Rybami słodkowodnymi, które w Polsce osiągają największe rozmiary są sum i jesiotr zachodni. Sum może osiągać ponad dwa metry długości i ponad sto kilogramów wagi.
Jesiotr zachodni jest bjęty programem restytucji do polskich wód. Może osiągać rozmiary jescze większe niż sum. Może dorosnąć nawet do dwóch i pół metra długości, a jego waga może osiągnąć nawet trzysta kilogramów. jjj
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 448 Zalogowani 0 Wszyscy 448
Jeste anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj
Jeste stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Cześć
Jak ja Wam zazdroszczę :
Miałem mieć wolne- a tu .... Dyżurek na telefonie... I pomyśleć, że mam tak blisko :roll:
We wtorek widziałem się z Monkiem i nawet gadaliśmy na temat zlotu.
Miałem zamiar się pokazać choć w niedzielę...
Jak ja lubię takie niespodzianki :evil: :
Janusz JKarp
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jul 31, 2002 Posty: 8461
Kraj: Polska Miejscowoć: Wądół
Wysłany: Piš Mar 07, 2008 6:34 am Temat postu:
Telefon zabierz na zlot :-)
Darek Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Aug 24, 2003 Posty: 822
Kraj: Polska Miejscowoć: Jastrzębie-Zdrój
Wysłany: Piš Mar 07, 2008 6:39 am Temat postu:
old_rysiu napisał:
Już za kilka godzin wyjazd. Samochód przygotowany - umyty i odczyszczony :-) Niestety pojedzie na zimówkach.
Oldi , zimówki w tamte rejony są jak najbardziej odpowiednie , wiosna w Borsukach przewidywana jest na maj :
No to komu w drogę temu ... _________________ Marillion&Fish
artur Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 08, 2002 Posty: 2182
Kraj: Polska
Wysłany: Piš Mar 07, 2008 1:45 pm Temat postu:
Kuligu nie będzie. Dla odmiany całą dzisiejszą noc padał deszcz i cały śnieg zmył.
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jul 31, 2002 Posty: 8461
Kraj: Polska Miejscowoć: Wądół
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 10:43 pm Temat postu:
Informacja dotarła po moim wyjeździe. Faktycznie zero śniegu - była wiosna :-)
Wszystkie czasy w strefie Idż do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5