Młody sandacz w okresie odżywiania się skorupiakami zjada ich dziennie o 20% więcej niż sam waży. Po przej¶ciu na pokarmy rybi sandacz zjada go w ilo¶ci 20% masy ciała. Kiedy osi±ga za¶ 35 cm - zaczyna zerować na leszczu i karpiu.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 471 Zalogowani 0 Wszyscy 471
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Wto Paż 20, 2009 10:33 am Temat postu: Niedzielny wypad na Rosnowo lub Hajke (nowa grupa na PW?)
Witam
Chciałem wysondować czy s± jacy¶ chętni do spotkań i wspólnego wędkowania w sektorze kołobrzesko-koszalinsko-słupskim i szeroko pojmowanych okolicach teraz i w przyszło¶ci. Na PW istnieje już spora liczba różnych grup regionalnych ciekawi mnie czy jest szansa na utworzenie naszej.
Proszę o wszelkie opinie na ten temat
Pozdrawiam _________________ Krzy¶ K
pietruch Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Gdańsk
Wysłany: Wto Paż 20, 2009 10:58 am Temat postu:
W końcu .
ZIPPO Pogawędkowy twardziel
Kraj: Norwegia Miejscowość: Sola
Wysłany: Wto Paż 20, 2009 3:02 pm Temat postu: Re: Niedzielny wypad na Rosnowo lub Hajke (nowa grupa na PW?
granatowy napisał:
Na PW istnieje już spora liczba różnych grup regionalnych ciekawi mnie czy jest szansa na utworzenie naszej.
Proszę o wszelkie opinie na ten temat
Nazwę "Grupa Północna" już zarezerwowałem :.
No dobra, ostatecznie mogę być "Grupa Bardziej Północna" : .
dzepetto Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Łężyca
Wysłany: Wto Paż 20, 2009 3:13 pm Temat postu:
pietruch napisał:
W końcu .
A ja powiem rychło w czas
granatowy Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Koszalin
Wysłany: Wto Paż 20, 2009 9:55 pm Temat postu:
Ok
W takim razie pomy¶lmy nad miejscem i terminem pierwszego spotkania nad wod±:
1. Rosnowo (z brzegu)
2. Hajka (z brzegu)
3. .................
Je¶li to wypali można będzie pomy¶leć o jakim¶ lokalu na zimowe wieczory i opowie¶ci "letniej tre¶ci" i inne takie tam.
Piszcie o waszych pomysłach i terminach, może uda sie w czwartek co¶ ustalić.
Pozdrawiam _________________ Krzy¶ K
the_animal Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Wto Paż 20, 2009 10:12 pm Temat postu:
dzepetto napisał:
pietruch napisał:
W końcu .
A ja powiem rychło w czas
No - bo Ty niewiadomo czy nasz , czy nie nasz - tak czy siak TEAM zachód rusza podbić Bałtyk w listopadzie _________________ www.carpholic.pl www.grubyzwierz.pl
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 9:41 am Temat postu:
granatowy napisał:
Ok
W takim razie pomy¶lmy nad miejscem i terminem pierwszego spotkania nad wod±:
1. Rosnowo (z brzegu)
2. Hajka (z brzegu)
3. .................
Je¶li to wypali można będzie pomy¶leć o jakim¶ lokalu na zimowe wieczory i opowie¶ci "letniej tre¶ci" i inne takie tam.
Piszcie o waszych pomysłach i terminach, może uda sie w czwartek co¶ ustalić.
Pozdrawiam
Szkoda, że zauważyłem ten post tak póĽno :oops: .
Hajka to mój drugi dom. Zaczynam i kończę tam sezon szczupakowy. W 2009 trochę j± zdradziłem i często byłem na Chlewie i Żydowie.