Większo¶ć żarłocznych szczupaków daje się odhaczyć bezkrwawo. Często hak zawija się za łuk skrzelowy i po odcięciu lub odpięciu przynęty można j± bez problemu wyj±ć od strony pokryw skrzelowych.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 469 Zalogowani 0 Wszyscy 469
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 2:03 am Temat postu: Wzroki na Woblerach.
Witam!
Mam pytanie do szanownych kolegów wędkarzy. Chcę zrobić na swoich woblerkach wzroki najbardziej chodzi mi tu o paski takie "okoniowe" ale sprayem. Próbowałem robić takie wzory wycinaj±c je na kartce papieru ale nie o to mi chodzi. Chcę aby te paski były ładnie wycieniowane tak jak w Rapalach, Gębalach, Siudakach czy Prusakach. Po prostu żeby te paski nie miały prostych linii. Jak je zrobić ? _________________ Tylko Spinning .
brzoza Operator wioseł
Kraj: Uk Miejscowość: St Albans, Wronki
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 2:35 am Temat postu:
My¶lę, że Twoim wymaganiom sprosta tylko areograf.
prusak Łowca Klenia
Kraj: Polska Miejscowość: Krupski Młyn
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 6:13 am Temat postu: Re: Wzroki na Woblerach.
Bobex napisał:
najbardziej chodzi mi tu o paski takie "okoniowe" ale sprayem.
Rapale, Gębale, Siudaki to pewnie paski robione aerografem, z tego co wiem w Prusakach paski malowane s± g±bk±. Prosto, tanio i skutecznie :roll:
Pozdrowienia 8) _________________ DJ KRYSTUS nie kradnie - bierze, co mu sie nalezy
DJ KRYSTUS nie grozi - uswiadamia o przyszlosci
DJ KRYSTUS nie rozkazuje - stanowczo doradza
DJ KRYSTUS nie klamie - przedstawia swoja wersje wydarzen
DJ KRYSTUS nie ¶pi - DJ KRYSTUS czuwa!