A i mnie się raduje gębusia do tych zmian i old-nowego redaktora Monka. _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać.
jarekk Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jan 16, 2003 Posty: 996
Kraj: Polska Miejscowoć: Jelenia Góra
Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 9:49 pm Temat postu:
Przyznam, że nie pamiętam adminowania Monka :oops: Ale jeżeli adminował w czasach, gdy na PW działo się dobrze to chyba fajnie, że wraca. Zobaczymy w praniu jak to pójdzie. Na razie czekam na zmodyfikowany regulamin, bo to co działo się ostatnio (właściwie do teraz) to przypomina raczej brak regulaminu 8O
Póki co, Monkowi powodzenia !
zabrze Łowca Węgorza
Dołšczył: Apr 05, 2003 Posty: 1857
Kraj: polska
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 8:32 am Temat postu:
jarekk napisał:
Przyznam, że nie pamiętam adminowania Monka :oops: Ale jeżeli adminował w czasach, gdy na PW działo się dobrze to chyba fajnie, że wraca.
Bercik natomiast pamięta . Pamiętam również, że adminów było kiedyś ohoho i jeszcze więcej nie sposób spamiętać... Sazan, Jacek dsw, Adalin, Esox, Kajko, Old_Rysiu, Docio. Kto pamięta innych niech pisze .
Mam małą propozycje dla wszystkich, co mają zawsze dużo do napisania. Jest taki dział na forum jak SITCOM. Tam pokażcie, na co was stać... :.
Monk fajnie, że wróciłeś . Teraz czekać na reaktywacje innych adminów : _________________ Bercik
Robert Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Apr 13, 2003 Posty: 3215
Kraj: Francja Miejscowoć: Selestat
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 9:35 am Temat postu:
Tak Bercik dobrze wspominam czasy, kiedy Oldi, Sazan, Esio… nadawali ton naszej stronie . Chyba w tedy mieli dużo mniej zajęć nie tylko w związku z PW : . Cóż świat gna jak opętany i temu nie sposób się przeciwstawić, zawsze będą "my i Oni" tego również nie sposób uniknąć : .
Może, dlatego warto zatrzymać takie chwile jak dzisiaj. Na refleksje zawsze przychodzi czas i tylko szkoda, że go tak mało : .
Gierek Łowca Klenia
Dołšczył: Mar 16, 2007 Posty: 974
Kraj: Polska Miejscowoć: Prudnik
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 10:49 am Temat postu:
"Komuna wraca do władzy" trza się zbroić
ooops Persona non grata
Dołšczył: Mar 17, 2010 Posty: 6
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 11:48 am Temat postu:
Jaruś, regulamin jaki by nie był i tak zawsze będzie stosowany wybiórczo, dobrze o tym wiesz, żeby sitwa miała sie dobrze. A powrót Monka oznacza tylko więcej wyciętych postów, anonimowo "Terrorem władza swą słabość zdradza" jak pisal kiedyś poeta )) Czytaj szybko bo zaraz ten post zniknie.
Robert Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Apr 13, 2003 Posty: 3215
Kraj: Francja Miejscowoć: Selestat
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 11:54 am Temat postu:
Milusińscy zawsze na "Warcie" czyż to nie jest piękne?
losos24 Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Sep 20, 2006 Posty: 906
Kraj: Polska Miejscowoć: Oława
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 12:12 pm Temat postu:
jarekk napisał:
Przyznam, że nie pamiętam adminowania Monka :oops: Ale jeżeli adminował w czasach, gdy na PW działo się dobrze to chyba fajnie, że wraca. Zobaczymy w praniu jak to pójdzie. Na razie czekam na zmodyfikowany regulamin, bo to co działo się ostatnio (właściwie do teraz) to przypomina raczej brak regulaminu 8O
Napisałeś to tak, a można było tak:
jarekk napisał:
Przyznam, że nie pamiętam adminowania Monka :oops: Ale jeżeli adminował w czasach, gdy na PW działo się dobrze to chyba fajnie, że wraca. Zobaczymy w praniu jak to pójdzie.
Niby to samo, ale nie tak samo.
Też Tobie życzę spokojnych pogodnych i zdrowych świąt _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać.
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 12:16 pm Temat postu:
Robert, coś się święta barankom pomieszały i próbują mówić ludzkim głosem, a że tylko beczenie słychać? No cóż! Tak to jest z barankami : _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać.
ooops Persona non grata
Dołšczył: Mar 17, 2010 Posty: 6
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 12:25 pm Temat postu:
Brawo Łosiek kulturalna wypowiedź...
zabrze Łowca Węgorza
Dołšczył: Apr 05, 2003 Posty: 1857
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 12:29 pm Temat postu:
ooops napisał:
Jaruś, regulamin jaki by nie był i tak zawsze będzie stosowany wybiórczo, dobrze o tym wiesz, żeby sitwa miała sie dobrze. A powrót Monka oznacza tylko więcej wyciętych postów, anonimowo "Terrorem władza swą słabość zdradza" jak pisal kiedyś poeta )) Czytaj szybko bo zaraz ten post zniknie.
Tak mi się zdaje że to jakiś przeniesiony do rezerwy _________________ Bercik
Monk Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Aug 04, 2002 Posty: 7676
Kraj: Polska Miejscowoć: Legionowo
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 12:59 pm Temat postu:
Serwer - Amsterdam, w wizytówce brak adresu @. Jednym słowem gość o wybujałej, ponadprzeciętnej odwadze cywilnej. Zapomniał tylko o fladze USSR.
Ale i jemu życzę wesołych świąt, choć anonimowo nigdy nie działałem - o czym wie doskonale.
Ostatnio zmieniony przez Monk dnia Nie Kwi 04, 2010 1:32 pm, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 1:02 pm Temat postu:
zabrze napisał:
ooops napisał:
Tak mi się zdaje że to jakiś przeniesiony do rezerwy
Niektórym wydaje się, że jak w bajkach koty, mają siedem żyć _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać.
artur Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 08, 2002 Posty: 2182
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 3:27 pm Temat postu:
Monk napisał:
Serwer - Amsterdam, w wizytówce brak adresu @. Jednym słowem gość o wybujałej, ponadprzeciętnej odwadze cywilnej. Zapomniał tylko o fladze USSR.
Ale i jemu życzę wesołych świąt, choć anonimowo nigdy nie działałem - o czym wie doskonale.
Pewnie ... przez proxy się zarejestrował, a jeśli to ten o którym myślę, to pewnie poczytał tfu mać petrusa na WCWI i przy pomocy TOR-a jedzie. : Tfu mać petrus swego czasu udzielał rad jak skorzystać i posługiwać się TOR-em.
Mimo wszystko kultura wypowiedzi obowiązuje wszystkich użytkowników
admin
Monk Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Aug 04, 2002 Posty: 7676
Kraj: Polska Miejscowoć: Legionowo
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 3:52 pm Temat postu:
Wiem Arturze, jak to się robi.
artur Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 08, 2002 Posty: 2182
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 4:32 pm Temat postu:
Monk napisał:
Wiem Arturze, jak to się robi.
Maciek BARDZO bym się zdziwił gdybyś nie wiedział .
I to z różnych przyczyn . Bym się zdziwił oczywiście . W końcu Tata jesteś : : : : .
farti Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jan 19, 2003 Posty: 1983
Kraj: UK Miejscowoć: ...
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 4:50 pm Temat postu:
zabrze napisał:
Bercik natomiast pamięta . Pamiętam również, że adminów było kiedyś ohoho i jeszcze więcej nie sposób spamiętać... Sazan, Jacek dsw, Adalin, Esox, Kajko, Old_Rysiu, Docio. Kto pamięta innych niech pisze .
:
Radzio np. , no i (chyba) kilkuletni nasz naczelny, który jakoś tak po angielsku z redakcji zniknął _ torque.
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 8:14 pm Temat postu:
Łososiu napisałeś tak:
losos24 napisał:
jarekk napisał:
Napisałeś to tak, a można było tak:
jarekk napisał:
Przyznam, że nie pamiętam adminowania Monka :oops: Ale jeżeli adminował w czasach, gdy na PW działo się dobrze to chyba fajnie, że wraca. Zobaczymy w praniu jak to pójdzie.
Niby to samo, ale nie tak samo.
Też Tobie życzę spokojnych pogodnych i zdrowych świąt
...a można było tak:
losos24 napisał:
Więcej korzyści jest dla tego portalu i naprawienia niefajnej atmosfery, gdy się nie odzywasz. Nie zauważyłeś jeszcze, że mnie nie jest łatwo sprowokować? Udało się to może raz lub dwa ...ale nie obraź się - powiem delikatnie jak się tylko da - osobie z nieco innej bajki :
...i również pozdrawiam 8)
Panowie, dajcie sobie po buziaku i niech ta dyskusja na tym się zakończy Skoro nie potraficie przyjąć nawzajem własnych argumentów, a kolejne posty mają być coraz bardziej "przyprawione" to chyba taka wymiana zdań nie ma sensu, a reakcja ze strony redakcji, z czasem, może być również nieco ostrzejsza.
admin
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 8:32 pm Temat postu:
ooops napisał:
Sorki Kolego, ale nie mam zwyczaju oceniania czyjegoś postępowania na podstawie powszechnie powielanych sądów.
Przykład. Gdy wszedłem tutaj po dłuższej nieobecności trafiłem w sam środek zadymki z CFD. Czytając jego posty bez uprzedzeń jakie kierowały większością, mogłem obiektywnie ocenić, że w bardzo wielu kwestiach miał po prostu rację.
Również o działalności nowego admina będę mógł cokolwiek powiedzieć po jego pierwszych cięciach, kartonikach, upomnieniach ...i czego tam oni jeszcze używają
Na razie nie wyciął nawet Twojego posta ..no i ja (póki co) jeszcze tutaj jestem. Chociaż rozumieją, że na moją resocjalizację nie ma co liczyć :
Pożyjemy, zobaczymy. Jeżeli zacznie działać regulamin ...dla i wobec wszystkich userów, to będzie OK.
PS: Proszę nie mówić do mnie "Jaruś" ... :evil: :evil: :evil: :
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 8:35 pm Temat postu:
orange color ;) napisał:
Panowie, dajcie sobie po buziaku i niech ta dyskusja na tym się zakończy Skoro nie potraficie przyjąć nawzajem własnych argumentów, a kolejne posty mają być coraz bardziej "przyprawione" to chyba taka wymiana zdań nie ma sensu, a reakcja ze strony redakcji, z czasem, może być również nieco ostrzejsza.
admin
OK, nie ma żadnego problemu. Na posty kierowane do mnie zawsze odpowiadam, tego wymaga grzeczność. A ja jestem grzeczny :
sacha Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 30, 2002 Posty: 3612
Kraj: Polska Miejscowoć: W-wa
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 9:25 pm Temat postu:
Dalsza wymiana zdań nie ma sensu. Kolejne posty prowadzące do kłótni będą skrupulatnie kasowane.
Admin
Wszystkie czasy w strefie Idż do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2