Z badań przeprowadzonych przez Instytut Rybactwa ¦ródl±dowego w Olsztynie wynika, iż dzienny połów wędkarza w Zalewie Zegrzyńskim w 1999 roku wynosił 1,13 kg (o 0,03 kg mniej, niż w kilku jeziorach gospodarstw rybackich). Łowiono przede wszystkim: leszcz - 33,57%, kr±p - 15,89%, sum - 10,45%, sandacz - 8,61%, szczupak - 7,9%.
Natomiast w 2000 roku wynosił 1,30 kg. Łowiono przede wszystkim: leszcz - 30,62%, kr±p 7,24%, sum 5,46%, sandacz 11,78%, szczupak - 18,19%, okoń 12,66%, płoć 5,47%. Rocznie na wędkarza przypada około 44 kg ryb
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 461 Zalogowani 0 Wszyscy 461
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 7:41 am Temat postu: Gryfinada - kto z kim, czym i kiedy. ?
Przyjeżdżam z synem i koleg± w ¶rodę wieczorem. Nie jestem jeszcze pewny składu ale być może, ze po drodze od Mor±ga do Gryfina będę mógł kogo¶ zabrać. _________________ Łowię i zjadam ......
artur Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 8:14 am Temat postu:
Najprawdopodobniej przyjadę w nocy z czwartku na pi±tek. Miejsc zależnie od pływadła jakie będę targał albo 5 albo 1. Będe jechał z Brwinowa przez Poznań i na Żabnicę.
losos24 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Oława
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 9:10 am Temat postu:
Planuję przyjazd w czwartek koło południa. Jadę z synem Lomstar i JanuszChe. Trasa Brzeg-A4 do zjazdu na Prochowice-Prochowice-Z.Góra-Gorzów-Pyrzyce-Żabnica.
Nie mogę się już doczekać. _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać.
darogryf Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Gryfino
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 8:37 pm Temat postu:
Ja mam chyba niedaleko więc się pojawię. Bezpo¶rednio prosto na miejsce. Mogę jak zajdzie potrzeba jechać przez Nowe Brynki, Czepino i już do Żabnicy.
P.S.
Katarina skręcić na Przecław po ciebie? _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu.
Robert Pogawędkowy twardziel
Kraj: Francja Miejscowość: Selestat
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 3:10 pm Temat postu:
Mam jedno wolne miejsce, trzeba tylko dojechać do Selestat, póĽniej już z górki .
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 7:48 pm Temat postu:
Robert a w drodze powrotnej też masz miejsce. Jak będ± mnie niektórzy ¶cigać to zabrałbym się i może do Legii zaci±gn±ł. : _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu.
Robert Pogawędkowy twardziel
Kraj: Francja Miejscowość: Selestat
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 8:47 pm Temat postu:
Pewnie, że mam . Karolina też będzie w tym czasie w Polsce i wraca nieco wcze¶niej : .
Masz dobre towarzystwo w przelocie i na miejscu w Marsylii pewn± obsługę przy poborze do Legii
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 10:53 pm Temat postu:
Artur proszę o zameldowanie do bura meldunkowego (czyli mojej skromnej osobie) tego o czym ja gdzie¶ przeczytałem a ty mi nic nie doniosłe¶. A przynajmniej jak±¶ fotkę mi pode¶lij. _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu.
artur Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 8:46 am Temat postu:
darogryf napisał:
Artur proszę o zameldowanie do bura meldunkowego (czyli mojej skromnej osobie) tego o czym ja gdzie¶ przeczytałem a ty mi nic nie doniosłe¶. A przynajmniej jak±¶ fotkę mi pode¶lij.
Jak konkretnie będzie co (to o czym gdzie¶ czytałe¶, a czego nie doniosłem) meldować to doniosę i zamelduję. Zapewne donos nast±pi w dniu wyjazdu, lub nie.
Zamki Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 7:47 am Temat postu:
Za 24h odjazd. Jest kto¶ chętny na podróż wesołym autobusikiem.? _________________ Łowię i zjadam ......
Tirith27 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Rumia
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 7:52 am Temat postu:
Zamker dawaj do mnie i pojedziemy razem !!!!!!!!!!!!! Poczekamy na Janka i lecimy ;)
Zamki Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 7:55 am Temat postu:
Tirith27 napisał:
Zamker dawaj do mnie i pojedziemy razem !!!!!!!!!!!!! Poczekamy na Janka i lecimy ;)
Ruszam około 12. Poważnie Chcesz z nami jechać. ? _________________ Łowię i zjadam ......