Wysłany: Wto Sty 30, 2007 8:06 pm Temat postu: Lakier do wobków
Witam ! Może mi kto¶ z was polecić jaki¶ dobry i nie drogi lakier do woblerów ??
gregorS Ugniatacz ciast
Kraj: Polska Miejscowość: Olsztyn
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 8:16 pm Temat postu:
Zależy czym malujesz. Jak akrylami i plakatówkami, lakierami do paznokci (nitro rozpuszcza) to możesz lakierować DOMALUXEM w czerwonej puszce (poliuretanowy do podłóg) 2 - 3 warstwy wystarcz± na zabezpieczenie malunku - ok 20 złotych za 1 litr w zależno¶ci o sklepu.
wobler129 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Lubuskie
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 8:19 pm Temat postu:
Kurcze Poczytajcie troszkę w artykułach i poszukajcie trochę. A nie idĽcie na łatwiznę :evil:
Ostatni raz pomogę w takiej sytuacji - Domalux w czerwonej puszce. Połysk :roll:
Slider Hodowca rosówek
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 8:59 pm Temat postu:
Ja lakieruje swoje woblery lakierem bezbarwnym w sprayu koszt puszki 500ml to okolo 10 zł _________________ Spinning to moje życie
lomstar GliĽdziarz kopacz
Kraj: Polska Miejscowość: Oława
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 8:05 pm Temat postu:
od¶wieżę trochę temat.
W sklepie widziałem Domalux niebieski ("jachtowy") nie s±dzicie, że może on być lepszy od klasycznego? (u mnie jest też o połowe tańszy). _________________ oto moja fotogaleria: www.lomstar.flog.pl
Milan Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Nowa Dęba
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 1:16 am Temat postu:
Proponuję zajrzeć do tematu ,,Struganie woblerów - zbiór przydatnych linków". Pietruch odwalił kawał dobrej roboty, podał wszystko co było na PW o tym rękodzielnictwie jak na tacy, wystarczy klikn±ć i czytać _________________ Bieroo Paniee???
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 11:49 am Temat postu:
wiem wiem. to wła¶nie od niego zacz±łem struganie. ale chodzi mi dokładnie o Domalux niebieski o, którym nie ma mowy w żadnym z tematów po¶więconych lakierowaniu ani paru innych. _________________ oto moja fotogaleria: www.lomstar.flog.pl
kemmyl14 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Pionki
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 12:43 pm Temat postu:
Nie kupuj tego jachtowego. Ten lakier jest beznadziejny. Powłoka jest miękka i ci±gle sprawia wrażenie nie wyschniętej. Lakier można spokojnie zeskrobać paznokciem. Kup sobie Domalux classic albo Hartzlack. To s± dwa najlepsze lakiery dostępne w sklepach. _________________ Mistrz teorii ? Nie ! Uczeń praktyki.
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 6:10 pm Temat postu:
dobrze wiedzieć. dzięki za pomoc. ;) _________________ oto moja fotogaleria: www.lomstar.flog.pl