Sandacz w Jeziorze Licheńskim już w 3 roku przekracza wymiar ochronny, osi±gaj±c 48 cm przy masie ok. 0,7 kg.
W Zalewie Szczecińskim 4 latek ma ok. 51 cm przy wadze 0,85 kg.
W Gople dla osi±gnięcia 50 cm potrzebuje...8 lat!
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 466 Zalogowani 0 Wszyscy 466
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 5:22 pm Temat postu: ZLOT ŻYWIECKI KTO Z KIM I KIEDY
My¶lę że czas najwyższy założyć temat Zlotowy kto z kim i kiedy.
Niniejszym informuję że będę jechał w pi±tek po południu, wracam w niedzielę po południu. Trzy miejsca wolne, jedno rezerwuję na wędki. Oczywi¶cie przez wawkę będę jechał bo tak droga prowadzi.
fishmaniac Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 5:45 pm Temat postu:
Planowałem jechać poci±giem,ale je¶li znajdzie się miejsce u kogo¶,kto jedzie ze stolycy to będzie super :P . _________________ I
Jezier Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Oborniki ¦l±skie
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 4:01 pm Temat postu:
Najprawdopodobniej wyjadę w czwartek przed południem. Jadę A4 z Wrocławia do Gliwic, z Knurowa zabieram Rysia i przez Żory, Pszczynę, Bielsko do Oczkowa. Je¶li jest kto¶ chętny to miejsca u mnie pod dostatkiem.
Pozdrawiam
losos24 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Oława
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 4:37 pm Temat postu:
Jezier napisał:
Najprawdopodobniej wyjadę w czwartek przed południem. Jadę A4 z Wrocławia do Gliwic, z Knurowa zabieram Rysia i przez Żory, Pszczynę, Bielsko do Oczkowa. Je¶li jest kto¶ chętny to miejsca u mnie pod dostatkiem.
Pozdrawiam
Jadę z Oławy (koło Wrocławia, prawie przy A4) też A4 kierunek Katowice - Bielsko, też w czwartek i też mam duże autko opel Omega kombi, sporo miejsca i hak. Jeżeli taka byłaby czyja¶ wola zapraszam, mogę zabrać po drodze.
Jezier Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Oborniki ¦l±skie
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 6:51 pm Temat postu:
Losos24 Możemy sie dogadać. Mogę jechać przez Oławę, nie wiem tylko czy łódĽ swoja będę zabierał. Je¶li tak to raczej moim samochodem pojechaliby¶my, bo mam na nim bagażnik dachowy. Dogadamy się jako¶.
Pozdrawaim
losos24 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Oława
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 7:26 pm Temat postu:
Dzięki Jezier za propozycje, też mam relingi i bagażnik dachowy 8) ! W przyszłym tygodniu, poniedziałek lub wtorek będę służbowo w Wołowie, przejeżdżam przez Oborniki możemy sie gdzie¶ na chwile umówić i dogadać. Ewentualnie jak z czasem, kto¶ jeszcze chciałby doł±czyć, możemy jechać razem na dwa auta zbieraj±c wycieczkę po drodze. W omedze mam hak holowniczy jakby¶ miał wózek - przyczepke do łodzi mogę poci±gn±ć. Moja priwate skrzynka famawal@poczta.onet.pl Ewentualnie jak mi dasz namiary , telefon to przedzwonię i sie domówimy.
Monk Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 5:59 pm Temat postu:
Wylot z Legionowa w pi±tek, ok. 6.00. Na razie sam. ;)