest o wiele lepsza gdyż na bież±co rozja¶niaj± wszelkie w±tpliwo¶ci. _________________ Pozwalaj±c na pojawienie się człowieka, natura popełniła co¶ więcej niż bł±d: zamach na siebie sam±.
Pawel_K Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 2:02 pm Temat postu:
Nie¶miało przypominam, że już istnieje dział „Tu łowię”. Jak go odnaleĽć?
- Pasek na górze strony ---> Działy ----> Publicystyka --> Tu łowię
Tak więc słuszne postulaty Kolegów już zostały spełnione (i to kilka lat temu).
8)