Sympatyczne, niewielkie, futrzaste stworzonka o czarnym lub brunatnym kolorze, pojawiające się często na brzegach wód - to zazwyczaj norki amerykańskie. Są one równocześnie bardzo groźnym drapieżcą, niszczącym ptasie lęgi.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 462 Zalogowani 0 Wszyscy 462
Jeste anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj
Jeste stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:17 pm Temat postu: Kiedy i kto zamyka temat???
Chciałem się wypowiedziec na temat jaki powstał po poście flerkina odnosnie miętusów.
Ale nie mogę. Jest kominikat, że temat zamknięty. Jestem sosunkowo początkuącym użytkownikiem, więc mam pytanie.
Kto i na podstawie czego zamyka temat? (cenzura?)
Czy taka sytuacja często się zdarza?
Tak z ciekawości pytam...
Z góry dzięki za info!!
Roxen Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Apr 16, 2006 Posty: 420
Kraj: Polska Miejscowoć: Brodnica
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:20 pm Temat postu:
Administrator portalu zamknoł ten temat mozesz jedynie poczytać co się w tym temacie działo :
Jarbas Redaktor Portalu
Dołšczył: 24.01.2003 Posty: 4305
Kraj: Polska Miejscowoć: Inowrocław
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:27 pm Temat postu: Re: Kiedy i kto zamyka temat???
ziomek napisał:
Chciałem się wypowiedziec na temat jaki powstał po poście flerkina odnosnie miętusów.
Ale nie mogę. Jest kominikat, że temat zamknięty. Jestem sosunkowo początkuącym użytkownikiem, więc mam pytanie.
Kto i na podstawie czego zamyka temat? (cenzura?)
Czy taka sytuacja często się zdarza?
Tak z ciekawości pytam...
Z góry dzięki za info!!
Odpowiedz znajduje się jako ostatnia w zamkniętym wątku o który pytasz. _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny.
SSG Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Apr 02, 2006 Posty: 4828
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:34 pm Temat postu:
Szkoda bo już w drugim wątku daje popis swistej "przyjaźni" do reszty userów PW.
Jarbas Redaktor Portalu
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:38 pm Temat postu:
SSG napisał:
Szkoda bo już w drugim wątku daje popis swistej "przyjaźni" do reszty userów PW.
Może między innymi po Twojej wypowiedzi dotarło jak jest lub jak być powinno. Mam nadzieję, iż zamknięty wątek będzie swojego rodzaju informacją... iż lepiej się 100 razy zastanowić jak 1 raz napisać ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
ziomek Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Nov 25, 2006 Posty: 1546
Kraj: Polska Miejscowoć: Tam gdzie Odra i Bóbr
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:50 pm Temat postu:
dzięki za info!
Ale kolejna sprawa mnie zaciekawiła...
Otóż mój post wysłałem na Forum Ogólne, a teraz jest W Forum (...)Kiks.
Co jest tego powodem?
Może dla niektórych to oczywiste, ale ja się dopiero uczę zasad PW.
Z góry dzięki za odp.!
Jarbas Redaktor Portalu
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 2:49 pm Temat postu:
ziomek napisał:
Ale kolejna sprawa mnie zaciekawiła...
Otóż mój post wysłałem na Forum Ogólne, a teraz jest W Forum (...)Kiks.
Co jest tego powodem?
Forum ogólne głównie to miejsce na którym poruszamy tematy związane bezpośrednio jak i pośrednio z wędkarstwem. Tam możesz pytać, dyskutować, żalić się. Pamiętaj aby dzielić się wiedzą i doświadczeniem z innymi wędkarzami. Tak po krótce, zaczerpniete z opisu forum ogólnego.
Kiks to między innymi nie tylko forum do błędów na stronie ale również innych spraw związanych z funkcjonawaniem itp portalu. _________________ http://www.jarbas.com.pl