Głos przypominaj±cy dĽwięk dziecięcej tr±bki rowerowej, rozlegaj±cy się często nad wod± wydaje łyska - czarny ptak wielko¶ci kaczki, z wyraĽn± biał± plam± na czole.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 469 Zalogowani 0 Wszyscy 469
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Droga Redakcjo! Od pewnego czasu na PW grasuje jaka¶ dzika ¶winia i zmienia linki w postach. Ostatnio cztery razy naprawiałem to, co bydle popsuło - bo z pewno¶ci± nikt o zdrowych zmysłach. Ale tym razem, nie było nic podmienione w linku, tylko cały link wycięty z korzeniami.
Może by podj±ć odpowiednie kroki, w celu zapobiegnięcia dalszym takim numerom? Ba, życzę Wam schwytania ¶wintuszka i wtr±cenia go do lochu. Do karceru z nim. :
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Pią Paż 12, 2007 1:11 pm Temat postu:
Przył±czam się do pro¶by kolegi Jotesa, je¶li złapiecie drania :?: był bym zaszczycony pozwoleniem wykonania na nim ( tym idiocie) wyroku. :x
Urwę łeb przy samej szyi i co¶ brzydkiego do niej zrobię, to drugie niech będzie dla niego GRATISEM _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
MichalTch Pogawędkowy twardziel
Kraj: UK Miejscowość: Nuneaton
Wysłany: Pią Paż 12, 2007 1:12 pm Temat postu:
Mogę tylko dodać ze podobnie jak Jotes natkn±łem sie kilka razy na pozamieniane linki. Ostatnio było to wczoraj w po¶cie o rybie porażonej jak±¶ choroba, chyba była to ple¶niawka. Mam nadzieje ze uda sie co¶ z tym zrobić i nie będzie takich numerów na przyszło¶ć.
Jeżeli już osobnik ten zostanie wtr±cony do lochu to koniecznie zakuty w dyby : _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mog± nie dostrzec różnicy
MichalTch Pogawędkowy twardziel
Kraj: UK Miejscowość: Nuneaton
Wysłany: Pią Paż 12, 2007 1:20 pm Temat postu:
mario_z napisał:
Urwę łeb przy samej szyi i co¶ brzydkiego do niej zrobię, to drugie niech będzie dla niego GRATISEM
Przemawia przez Ciebie rozrzutno¶ć, nie zasłużył na ni±. Samo urwanie łba w zupełno¶ci wystarczy _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mog± nie dostrzec różnicy
Zenon Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: GRUNWALD
Wysłany: Pią Paż 12, 2007 1:34 pm Temat postu:
Jotes napisał
Cytat:
Droga Redakcjo!
... pisała czytelniczka do " Przyjaciólki" zaszłam... i nie wiem jak mam post±pić ?
-to sie wróć -odpowiada redakcja :
SSG Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Pią Paż 12, 2007 1:47 pm Temat postu:
A ja wczoraj pilnie przygl±dałem się li¶cie obecno¶ci i przy dwóch zmianach linku podanego przez Jotes (chodzi o grubaska marki boleń :-) ) obecny był jeden admin. Niestety nie zareagował na posty o podmianie linku a jego obecno¶ć była bardzo krótka, bezpo¶rednio w czasie podmiany linków.
Ja mu nic nie życzę złego, bo go lubię i wolałbym aby to była "grypa filipińska" niż inna przyczyna. Niemniej zastanawia mnie, czy przypadkiem wcze¶niejsze literówki w postach nie były też dziełem tego samego dowcipnisia. :-D
Ponieważ sprawa jest poważna, wiadomo¶ć wył±cznie do wiadomo¶ci Redakcji PW. Samobójczych ataków na PW nie trzeba, bo w końcu nie mam możliwo¶ci złapać za rękę. Zreszt± logiczne jest, ze je¶li mam rację to się uspokoi albo pod innym nickiem będzie. Je¶li to nie on to powinny linki już się zmieniać. :-D
Ostatnio zmieniony przez SSG dnia Pią Paż 12, 2007 4:03 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz
Sumowaty Czy¶ciciel gumiaków
Kraj: USSR
Wysłany: Pią Paż 12, 2007 3:55 pm Temat postu:
Rzeczywi¶cie też zaobserwowałem zmiany linków. Na przykład w temacie na off topik założonym przez Bombel o ¶piewaniu KLIK był link u Piwoniusza do piosenki. Niwidzialna ręka namieszała ze link nie działa. Piwoniusz nie mógł bo jest zabanowany. To kto¶ kto ma dostęp to jasne.
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Sob Paż 13, 2007 10:33 am Temat postu:
MichalTch napisał:
mario_z napisał:
Urwę łeb przy samej szyi i co¶ brzydkiego do niej zrobię, to drugie niech będzie dla niego GRATISEM
Przemawia przez Ciebie rozrzutno¶ć, nie zasłużył na ni±.
Michal a co mi tam, niech stracę, stać mnie, niech ma w tej szyi gratisa i niech się cieszy. _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć