Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zamki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 7:16 pm Temat postu: Zlot zimowy |
|
|
Witam. Jako, że ostatnio jest modne przepraszanie to ja również przepraszam, że pytam. Czy będzie organizowany zimowy zlot.?? _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
Monk Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo |
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Jako¶ tak ironicznie Wa¶ć zagadujesz. :
Szczerze mówi±c nic jeszcze na ten temat nie było wspominane, ale pewnie tak. Miejsce i termin ew. imprezy nie jest jeszcze znany. Na zlocie w Żywcu "co niektórym "¶niły się" ponownie Borsuki, ale czy to nie za często? Miejsce fajne, ale ma i swoje mankamenty... |
|
 |

|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Poprostu chciałbym wiedzieć z pewnym wyprzedzeniem. Niechciałbym w ostatniej chwili zmieniać swoich planów wyjazdowych które za niedługo bedę musiał zaplanować. _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Pią Lis 09, 2007 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli będzie organizowany, "jakie¶ ruchy" powinny się pojawić zapewne w grudniu. |
|
 |

|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Monk napisał: |
Na zlocie w Żywcu "co niektórym "¶niły się" ponownie Borsuki, ale czy to nie za często? Miejsce fajne, ale ma i swoje mankamenty... |
Lepsza bieda znana niż nieznana. A innej lokalizacji to już w tamtym roku nikt nie proponował. Chętnie wybrał bym się w inne miejsce ale jeżeli nie będzie można to my¶lę, że tydzień wietrzenia przed zlotem napewno poprawi atmosferę w "Borsuczych sypialniach"  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Pią Lis 09, 2007 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Zbychu - wszystko jest ok, o ile kto¶ pochodzi, załatwi i wtedy z czystym sumieniem można marudzić, że to, czy tamto nie pasuje. Niewiele przypominam sobie sytuacji, że kto¶ zaproponował fajne miejsce i zobowi±zał się dopilnowania organizacji. Niew±tpliwie mankamentem s± finanse, a wiadomo, że za darmo to w łeb już nawet nie daj±. ;) |
|
 |
Tiur Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Żywiec |
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 10:02 pm Temat postu: |
|
|
Gdzie Wa¶ć mieszka?? : : . Je¶li chodzi o dostawanie po głowie to u mnie można i za darmo : |
|
 |
LOBUZ Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: ZEBRZYDOWICE |
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 10:53 pm Temat postu: |
|
|
hmmmmmmmmmmmmmm,
jak sie borsuki ni ewidz± to może zywiec _________________ wszystkie rybki ¶pi± w jeziorze tylko jedna spać nie może . |
|
 |

Wysłany: Pią Lis 09, 2007 10:56 pm Temat postu: |
|
|
tiur napisał: |
Gdzie Wa¶ć mieszka?? : : . Je¶li chodzi o dostawanie po głowie to u mnie można i za darmo : |
Podła okolica. ;) |
|
 |

Wysłany: Pią Lis 09, 2007 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Monk napisał: |
tiur napisał: |
Podła okolica. ;) |
czy kolega ma cos przeciw -ŻYWCOWI _________________ wszystkie rybki ¶pi± w jeziorze tylko jedna spać nie może . |
|
 |

|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 1:53 am Temat postu: |
|
|
Słuchajcie mi chodzi tylko o to żeby info o zlocie było w miarę szybko zamieszczone na forum. Naprawdę nie chcę na ostatni± chwile być zmuszonym do zmiany swoich planów wyjazdowych. Zlot jesienny był zorganizowany na ostatnia chwilę i dlatego nie byłem w stanie na niego dotrzeć zreszt± nie tylko ja. Kilkaset kilometrów to nie jest spacer po miejskim parku i taki wyjazd planuje sie conajmniej kilka miesięcy naprzód. Co do zimowego zlotu to powiem szczerze ,że Borsuki mi się nie podobaja wogóle pod wzgledem jako¶ci kwater bo bar jest niczego sobie. Zreszt± było parcie co by zimowy organizować w centerum kraju więc niech tak jest bo chętnego do wskazania innej lokalizacji nie widać.
ps. Ja już się nie odważę zorganizowac kolejnego zlotu. Za cienki jestem. Pozdrawiam zamki. _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Sob Lis 10, 2007 8:52 am Temat postu: |
|
|
LOBUZ - podła okolica odnosiła się do postu Tiura.
Kto¶/kiedy¶ zabiegał o to, aby zimówki robićw centrum, aby wszyscy mieli daleko. ;)
Dostrzegam mankamenty Borsuków i też budzę się tam z trzeszcz±c± głow±, pomimo tego, że przed snem nie daję powodów do takich dolegliwo¶ci. ;) Lokalowo nie jest to "wypas" - to się zgadza. Ale kameralno¶ć tego miejsca jest niezaprzeczalna. My¶lę, że Rynia nie jest lepszym rozwi±zamiem tym bardziej, że zaszły tam zmiany organizacyjne i obawiam się, że koszt mógłby być większy. Można by zakręcić się wokół o¶rodków zlokalizowanych nad Zal. Zegrzyńskim, nawet o¶rodku URM, ale ceny byłyby takie, że pewnie sam organizator by nie dotarł. Ten wariant był testowany i niestety tak to wygl±dało. Ponadto kilka o¶rodków nawet nie odpowiedziało wiedz±c, że mowa o wędkarzach.
A co do terminów - nie przesadzajmy - utarło się, że jesienny jest w połowie paĽdziernika, zimowy połowa lutego itd. Tych terminów pod¶wiadomie się trzymamy. ;)
Informacja o np. ubiegłorocznym zimowym pojawiła się 24.12.05 o godz. 0.10, więc nie popadajmy w skrajno¶ci. ;) Jednak , je¶li się uda, termin postaramy się podać jak najwcze¶niej tak, jak to czynili¶my dotychczas. W każdym razie należy się spodziewać połowy lutego.
I czekamy na Wasze POWAŻNE propozycje ew. miejsca - z ofert± pomocy w organizacji rzecz jasna. Preferowane centrum. |
|
 |

Wysłany: Czw Lis 15, 2007 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Kto¶/kiedy¶ zabiegał o to, aby zimówki robićw centrum, aby wszyscy mieli daleko. ;)
moze czas to zmienić :?: :?: :?: _________________ wszystkie rybki ¶pi± w jeziorze tylko jedna spać nie może . |
|
 |

Wysłany: Sro Lis 28, 2007 10:26 pm Temat postu: |
|
|
No cóż nieubłaganie nadchodzi grudzień.Trzeba się się będzie wzia¶ć za
robote .Mysle że dwa miesi±ce wczesnie to bedzie wystarczajaco dużo czasu na przygotowanie zlotu zimowego.pozdrawiam lobuz _________________ wszystkie rybki ¶pi± w jeziorze tylko jedna spać nie może . |
|
 |
asknet Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Piaseczno |
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 3:30 pm Temat postu: |
|
|
mam nadzieje byc ... tradycyjnie ja i Michal .... :-) _________________ Flyfishing is not a matter of life and death - it's much more serious than that
http://www.asknet.waw.pl/
|
|
 |
|