Przeciętna długo¶ć życia wybranych gatunków ryb: sum 60 lat, piskorz 20 lat, sandacz 15 lat, leszcz 14 lat, szczupak 10 lat, okoń 10 lat, węgorz 50 lat, jesiotrowate 100 lat.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 476 Zalogowani 0 Wszyscy 476
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 7:39 pm Temat postu: Avatar
Napisał do mnie kto¶ maila z pro¶b± o zwolnienie avatara, bo to jego jest (on go stworzył) i się do niego przywi±zał.
No i mam pytanie.
Czy mam prawo wybrać sobie dowolny avatar z bazy PW?
Czy wszystkie avatary s± stworzone przez użytkowników? Czy czę¶ć to zasoby z PW?
Jak stworzyć własny avatar? I jak go zabezpieczyć ,aby kto¶ inny go nie używał (np. moja fota)?
Napisał do mnie kto¶ maila z pro¶b± o zwolnienie avatara, bo to jego jest (on go stworzył) i się do niego przywi±zał.
No i mam pytanie.
Czy wszystkie avatary s± stworzone przez użytkowników? Czy czę¶ć to zasoby z PW?
Jak stworzyć własny avatar? I jak go zabezpieczyć ,aby kto¶ inny go nie używał (np. moja fota)?
Z góry dzięki za info
Niestety, ale dowolnego nie możesz sobie wybrać, jest kilka awartów, które s± do dyspozycji forumowiczów, ale dokładnie nie wiem, które, najlepiej wy¶lij odpowiednio obrobione zdjęcie do administratora, który z zamie¶ci Twój awart w galerii i wtedy będziesz mógł z niego korzystać.
W zakładce moduły masz zakładkę pobierz pliki, zaci±gnij program Irfanviewi, Irfanview i irfanview pl, s± one ci potrzebne do obróbki zdjęć _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
Ostatnio zmieniony przez mario_z dnia Wto Lut 06, 2007 8:10 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz
... no mojego nie bierz ;)
Avatary z nickami użytkowników w nazwie maj± swoich "wła¶cicieli" .Przeważnie s± to zdjęcia użytkowników, jednak nie zawsze. I wła¶nie tak jest w tym przypadku. Ten avatar (plik) ma nazwę Przemek.gif i oznacza to ni mniej ni więcej, że wła¶nie do tego użytkownika należy. Natomiast avatary, które maj± w nawie numery, np.: 007.gif, s± "ogólnego" użytku.
ziomek napisał:
Nie jest to wcale skomplikowane, a opisane jest :
TUTAJ _________________ Krytyk i eunuch z jednej s± parafii - obaj wiedz± jak żaden nie potrafi
mati1112 Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 4:31 pm Temat postu:
Tylko się o avatary nie kłóćcie!! :P
ziomek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Tam gdzie Odra i Bóbr
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 8:31 pm Temat postu:
Dzięki wielkie za odpowiedzi!!
Ale za przeniesienie mojego posta do innego działu nie dziękuję, bo zgłupiałem jak go nie znalazłem tam gdzie był :-).