Wysłany: Sob Cze 09, 2007 7:54 am Temat postu: Dawne posty
Chcę odszukać swoje dawne posty dotycz±ce łowienia w Dżwirzynie, wszedłem w "znajdż wszystkie posty krzysztofCz", wy¶wietliło mi strony od 1-9. Mogę odczytać tylko stronę 1, po kliknięciu na numery następnych stron wy¶wietla "nie znaleziono tematów ani postów do Twoich kryteriów". Tak ma być czy jest to chwilowy "zanik pamięci"? Po miesi±cu (z maluteńk± przerw±) wróciłem z ryb w le¶nej głuszy (zalew Hajka) i może co¶ umknęło mojej uwadze na PW
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 11:49 am Temat postu:
Dalej mam tak samo - tylko 1 strona.
W zwi±zku z tym pomimo upału jadę na ryby
Torque Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Zabrze
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 12:01 pm Temat postu:
A mi się udało KLIK _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa
To jest jeden z ostatnich :
A spróbuj tak . Wejdż na: Przedstawiamy profil :: krzysztofCz; Wszystko o krzysztofCz; Postów.....; Znajdż wszystkie posty krzysztofCz; na dole strony masz: Idż do strony 1........9, Następny. I tu spróbuj wybrać stronę inn± niż 1. Mnie się to wła¶nie nie udaje .
Darek144 Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 6:39 am Temat postu:
KrzysztofCz napisał:
Mnie się to wła¶nie nie udaje .
U mnie też się to nie udaje, ale cóż poradzić. : _________________ "Zbyt wielu głupców ma się za mówców, ¶mieszne..."
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 4:18 pm Temat postu:
Darek144 napisał:
KrzysztofCz napisał:
Mnie się to wła¶nie nie udaje .
U mnie też się to nie udaje, ale cóż poradzić. :
Chociaż nie jestem samotny :
MichalTch Pogawędkowy twardziel
Kraj: UK Miejscowość: Nuneaton
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 10:29 pm Temat postu:
Mam ten sam problem, nie udaje mi sie. Zawsze mozemy szukac na okolo przegladajac po koleji tematy _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mog± nie dostrzec różnicy