"12 ręcznie wi±zanych much za dolara" - tej tre¶ci ogłoszenie ukazało się w jednej z gazet ("Casper") w Woyoming, w 1961 roku. Jego autorem był Dick Cabela. Dzi¶ Cabela's jest największ± firm± wysyłkow± sprzętu wędkarskiego.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 475 Zalogowani 0 Wszyscy 475
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Proszę o informacje dlaczego temat wyleciał w kosmos???????
SSG Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 2:26 pm Temat postu:
Przepraszam wszystkich, że tak się stało. Mam niew±tpliwy w tym udział ale w piersi bić się nie będę.
tomek79 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 2:32 pm Temat postu:
Potwierdziły sie tylko moje przypuszczenia,. Szkoda slow.
Dziękuję Monk.
Monk Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 2:38 pm Temat postu:
tomek79 napisał:
Dziękuję Monk.
Skoro jeste¶ - a przynajmniej uważasz się - tak szalenie błyskotliwy, to oczekuję na przeprosiny, bo pomawiać siebie nie pozwolę - szczególnie osobie twojego pokroju!! A w czym problem? Zapytaj kolegów, bo mojej argumentacji możesz nie zrozumieć, a twoja spostrzegawczo¶ć nie gwarantuje spostrzeżenia nietaktu, jakiego się przed chwil± dopu¶ciłe¶!!
Zenon Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: GRUNWALD
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 2:40 pm Temat postu:
gdyby¶ łowił bliżej Torunia ,piwo miał bym u Ciebie- bezalkocholowe :
Cytat:
bezalkocholowe
dłuższy wyraz więcej %
tak sie namieszało ze muszę zaadresować
SzP Docio
Ostatnio zmieniony przez Zenon dnia Sro Wrz 26, 2007 3:12 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 3:02 pm Temat postu:
Monk napisał:
tomek79 napisał:
Dziękuję Monk.
Skoro jeste¶ - a przynajmniej uważasz się - tak szalenie błyskotliwy, to oczekuję na przeprosiny, bo pomawiać siebie nie pozwolę - szczególnie osobie twojego pokroju!! A w czym problem? Zapytaj kolegów, bo mojej argumentacji możesz nie zrozumieć, a twoja spostrzegawczo¶ć nie gwarantuje spostrzeżenia nietaktu, jakiego się przed chwil± dopu¶ciłe¶!!
Na offtopicu zadałem bardzo proste pytanie. Widać dla wielu zbyt niewygodne!!!!!!!!!!!! Nietaktem było przeniesienie mojego pytania do działu kiks. Nietaktem, jest to, ze bez słowa usuwa sie temat nie podaj±c przyczyny. Skoro kto¶ złamał regulamin to niech dostanie ostrzeżenie. A skoro nie złamał to pytam jeszcze raz dlaczego temat został usuniety. Nietaktem jest to co piszesz w tej chwili do mnie, jawnie mnie obrażaj±c. Nie ty usun±łe¶ watek?????? Napisz kto go usun±ł,od razu cię przeproszę.
Jotes Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 3:17 pm Temat postu:
tomek79 napisał:
Napisz kto go usun±ł,od razu cię przeproszę.
Tomek, luknij na "ogólne"...
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 3:25 pm Temat postu:
Dzięki Jotes. Monk- przepraszam!!!
SSG Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 3:27 pm Temat postu:
Zenon napisał:
gdyby¶ łowił bliżej Torunia ,piwo miał bym u Ciebie- bezalkocholowe :
Cytat:
bezalkocholowe
dłuższy wyraz więcej %
tak sie namieszało ze muszę zaadresować
SzP Docio
Nie tylko Ty Zenon, nie tylko... :? I chyba jednak co¶ mocniejszego.