Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SSG Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:21 am Temat postu: Prywatna Wiadomo¶ć. |
|
|
Nie wiem czy to bład, czy nie. Dzi¶, po raz trzeci z rzędu, otrzymałem e-mail z powiadomieniem o nowej wiadomo¶ci. Wchodzę do skrzynki a tam nic nowego.
Rozumiem, że nadawca mógł wycofać wiadomo¶ć i mam nadzieję, ze to nie ta sama osoba. |
|
 |
Jarpo Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Osjaków |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:51 am Temat postu: |
|
|
Chyba poczta na PW co¶ szwankuje. _________________ Politycznej poprawno¶ci moje stanowcze NIE! |
|
 |
Woytas Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Brzeg |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 1:12 pm Temat postu: |
|
|
Dociu dopóki nie przeczytasz wiadomo¶ci - nadawca może j± usun±ć. Moze wyst±pił taki wła¶nie przypadek. _________________ Krytyk i eunuch z jednej s± parafii - obaj wiedz± jak żaden nie potrafi  |
|
 |
dzepetto Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Łężyca |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 1:19 pm Temat postu: |
|
|
No wła¶nie. Może kto¶ napisał Ci parę komplementów, potem przemy¶lał to i usun±ł. Teraz czekaj na obelgi :  |
|
 |
Gierek Łowca Klenia

Kraj: Polska Miejscowość: Prudnik |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 1:38 pm Temat postu: |
|
|
Woytas napisał: |
Dociu dopóki nie przeczytasz wiadomo¶ci - nadawca może j± usun±ć. Moze wyst±pił taki wła¶nie przypadek. |
Je¶li wiadomo¶ć została usunięta przez wysyłaj±cego e-maila, przed przeczytaniem jej przez osobę do której została adresowana to komunikatu o nowej wiadomo¶ci nie powinno raczej być. Chyba : |
|
 |
Woytas Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Brzeg |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 1:53 pm Temat postu: |
|
|
stegie napisał: |
Woytas napisał: |
Dociu dopóki nie przeczytasz wiadomo¶ci - nadawca może j± usun±ć. Moze wyst±pił taki wła¶nie przypadek. |
Je¶li wiadomo¶ć została usunięta przez wysyłaj±cego e-maila, przed przeczytaniem jej przez osobę do której została adresowana to komunikatu o nowej wiadomo¶ci nie powinno raczej być. Chyba : |
Chyba ... rozumiem, że przetestowałe¶ !
Zapewne wiadomo¶ć dla adresata, o otrzymaniu nowej wiadomo¶ci pojawia się po jej przeczytaniu przez niego. : _________________ Krytyk i eunuch z jednej s± parafii - obaj wiedz± jak żaden nie potrafi  |
|
 |
Pawel66 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Piechowice |
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 2:31 pm Temat postu: |
|
|
Zacytuję Hellera: Niczego nie można być pewnym, nawet tego, że niczego nie można być pewnym. |
|
 |
SSG Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Mechanizm pw znam. :-) Ten post to po czę¶ci dla zachęty, dla tej nie¶miałej osoby lub tych nie¶miałych osób. :-) Jedna się ujawniła i nie było to nic zdrożnego. :-) |
|
 |
Piwoniusz Pogawędkowy twardziel

Kraj: USA
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 4:49 pm Temat postu: |
|
|
Zgodnie z zaleceniami Redakcji wysyłam groĽby i obelgi poczt± prywatn±. Tymczasem osobnik zupełnie nie reaguje kompletnie na nic. Jestem bezradny i doprowadza mnie to do depresji, alkoholizmu oraz manii samobójczej w szczególno¶ci. Czy w takim przypadku Regulamin PW zezwala na wysłanie zdechłej ryby owiniętej w gazetę przykładem mafii ? Proszę o radę. Zwłaszcza jaka to ma być ryba ... z karpiowatych czy raczej drapiężna ?
: _________________ Podziemna Organizacja Rosówek Na Okonie. |
|
 |
Robert Pogawędkowy twardziel

Kraj: Francja Miejscowość: Selestat |
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 5:35 pm Temat postu: |
|
|
"M±łże być drapieżn± . B±dĽ ludożercz± będzie mile widziana p±d adresem… " |
|
 |
zabrze Łowca Węgorza

Kraj: polska
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 1:05 pm Temat postu: |
|
|
Po co drapieżne małże . Najlepiej splesniały ser plesniowy i delikwent ma do¶ć  _________________ Bercik
|
|
 |
pietruch Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Gdańsk |
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 1:23 pm Temat postu: |
|
|
Piwoniusz napisał: |
Czy w takim przypadku Regulamin PW zezwala na wysłanie zdechłej ryby owiniętej w gazetę przykładem mafii ? Proszę o radę. Zwłaszcza jaka to ma być ryba ... z karpiowatych czy raczej drapiężna ?
: |
Pytanie tylko po co martwemu ryba? |
|
 |
|