Głos przypominaj±cy dĽwięk dziecięcej tr±bki rowerowej, rozlegaj±cy się często nad wod± wydaje łyska - czarny ptak wielko¶ci kaczki, z wyraĽn± biał± plam± na czole.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 471 Zalogowani 0 Wszyscy 471
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 6:21 pm Temat postu: Nieaktualne
W dniach 11-13 stycznia 2008 mamy zamiar powiercić conieco w Zatoce Łękawki jak i w Pensjonacie Rybak :
Jest już nas dziesięciu i czekamy na więcej w szczególno¶ci na kolegów miejscowych z Żywca i Bielska-Białej .
Przyjeżdzamy ekip± w pi±tek wieczorem , powrót w niedzielę po południu , nocujemy i stołujemy się oczywi¶cie u p.Marysi
Wszystkich chętnych zapraszamy na małe conieco
PS: Malkontentów przepraszam za tak póĽne info . _________________ Marillion&Fish
luk750 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 7:14 pm Temat postu:
Jak opłacę składki, kupię jak±¶ wędęczkę podlodow± i dostane wolne to postaram się zjawić w sobotę rano :. _________________ luk750
LOBUZ Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: ZEBRZYDOWICE
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 11:28 am Temat postu:
Dziadek i Lobuz melduj± swoja obecno¶c w piatek w godzinach wieczornych
PS. Dziadek obiecał że cytrynówki nie zabraknie
pozdrawiam Lobuz _________________ wszystkie rybki ¶pi± w jeziorze tylko jedna spać nie może .
sigi Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Zabrze
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 12:12 pm Temat postu:
Tym razem wymiękam. _________________ Oby do jutra......
sandalista Łowca Pstr±ga Potokowego i Okonia
Kraj: Polska Miejscowość: Sierakowice
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 8:39 pm Temat postu:
Tym razem ja też pasuję. Podlodowe łowy nie dla mnie, mam zaplanowany weekend z normalnej długo¶ci wędk±.
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 11:18 am Temat postu:
Miałem problemy z komputerem - brak głosu. Dłem na gwarancyjn± narawę. Dzisiaj odebrałem i co widzę? Imprezka :-(
Za póĽno, aby odwołać już zaplanowany wyjazd.
LOBUZ Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: ZEBRZYDOWICE
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 11:52 am Temat postu:
doszły mnie słuchy iz na żywieckim dosyć pokaznie podniósł sie poziom wody i lód odpłyn±ł od brzegu wiec jest problem z dostaniem sie na tafle lodow± no chyba że łodk± _________________ wszystkie rybki ¶pi± w jeziorze tylko jedna spać nie może .
Darek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 12:43 pm Temat postu:
Niestety w zwi±zku z niesprzyjaj±c± pogod± imprezę musimy przenie¶ć na inny termin :? _________________ Marillion&Fish