Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rutko Dyrygent holu

Kraj: Polska Miejscowość: Bydgoszcz |
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 2:31 pm Temat postu: Do Admina. |
|
|
Wdniu dzisiejszym tj.25.02. 07 na forum topic odpowiedzialem radwanowi , co ukazało się na w/w forum. Za jaki¶ czas tzn po ok 3 godz moja odpowiedz zniknęła, pozostało tylko zapytanie radwana. Czym jest to spowodowane? Pozdrawiam.
Naruszeniem p. 11 regulaminu PW. Nikt nie wymaga miło¶ci do polityków, ale "jakie¶ zasady" obowi±zuj±. Administrator |
|
 |
Rutko Dyrygent holu

Wysłany: Nie Lut 25, 2007 6:17 pm Temat postu: Re: Do Admina. |
|
|
[quote="Rutko"]Wdniu dzisiejszym tj.25.02. 07 na forum topic odpowiedzialem radwanowi , co ukazało się na w/w forum. Za jaki¶ czas tzn po ok 3 godz moja odpowiedz zniknęła, pozostało tylko zapytanie radwana. Czym jest to spowodowane? Pozdrawiam.
Naruszeniem p. 11 regulaminu PW. Nikt nie wymaga miło¶ci do polityków, ale "jakie¶ zasady" obowi±zuj±. Administrator[/Squote] Sorki , ale pomimo najlepszych chę ci nie jestem w stanie zrozumieć odpowiedzi udzielonej przez admina. W żadnym ze swoich słów nie naruszyłem p.11 regulaminu PW, ba nawet słowem nie wspominałem o jakichkolwiek politykach- my¶lę że , zakradło się jakie¶ totalne nieporozumienie. Proszę o odpowiedz. |
|
 |
Rutko Dyrygent holu

Wysłany: Nie Lut 25, 2007 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Dodaj±c więcej informacji - mój post dotyczył ceny kamizelki wędkarskiej, gdzie więc tam wetkn±ć polityków? |
|
 |
Monk Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo |
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 6:42 pm Temat postu: |
|
|
Rutko napisał: |
Dodaj±c więcej informacji - mój post dotyczył ceny kamizelki wędkarskiej, gdzie więc tam wetkn±ć polityków? |
Faktycznie - mój bł±d -przepraszam. Za dużo się działo, a pisz±c powyższe słowa, my¶lałem o innym, nie Twoim po¶cie. ;)
W po¶cie Twojego poprzednika pojawiła się cena ze zbyt duż± ilo¶ci± zer. Została ona poprawiona i Twój jednozdaniowy post stawał się w tym momencie cokolwiek "oderwany od tematu". |
|
 |
Rutko Dyrygent holu

Wysłany: Nie Lut 25, 2007 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Ok - rozumiem , a co tam słychać nad zalewem i w okolicach tzn Załubice itp zimowe łowiska, moi kolesie z tych okolic twierdz± że nie za bardzo idzie polowić. ? Pytam się ponieważ sam czasami w tych stronach wedkuję jak jestem u staruszków(pochodzę z Wołomina). |
|
 |

Wysłany: Nie Lut 25, 2007 6:54 pm Temat postu: |
|
|
Nie łowię z lodu, a ponadto mam grypę i siedzę w domu. Mój kolega kilka dni temu podobno poci±gn±ł trochę ładnych okoni na Rz±dzy. |
|
 |
Piwoniusz Pogawędkowy twardziel

Kraj: USA
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 7:11 pm Temat postu: |
|
|
Monk, poinformuj grzecznie kolegę, żeby nie zapuszczał się na Rz±dzy do Arciechowa bo to mój odcinek. Ja tam kiedy¶ wrócę i powyrywam o¶ci z ... ogona jak tam nie będzie moich rybek. :
Z gryp± nie walcz. Stan błogo¶ci spowodowany temperatur± mogę porównać tylko do pół litra Absoluta w pi±tkowy wieczór. :  |
|
 |

Wysłany: Nie Lut 25, 2007 7:15 pm Temat postu: |
|
|
Daj cynk tydzień przed powrotem!! Zagonimy pokaĽne stada uklei od Sołtysa!! : |
|
 |
Rutko Dyrygent holu

Wysłany: Nie Lut 25, 2007 7:39 pm Temat postu: |
|
|
Piwoniusz- bez obaw ja tam poławiam sporadycznie, nie wyłowię Ci więc Twoich "bassów". Możesz spać spokojnie i roztaczać przed swoj± Piwoni± uroki połowów na swojskim Mazowszu. |
|
 |
ZIPPO Pogawędkowy twardziel

Kraj: Norwegia Miejscowość: Sola |
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 8:06 pm Temat postu: |
|
|
Rutko napisał: |
Piwoniusz- bez obaw ja tam poławiam sporadycznie, nie wyłowię Ci więc Twoich "bassów". Możesz spać spokojnie i roztaczać przed swoj± Piwoni± uroki połowów na swojskim Mazowszu. |
Tak Piwoniusz, dobry bajer to połowa sukcesu :
Pracuj nad Piwoni± (nie tylko w nocy 8) ) Matula Ojczyzna czeka.(i wielu userów)Pozdrawiam.  |
|
 |
|