Lin należy do rodziny karpiowatych. Dojrzałość płciową osiąga w wieku 2 – 3 lat. Oblicza się, że z wylęgu ok. 300 000 ziaren ikry składanych przez jedną samicę lina, do wieku czterech lat przeżywają tylko trzy liny, a większość z nich nie osiąga jeszcze wtedy wagi 1 kg.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 477 Zalogowani 0 Wszyscy 477
Jeste anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj
Jeste stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 7:54 am Temat postu: Dawne posty
Chcę odszukać swoje dawne posty dotyczące łowienia w Dżwirzynie, wszedłem w "znajdż wszystkie posty krzysztofCz", wyświetliło mi strony od 1-9. Mogę odczytać tylko stronę 1, po kliknięciu na numery następnych stron wyświetla "nie znaleziono tematów ani postów do Twoich kryteriów". Tak ma być czy jest to chwilowy "zanik pamięci"? Po miesiącu (z maluteńką przerwą) wróciłem z ryb w leśnej głuszy (zalew Hajka) i może coś umknęło mojej uwadze na PW
krzysztofCz RZEP
Dołšczył: Jul 01, 2006 Posty: 2572
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 11:49 am Temat postu:
Dalej mam tak samo - tylko 1 strona.
W związku z tym pomimo upału jadę na ryby
Torque Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Apr 03, 2003 Posty: 4621
Kraj: Polska Miejscowoć: Zabrze
Wysłany: Piš Cze 15, 2007 12:01 pm Temat postu:
A mi się udało KLIK _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa
To jest jeden z ostatnich :
A spróbuj tak . Wejdż na: Przedstawiamy profil :: krzysztofCz; Wszystko o krzysztofCz; Postów.....; Znajdż wszystkie posty krzysztofCz; na dole strony masz: Idż do strony 1........9, Następny. I tu spróbuj wybrać stronę inną niż 1. Mnie się to właśnie nie udaje .
Darek144 Redaktor Portalu
Dołšczył: Jan 10, 2006 Posty: 1400
Kraj: Polska Miejscowoć: Wrocław
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 6:39 am Temat postu:
KrzysztofCz napisał:
Mnie się to właśnie nie udaje .
U mnie też się to nie udaje, ale cóż poradzić. : _________________ "Zbyt wielu głupców ma się za mówców, śmieszne..."
krzysztofCz RZEP
Dołšczył: Jul 01, 2006 Posty: 2572
Kraj: Polska
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 4:18 pm Temat postu:
Darek144 napisał:
KrzysztofCz napisał:
Mnie się to właśnie nie udaje .
U mnie też się to nie udaje, ale cóż poradzić. :
Chociaż nie jestem samotny :
MichalTch Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Feb 20, 2006 Posty: 692
Kraj: UK Miejscowoć: Nuneaton
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 10:29 pm Temat postu:
Mam ten sam problem, nie udaje mi sie. Zawsze mozemy szukac na okolo przegladajac po koleji tematy _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mogą nie dostrzec różnicy