W literaturze polskiej błystka nosiła następuj±ce nazwy: ble¶nia (Galicja, Wileńszczyzna), oblanka (Wileńszczyzna), oblewka i oblewanka (Kaszuby), błyskawka (okol. Konina, Wielkopolska, Wileńszczyzna), targlica (okol. Augustowa) – nazwa pochodzi od pionowego ruchu błystki czyli targania.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 475 Zalogowani 0 Wszyscy 475
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 11:33 am Temat postu: Mega problem w skali kraju
Kochani
Macie problem ze swoim serwerem. Od niedzieli popołudniu nie mam dostępu do PW. Jakbym był zabanowany, ale przecież nie jestem. 8O
Od wczoraj ¶pece z Multimediów próbuj± przywrócić ł±czno¶ć, ale bezskutecznie. PING wychodzi, zapytanie w szybkim czasie wraca, a jednak nie ma możliwo¶ci wej¶cia na PW.
Już dzisiaj poszedłem z nimi "na noże" i wci±ż uparcie twierdz±, że wina leży po stronie PW.
Pisałem też do Was maila z pro¶b± o sprawdzenie, ale niestety nie otrzymałem odpowiedzi.
Dzisiaj korzystam z uprzejmo¶ci swojego kuzyna i od niego z Neostrady opisuję KIKSA.
Kochana, droga Redakcjo - zróbcie co¶ z tym fantem.
No przecież od niedzieli, to ja już jestem na wielkim głodzie. :
Mam nadzieję, że już niedługo dane mi będzie przeczytać odpowiedĽ w tym temacie - wracam do siebie. :
Pozdrawiam. Jotes
Ostatnio zmieniony przez Jotes dnia Wto Cze 26, 2007 8:21 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz
Torque Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Zabrze
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 11:49 am Temat postu:
Walczymy jak lwy. Prosimy bardzo o cierpliwo¶ć. Stan jest przej¶ciowy. Niestety kilka osób nie ma teraz dostępu do PW, staramy się by jak najszybciej problem ust±pił. _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa
Jotes Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 8:19 pm Temat postu:
Nareszcie w domu! : Cieszę się, że wróciłem - Hi hi - z dalekiej podróży.
Dzięki za ratunek. No, ale co się dostało Multimediom, to ich... :
yari Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: POZNAŃ
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 8:39 pm Temat postu:
Dzień dobry Jak tak można starego człowieka odci±ć od portalu :?: Będziecie się za to smażyć w piekle