Wysłany: Czw Mar 13, 2008 4:43 pm Temat postu: Nieaktualne
Witam wszystkich.
Członkowie klubu Bayan Gol (www.bayangol.pl/ ) organizuj± wyjazd do Rosji na Półwysep Kolski, w celu połowu pstr±ga i łososia.
Docelowym miejscem wypadu s± rzeki : Ponoi i Kachkovka.
Planowany termin wyjazdu jest miedzy 12-14 czerwiec. Połów około 12-13 stu dni.
Zainteresowanych wyjazdem prosimy kontaktować się z:
Grzegorz Borowski (Lolek) pod nr telefonu +447852305979 lub pod adresem email - loluniu@wp.pl
lub Rafał Czuba pod nr. tel.0886380514
Koszt całkowity wypadu to około 5500zł
Ilo¶ć miejsc- 3
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 4:52 pm Temat postu: Re: Wyjazd na Łososie !!!
RR napisał:
Witam wszystkich.
Członkowie klubu Bayan Gol (www.bayangol.pl/ ) organizuj± wyjazd do Rosji na Półwysep Kolski, w celu połowu pstr±ga i łososia.
Docelowym miejscem wypadu s± rzeki : Ponoi i Kachkovka.
Planowany termin wyjazdu jest miedzy 12-14 czerwiec. Połów około 12-13 stu dni.
Zainteresowanych wyjazdem prosimy kontaktować się z:
Grzegorz Borowski (Lolek) pod nr telefonu +447852305979 lub pod adresem email - loluniu@wp.pl
lub Rafał Czuba pod nr. tel.0886380514
Koszt całkowity wypadu to około 5500zł
Ilo¶ć miejsc- 3
Z chęci± bym pojechał, ale niestety cena jak dla mnie jest zaporowa. _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
Gargamel Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Tarnów
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 5:31 pm Temat postu: Re: Wyjazd na Łososie !!!
mario_z napisał:
...Z chęci± bym pojechał, ale niestety cena jak dla mnie jest zaporowa.
Cena dla wielu jest zaporowa, choć jak to policzysz to wcale tak drogo nie jest. Dwa tygodnie w super miejscu. Tam trzeba dojechać. S±dzę Mario_z, że wliczaj±c wszystkie koszty, to cena jest umiarkowana, choć szczerze mówi±c dla mnie też nie do przełknięcia.
RR Ugniatacz ciast
Kraj: Polska Miejscowość: Stargard szcz.
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 6:07 pm Temat postu:
A no dla niektórych cena nie do przełknięcia panowie
Ale mimo wszystko nie wiecie co tracicie !
Pozdrawiam RR
heniutek Czy¶ciciel gumiaków
Kraj: Polska
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 5:06 pm Temat postu:
Boże,to moje marzenie od wielu lat,jednak jeszcze w tym roku nie mogę ,a barier± nie do sforsowania jest praca. Liczę że w przyszłym roku znajd± się chętni do wyjazdu / Rosja , Norwegia/ bez znaczenia.
Harami Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 10:15 pm Temat postu:
RR napisał:
Ale mimo wszystko nie wiecie co tracicie !
Zgadzam się z tymi słowami w 100%. W 1997 i 1998r łowiłem na rzekach Varzuga i Yokanga. wspaniałe łowiska, dziewicze i przede wszystkim bardzo rybne !!! Ale ja płaciłem około 6200zł jak na tamte czasy i mieszkałem w komfortowych warunkach. Dlatego z tej oferty nie skorzystam.
Cena wyjazdu nie jest zaporowa jak to niektórzy zieloni w temacie stwierdzili :roll: :roll: , tam łowienie tyle kosztuje i chętnych jest więcej niż ryb !!!! Kto tam był ten wie.
grubyzwierz Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Zielona Góra/Pszczew
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 10:28 pm Temat postu:
Harami napisał:
Cena wyjazdu nie jest zaporowa jak to niektórzy zieloni w temacie stwierdzili :roll: :roll: , tam łowienie tyle kosztuje i chętnych jest więcej niż ryb !!!! Kto tam był ten wie.
Patrz±c pod k±tem atrakcji - zapewne nie jest. Patrz±c pod k±tem uszczuplenia portfela - jest. Nie każdy zarabia 3 ¶rednie krajowe na łapę, st±d pewnie takie komentarze Co do rybno¶ci wód tego typu - nikt nikogo nie musi przekonywać. Każdy wie co oferuj± łowiska poza naszym krajem. _________________ http://www.grubyzwierz.pl
Harami Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 10:35 pm Temat postu:
grubyzwierz napisał:
Patrz±c pod k±tem atrakcji - zapewne nie jest. Patrz±c pod k±tem uszczuplenia portfela - jest. Nie każdy zarabia 3 ¶rednie krajowe na łapę, st±d pewnie takie komentarze Co do rybno¶ci wód tego typu - nikt nikogo nie musi przekonywać. Każdy wie co oferuj± łowiska poza naszym krajem.
No widzisz kolego, wszystko polega na znajomo¶ci tematu, łowienie na wodach tamtego rejonu nie ma żadnego porównania nawet z wodami Skandynawii. To jest inny ¶wiat !!! Od razu widzę, że tam nie łowiłe¶. Bo jakby¶ tam łowił to inaczej bys napisał. No cóż 5,5 kafla za kilka dni łowienia jest sporym wydatkiem dla statystycznego Polaka, ale z drugiej strony dla statystycznego Polaka jakikolwiek wydatek zdaje się kosmiczny......takie nasze narodowe dziadostwo !!! Wniosek - trzeba przestać być statystycznym Polakiem.
RR Ugniatacz ciast
Kraj: Polska Miejscowość: Stargard szcz.
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 12:18 pm Temat postu:
Nie ma co juz debatować panowie bo oferta juz nie aktualna, mamy komplet .
Co do łowienia na rzekach pół. kolskiego to nie ma co gdybać tym co na nich nie byli i nie łowili , bo to inna bajka w porównaniu do naszych rzek i rzek np. skandynawskich.
Hmmm. czy 5,5 kafla za 14 dni łowienia na takich rzekach jak Kachkovka. Pana i Pulanga !!! to dla ciebie zbyt duzo Harami ??? to pojedz tam np. ze Sqr± z Białego Stoku to potem powiesz mi gdzie było drogo , a puki co jeżdzij na Varzuge za 7500zł (aktualna oferta) na 10 dni z czego jakies 7 łowienia.
Temat zamknięty !
Pozdrawiam RR
Zamki Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 12:24 pm Temat postu:
RR napisał:
Temat zamknięty !
Pozdrawiam RR
Wedle życzenia temat zamykam. _________________ Łowię i zjadam ......