59 % lucjana czerwonego (Lutjanus campechanus) w Zatoce Meksykańskiej wyławiaj± amatorzy. Wzdłuż pacyficznego wybrzeża Ameryki s± odpowiedzialni za 87 % złowień karmazyna (Sebastes paucispinus), a w południowym Atlantyku za 93 % połowów korwina czerwonego (Sciaenops ocellatus).
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY
Goscie 651
Zalogowani 0
Wszyscy 651
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Sfrustrowanym działaczom, zawodowym narzekaczom, zniechęconym, zmęczonym, wszystkowiedz±cym, zawsze rację maj±cym, wszystkim polecam
KLIKNIJ _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać.
Gierek Łowca Klenia
Kraj: Polska Miejscowość: Prudnik
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 1:12 pm Temat postu:
Twardziel!
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 2:17 pm Temat postu:
Jestem pełen podziwu dla tego człowieka. _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
Jotes Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 3:34 pm Temat postu:
Zbyt miętki jestem, by obejrzeć to do końca - 15 sek mi wystarczyło. 8O
Monk Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 4:00 pm Temat postu:
Ogl±daj±c takich Ludzi, nie sposób nie doj¶ć do wniosku, jacy jeste¶my mali ze swoimi problemami.
W ubiegłym roku przez miesi±c mieszkałem w szpitalu dziecięcym. Byłem szczę¶liwy jak dzieciak, gdy po kilkunastu godzinach spędzonych w oddziale, mogłem wyj¶ć na ulicę, popatrzeć na samochody, normalno¶ć, zabieganych ludzi. Na codzień nie dostrzegamy tego, co mamy, traktuj±c to jako normalno¶ć...
Na codzień nie dostrzegamy tego, co mamy, traktuj±c to jako normalno¶ć...
Jedni nie dostrzegaj±, innym wręcz się w głowach przewraca z nadmiaru normalno¶ci- na to nic nie poradzisz.
Obserwuj±c i do¶wiadczaj±c dochodzę do wniosku, że każdego spotyka tyle nieszczę¶ć, ile jest w stanie udĽwign±ć. Tym bardziej pokłon za tak± wolę życia na równi z innymi.
Trzeba się cieszyć tym, co się ma, zawsze można mieć mniej - często z dnia na dzień...
wlodek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Plewiska
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 8:54 pm Temat postu:
Niesamowite! Podziwiać to za mało!!
kaktus Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Legnica
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 3:26 pm Temat postu:
Wyczynowiec !
pepek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Chorzów
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 3:53 pm Temat postu:
Niesamowity go¶ć _________________ Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytaj±c o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca rado¶ć.