Sandacz dojrzewa płciowo w wieku 2 – 3 lat. Samiec dojrzewa przeciętnie o rok wcze¶niej od samic. Tarło przypada na okres kwiecień – maj, gdy temp. wody osi±ga 12 st. C.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY
Goscie 672
Zalogowani 0
Wszyscy 672
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 3:21 pm Temat postu: DAIWA SS II 3500-opinie
Witam trafila mi sie okazja kupic nówke ten młynek co w tytule , oryginał made japan , mam pytanie czy jest to dobry młynek i wytrzymały , na ¶rednio ciezko pod kija do 40gr , plus czasem plecionka i z opadu tak bedzie uzywany.
Stefan Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 9:16 pm Temat postu:
Brać w ciemno. Kręcioł na całe życie. _________________ stefan
jarekfish69 Czy¶ciciel gumiaków
Kraj: Polska Miejscowość: Gorzów Wlkp
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 8:41 pm Temat postu:
Bierz- mam i sobie bardzo chwalę
gorgol Nastawiacz podpórek
Kraj: Polska
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 9:06 pm Temat postu:
Juz kupiłem ......wybór padł na PENN SLAMMERA 360 bo w tej daiwie nie moglem sie jednak przekonac do składanej r±czki za pomoca przycisku.a penna będę miał w pi±tek.
Stefan Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 9:15 pm Temat postu:
A Daiwa jeszcze aktualna? Wzi±łbym... _________________ stefan
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 7:19 pm Temat postu:
Nie chłop juz sprzedał , mi przyszedl ten penn slammer nówka z bass pro shop i załamka nie miesci mi sie w uchwyt fuji do nojego FUJITSU SHOGUN-a :-( załamany jestem stopki sa za grube do normalnych uchytów pasuje a fuji lipa.
jarek4 Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 9:47 pm Temat postu:
Dobre :P
sacha Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W-wa
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 7:21 am Temat postu:
gorgol napisał:
i załamka nie miesci mi sie w uchwyt fuji do nojego FUJITSU SHOGUN-a :-( załamany jestem stopki sa za grube do normalnych uchytów pasuje a fuji lipa.
Miałem dawno temu to samo z Brownnigiem,teżmnie w jaki¶ uchwyt nie wchodził. No to na szlifierce zjechałem stopkę i pasowało jak ulał.
Tyle że lakier zdarłem ale jak przykręcisz do kołowrotka to i tak nie widać.
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 6:32 pm Temat postu:
Ja to samo zamierzam zrobic nie inaczej to juz jest naj mniejszy problem , my¶le ze bybkom to w branich nie bedzie przeskadzac az tak wybredne to nie sa . a tego młynka sie nie oglada tylko sie go katuje .