Z badań przeprowadzonych przez Instytut Rybactwa ¦ródl±dowego w Olsztynie wynika, iż dzienny połów wędkarza w Zalewie Zegrzyńskim w 1999 roku wynosił 1,13 kg (o 0,03 kg mniej, niż w kilku jeziorach gospodarstw rybackich). Łowiono przede wszystkim: leszcz - 33,57%, kr±p - 15,89%, sum - 10,45%, sandacz - 8,61%, szczupak - 7,9%.
Natomiast w 2000 roku wynosił 1,30 kg. Łowiono przede wszystkim: leszcz - 30,62%, kr±p 7,24%, sum 5,46%, sandacz 11,78%, szczupak - 18,19%, okoń 12,66%, płoć 5,47%. Rocznie na wędkarza przypada około 44 kg ryb
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 468 Zalogowani 0 Wszyscy 468
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Wto Gru 25, 2007 9:11 pm Temat postu: Oczka do wobków..
:lol:Witam.Kto mi doradzi,gdzie oprócz allegro(aktualnie nie ma)można kupić gotowe oczka do woblerków..Interesuje mnie rozmiar 5 mm.Pozdrawiam.. _________________ art-nemo
Gribu Sporz±dzacz omotek
Kraj: Polska Miejscowość: Zabrze
Wysłany: Wto Gru 25, 2007 9:46 pm Temat postu:
Oczka druciane czy oczka-imitacje oka ryby??
wobler129 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Lubuskie
Wysłany: Wto Gru 25, 2007 9:58 pm Temat postu:
No wiadomo, że od oka - można się domy¶leć _________________ pozdrawiam
Maciej
art-nemo Operator wędziska
Kraj: Polska Miejscowość: Knurów-¶l±skie
Wysłany: Wto Gru 25, 2007 10:32 pm Temat postu:
Oczka(imitacje oczu ryb),od jakiego¶ czasu nie mogę ich trafić _________________ art-nemo
Flyfishing95 GliĽdziarz kopacz
Kraj: Polska Miejscowość: Wejherowo
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 12:09 am Temat postu:
A nie wolisz sam zrobić ? ;) _________________ "Catch & Release" to jest to...
wobler129 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Lubuskie
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 1:06 am Temat postu:
Te kupne fajnie wygl±daj±, większo¶ć ma efekt 3D Mimo to robię farbami 8) _________________ pozdrawiam
Maciej
lecek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa-Tarnów
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 8:33 am Temat postu:
Proszę bardzo do wyboru, rozmiary do koloru :P Oczy i inne oczka _________________ Lecek
szmundek Dyrygent holu
Kraj: Polska Miejscowość: Gdańsk
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 1:18 pm Temat postu:
Osobi¶cie podiwaniłem babci stare nieużywane korale imitacje perły i przecinam je na pół za pomoc± rozgrzanego noża potem szlifuje wychodzi całkiem fajny efekt.Nie polecam dobierać się do żony skarbów bo awantura murowana, już to przerabiałem gdy potrzebowałem koralików do streamerów
_________________ http://www.kfe.most.org.pl/
lecek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa-Tarnów
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 7:45 am Temat postu:
szmundek napisał:
Osobi¶cie podiwaniłem babci stare nieużywane korale imitacje perły i przecinam je na pół za pomoc± rozgrzanego noża potem szlifuje
Niektórzy to potrafi± zaj±ć sobie czas :P _________________ Lecek
zwiraz Starszy podbierakowy
Kraj: Polska Miejscowość: Rybnik
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 6:48 pm Temat postu:
Mowicie o koralach a mi przyszły do głowy niewielkie (ok 6mm ¶rednicy) plastikowe kulki do wszelkiej ma¶ci zabawkowych pistoletów... My¶licie, że może się to nadać??
gregorS Ugniatacz ciast
Kraj: Polska Miejscowość: Olsztyn
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 8:10 pm Temat postu:
zwiraz napisał:
Mowicie o koralach a mi przyszły do głowy niewielkie (ok 6mm ¶rednicy) plastikowe kulki do wszelkiej ma¶ci zabawkowych pistoletów... My¶licie, że może się to nadać??
Tu jest artykuł Dzasa on wczesniej juŻ wklejał, jak chcesz to zobacz jak to wygl±da
Link poprawiłem. Na przyszło¶ć polecam korzystanie w tym temacie z pomocnika. zamker _________________ ________________________________
Pozdrawiam GregorS