Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 6:39 pm Temat postu: Tarda dojazd kto z kim czym i kiedy.?
Wpisujmy to swoje możliwości transportowe. Napewno to ułatwi dojazd na zlot kilku osobom. _________________ Łowię i zjadam ......
dzas Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 16, 2002 Posty: 701
Kraj: Polska Miejscowoć: Grudziądz
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 6:42 pm Temat postu:
Hohohohohoho!!! Tysięczny post Zamkera
bonski Ś.P. - Uczestnik Wiecznych Łowów
Dołšczył: Jun 27, 2006 Posty: 1424
Kraj: Polska Miejscowoć: Warszawa
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 6:45 pm Temat postu:
dzas napisał:
Gratulacje Zamker : _________________ Wszystkie nurty mistyczne wspominały o konieczności uśmiechu i "obowiązku radości".Wędkarstwo nie pozostaje w tyle.
Zamki Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Nov 03, 2004 Posty: 2486
Kraj: Polska
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 7:13 pm Temat postu:
bonski napisał:
dzas napisał:
Gratulacje Zamker :
O!! co? gdzie i jak ??
Czaiłem się na tę chwilę ale powiem szczerze że przegapiłem. _________________ Łowię i zjadam ......
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 6:50 am Temat postu:
No to kto i kiedy przybywa.?? Ja będę i właśnie to zalezy od Was. Ale zapewne w czwartek z samego rana. Czy na ten dzień szykować łódki do łowienia?? Zapewne tak. Określcie się kto kiedy łowi żeby można było wykupić pozwolenia czego się podejmę osobiście. _________________ Łowię i zjadam ......
fishmaniac Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jan 18, 2007 Posty: 651
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 1:03 pm Temat postu:
Zapewne w czwartek koło 13.Możesz podać nr. konta na które trzeba wpłacać pieniądze na pozwolenia,oszczędzi Ci to roboty ,ale jeśli wykupujesz już dla wszystkich to ja poproszę oczywiście od czwartku.Propozycja transportu dalej aktualna.Mimo tego że tak mało chętnych na zlot,da radę.Kumpel z którym jadę,jedzie dalej nad morze ze znajomymi wiec koszta się rozłożą.A,miałem mieć silnik do łódki ale kilka prób reanimacji nie dało efektu...zostają wiosełka.
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 11:31 am Temat postu:
fishmaniac napisał:
Możesz podać nr. konta na które trzeba wpłacać pieniądze na pozwolenia,oszczędzi Ci to roboty ,ale jeśli wykupujesz już dla wszystkich to ja poproszę oczywiście od czwartku.
No niestety ale nie dam rady wykupić pozwoleń dla uczestników :oops: w nowym poście podaję dane do przelewu. _________________ Łowię i zjadam ......