Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
J Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: ¦l±sk (Zagłębie) |
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 7:49 am Temat postu: Zientarski może zeznawać |
|
|
Zientarski może zeznawać ale opinia biegłych jest: "Brak kontroli nad własnymi emocjami, zaburzenia osobowo¶ci i pamięci oraz.." Tiaaaa :roll: Więcej na TV info _________________ Niczego nie daje się tak hojnie jak rad.
Jarosław. |
|
|
andrzejwob Zarzucacz kwalifikowany
Kraj: Polska Miejscowość: Żarnowiec |
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 8:52 am Temat postu: |
|
|
nie do końca się orientuję w tym temacie, ale to chyba nie jest odpowiedni dział forum na PW.....nie lepiej takie tematy w Off Topic zakładać?? :? |
|
|
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin |
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 9:10 am Temat postu: |
|
|
andrzejwob napisał: |
nie do końca się orientuję w tym temacie, ale to chyba nie jest odpowiedni dział forum na PW.....nie lepiej takie tematy w Off Topic zakładać?? :? |
Andrzej jednak dobrze się orientujesz, ten temat powinien być w "OffTopic-u" _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
|
|
|
Robert Pogawędkowy twardziel
Kraj: Francja Miejscowość: Selestat |
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 9:22 am Temat postu: |
|
|
A może jaki¶ link do tego pana Zientarskiego, wstyd, ale nie kojarzę nazwiska :oops: .
Jeżeli to mistrz ¶wiata w połowach sandacza to zostaje na "Głównym" , jeżeli kolejny polityk przeniosę do "Topica" (albo do "Kiks" ) . |
|
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 9:27 am Temat postu: |
|
|
Robercie to ten co testował ferrari na ulicach 100-lycy, ale mu nie wyj-szło i się rozwalili z koleg±, podobno filar wiaduktu wymusił pierwszeństwo. : : _________________ Pozdrawiam
Mariusz
|
|
|
Monk Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo |
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 9:30 am Temat postu: |
|
|
Dziwne może być to, że on w ogóle żyje. Nie rozumiem, sk±d zaskoczenie tak± opini± lekarza. :roll: |
|
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 9:34 am Temat postu: |
|
|
Do "Of Topica" pirata : |
|
|
J Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 9:47 am Temat postu: |
|
|
Monk napisał: |
Dziwne może być to, że on w ogóle żyje. Nie rozumiem, sk±d zaskoczenie tak± opini± lekarza. :roll: |
My¶lę, że taka opinia będzie przez 8 lat do przedawnienia ale skoro może zeznawać.....
28 lutego 2008 był ten temat ale zamknięty, może otworzyć? _________________ Niczego nie daje się tak hojnie jak rad.
Jarosław. |
|
|
pietruch Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Gdańsk |
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 10:18 am Temat postu: |
|
|
mario_z napisał: |
Robercie to ten co testował ferrari na ulicach 100-lycy, ale mu nie wyj-szło i się rozwalili z koleg±, podobno filar wiaduktu wymusił pierwszeństwo. : : |
Żart rzeczywi¶cie przywaliłe¶ przedni :roll: ... |
|
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 12:12 pm Temat postu: |
|
|
pietruch napisał: |
Robercie to ten co testował ferrari na ulicach 100-lycy, ale mu nie wyj-szło i się rozwalili z koleg±, podobno filar wiaduktu wymusił pierwszeństwo. : : |
Gdyby¶ był nadal moderatorem to pewnie by¶ go usun±ł, na szczę¶cie już nie jeste¶. _________________ Pozdrawiam
Mariusz
|
|
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Użyj mózgu raz jeszcze, aby u¶wiadomić sobie, że dyskutujesz z osob±, która mogłaby być twoim ojcem. Admin.
Wybacz, ale dalsza dyskusja nie ma sensu, jeżeli kto¶ robi sobie takie żarty z czyjego¶ nieszczę¶cia. |
|
|
Jarokowal Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 6:58 am Temat postu: |
|
|
Wybacz, ale dalsza dyskusja nie ma sensu, jeżeli kto¶ robi sobie takie żarty z czyjego¶ nieszczę¶cia. |
Gdy ginie człowiek w takich okoliczno¶ciach zawsze jest nieszczę¶ciem.
Ale taki karygodny brak wyobraĽni należny piętnować, chociaż by robi±c sobie żarty z głupoty sprawców.
Ja nie znajduję usprawiedliwienia dla sprawców zdarzenia. _________________ www.jarokowal.cal.pl
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 7:03 am Temat postu: |
|
|
Gdyby¶ znał miejsce, w którym doszło do wypadku, okre¶lałby¶ to dosadniej. :roll: |
|
|
sacha Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W-wa |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 7:08 am Temat postu: |
|
|
A ja się u¶miałem pomimo tego że wypadek miał tragiczne następstwa.
Pietruch,je¶li kto¶ po Puławskiej na lekkim zakręcie i pod górkę gna co¶ koło 200km/h to nie ma prawa utrzymać się na asfalcie :roll: gdzie¶ musi polecieć a że wiadukt jak to wiadukt ma betonowe filary to w który¶ trafić musi.Głupota czy brak wyobraĽni :?:
4 lipca wracałem z Krakowa ale jechałem na Katowice i póĽniej na Częstochowe. Gdzie¶ tak na wysoko¶ci Bełchatowa widzę w lusterku że co¶ się mnie szybko dogania to ja sobie na prawy pas i jadę sobie spokojnie 130-140 a wyprzedza mnie Audi tak pewnie bliżej 180km/h.
Kilka km dalej takie samo Audi stało jakie¶ 10-15m od szosy tylko już tak ładnie nie wygl±dało bo miało boki i dach powgniatane : ale stało na kołach. Chyba kierowca (bo jedne i drugie drzwi były otwarte) łaził naokoło i wygl±dał na zmartwionego wygl±dem autka. A mógł sobie spokojnie tak jak ja poniżej 140 8) i by auta nie zniszczył.
Gdyby¶ znał miejsce, w którym doszło do wypadku, okre¶lałby¶ to dosadniej. :roll: |
Ja niżej napisałem ale nie wiedziałem że kto¶ jeszcze zwróci uwagę.
Pietruch,Jarokowal- tam powyżej 80km/h wynosi na boki a tak jak jechało Ferrari to ZERO szans na przejechanie tego odcinka o czym każdy wie więc prowadz±cy Ferrari zdawał sobie sprawę że szanse ma żadne albo był (jest) tak głupi. |
|
|
J Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 7:55 am Temat postu: |
|
|
sacha napisał: |
..... więc prowadz±cy Ferrari zdawał sobie sprawę że szanse ma żadne albo był (jest) tak głupi. |
......i zabił człowieka. : _________________ Niczego nie daje się tak hojnie jak rad.
Jarosław. |
|
|
artur Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 8:18 am Temat postu: |
|
|
Zwłaszcza że jest to miejsce znane całej Warszawie i warszawce oraz okolicom. Zientarskiemu też, bo w swoich programach w tvzorni kilka razy pokazywał jako niebezpieczne. Więc idiota i tyle. Mario dobrze napisał. Sacha też ma rację.
Ja również z idioty ob¶miałem się jak norka. Żal tylko tego co zgin±ł przez debilizm idioty. Zeznawać może czy nie, bez względu na stan zdrowia powinien dostać maksimum tego co prawo przewiduje i bez prawa do warunkowego zwolnienia. |
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 8:25 am Temat postu: |
|
|
artur napisał: |
..... powinien dostać maksimum tego co prawo przewiduje i bez prawa do warunkowego zwolnienia. |
...i żadne zmiany w mózgu nie powinny mieć na to wpływu bo on miał je już wcze¶niej a wypadek je tylko ujawnił. _________________ Pozdrawiam
Mariusz
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 8:27 am Temat postu: |
|
|
..... powinien dostać maksimum tego co prawo przewiduje i bez prawa do warunkowego zwolnienia. |
...i żadne zmiany w mózgu nie powinny mieć na to wpływu bo on miał je już wcze¶niej a wypadek je tylko ujawnił. |
Dokładnie tak. |
|
|
Gierek Łowca Klenia
Kraj: Polska Miejscowość: Prudnik |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 9:37 am Temat postu: |
|
|
Czemu Arturze piszesz takie rzeczy? Kto Ci dał prawo?
Dla mnie to trzeba być debilem, kretynem i idiot± bez wyobraĽni, żeby żłopać cał± noc alkohol na biesiadzie czy też zlocie, a potem z rana pakować rodzinę do samochodu i ruszać w trasę :evil:
Może sobie teraz takie zachowanie omówimy jak jeste¶my przy motoryzacji, panowie moralizatorzy.. |
|
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 9:48 am Temat postu: |
|
|
Gierek napisał: |
Dla mnie to trzeba być debilem, kretynem i idiot± bez wyobraĽni, żeby żłopać cał± noc alkohol na biesiadzie czy też zlocie, a potem z rana pakować rodzinę do samochodu i ruszać w trasę :evil:
Może sobie teraz takie zachowanie omówimy jak jeste¶my przy motoryzacji, panowie moralizatorzy.. |
Żeby¶ wiedział że i takie przypadki s± mi znane. I żeby była jasno¶ć w ciemno¶ci, zgadzam się z Tob±. Taki sam idiota pacjent opisywany przez Ciebie, jaki i ten w w±tku.
Kwestia następna, gdzie byli koledzy, którzy powinni uniemożliwić takiemu pacjentowi jazdę. Przynajmniej do popołudnia przetrzymać kolegę, żeby zjadł, kawy herbaty czy innych płynów b/a się opił.
Ja podam przykład z ostatniej zimowej KKNN. Ale i inne wcze¶niejsze WCWI-owe imprezy również. Od kilku lat (2-3) zawsze kto¶ ma alkomat i taki potencjalny kierowca zanim wsi±dzie najpierw korzysta z urz±dzenia i jak czysty to jedzie, a jak nie to czeka.
Ja zreszt± też zainwestowałem w sensowny alkomacik, który zawsze w samochodzie jeĽdzi.
Ostatnio zmieniony przez artur dnia Pią Lip 16, 2010 9:54 am, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
J Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 9:53 am Temat postu: |
|
|
Hmmm, trzeba w takim razie uważać z kim się pije na zlocie. Ja wiem i nie żałuję i choć było gor±co mimo zimy to Ziętarskiego sobie nie przypominam Zreszt± po to mam alkomat w samochodzie. _________________ Niczego nie daje się tak hojnie jak rad.
Jarosław. |
|
|
Gierek Łowca Klenia
Kraj: Polska Miejscowość: Prudnik |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 9:56 am Temat postu: |
|
|
Takich co jeżdż± pod wpływem i to nie ważne, czy z rodzin±, czy też sami- na wytrzeĽwiałke, solidny mandacik i prawko do końca życia zabrać.
Gierek napisał: |
Żeby¶ wiedział że i takie przypadki s± mi znane. I żeby była jasno¶ć w ciemno¶ci, zgadzam się z Tob±. Taki sam idiota pacjent opisywany przez Ciebie, jaki i ten w w±tku.
Kwestia następna, gdzie byli koledzy, którzy powinni uniemożliwić takiemu pacjentowi jazdę. Przynajmniej do popołudnia przetrzymać kolegę, żeby zjadł, kawy herbaty czy innych płynów b/a się opił.
Ja podam przykład z ostatniej zimowej KKNN. Ale i inne wcze¶niejsze WCWI-owe imprezy również. Od kilku lat (2-3) zawsze kto¶ ma alkomat i taki potencjalny kierowca zanim wsi±dzie najpierw korzysta z urz±dzenia i jak czysty to jedzie, a jak nie to czeka.
Ja zreszt± też zainwestowałem w sensowny alkomacik, który zawsze w samochodzie jeĽdzi. |
I nigdy Ci się nie zdarzyło, zachować tak jak to opisałem wcze¶niej (nie wliczaj±c w to rodziny oczywi¶cie) :?:
Dla jasno¶ci dodam, że chodzi mi o zloty i biesiady.
Ostatnio zmieniony przez Gierek dnia Pią Lip 16, 2010 10:03 am, w cało¶ci zmieniany 2 razy |
|
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 10:29 am Temat postu: |
|
|
Dopóki nie miałem alkomatu to noc poprzedzaj±c± oszczędzałem się i maksymalnie opóĽniałem wyjazd przyjmuj±c dużo posiłków i płynów. Więc z 99% pewnosci± wyjeżdżałem "czysty".
Teraz jak mam alkomat wyjeżdżam czysty ze 100% pewno¶ci±.
Powiem więcej bior±c pod uwagę spalanie alkoholu przez mój organizm to i wcze¶niejsze przypadki na 100% czysty byłem.
Z testów; 2,6 promila spalam do zera w 6h, gdy koledzy przy pierwszym "dmuchaniu" mieli podobn± zawrto¶ć, to przy ostatnim po tych 6h ja byłem czysty a u chłopaków wyniki wyskakiwały międz 1 a 1,5.
Nie nikt nie jechał. |
|
|
Darek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 11:06 am Temat postu: |
|
|
Gierek po co Ci to ¶ledztwo , przecież od dawna wiadomo że na zloty i biesiady jeĽdzi tylko "PW Patologia" 8) _________________ Marillion&Fish
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 11:33 am Temat postu: |
|
|
Darek napisał: |
Gierek po co Ci to ¶ledztwo , przecież od dawna wiadomo że na zloty i biesiady jeĽdzi tylko "PW Patologia" 8) |
Darek a może kolega chce przyjechać na jaki¶ zlot tylko się boi, bo "a nóż widelec" nie będzie trunków podtrzymuj±cych życie tylko jakie¶ mdłe 0% to po co będzie przyjeżdżał. |
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 11:34 am Temat postu: |
|
|
Gierek po co Ci to ¶ledztwo , przecież od dawna wiadomo że na zloty i biesiady jeĽdzi tylko "PW Patologia" 8) |
Odważne stwierdzenie. 8O _________________ Pozdrawiam
Mariusz
|
|
|
Jotes Pogawędkowy twardziel
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 11:38 am Temat postu: |
|
|
Z testów; 2,6 promila spalam do zera w 6h, |
O rety! Mnie też to zajmuje 6... ale dni. I nie piję już na 6 dni przed wyjazdem. : |
|
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 11:51 am Temat postu: |
|
|
Odważne stwierdzenie. 8O |
Mario weĽ pod uwagę również to iż "PW Patologia" to na ogół także jest słynnym już "TWA" . Tylko nie wiadomo jeszcze co z czego wynika |
|
|
Zenon Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: GRUNWALD |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 11:55 am Temat postu: |
|
|
Dopóki nie miałem alkomatu to noc poprzedzaj±c± oszczędzałem się i maksymalnie opóĽniałem wyjazd przyjmuj±c dużo posiłków i płynów. Więc z 99% pewnosci± wyjeżdżałem "czysty".
Powiem więcej bior±c pod uwagę spalanie alkoholu przez mój organizm to i wcze¶niejsze przypadki na 100% czysty byłem.
Z testów; 2,6 promila spalam do zera w 6h, gdy koledzy przy pierwszym "dmuchaniu" mieli podobn± zawrto¶ć, to przy ostatnim po tych 6h ja byłem czysty a u chłopaków wyniki wyskakiwały międz 1 a 1,5.
Nie nikt nie jechał. |
: Artur zapomniałe¶ baterii włożyć |
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 11:59 am Temat postu: |
|
|
Szacowny kolego- zważ iż i mi sie przydażyło być na kilku zlotach ,je¶li uważaszże wypicie piwa z kolegami przy pieczonej kiełbasce mozna nazwać patologi± to od dzisiaj tylko maslanka i to w małych ilo¶ciach
Nie będę domagał się przeprosin z Twojej strony bo uważam że takowe były by i tak niczym w stosunku do twego zachowania z poważaniem Zenon |
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 12:02 pm Temat postu: |
|
|
Nie wyłapali¶cie ironii chyba, bo przecież Darek to stały zlotowicz i niejeden chciałby mieć na karku tyle zlotów co on.
Chill out... :Wink: |
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 12:06 pm Temat postu: |
|
|
Uznajmy, że to niezrozumienie jest efektem upału, który nas prze¶laduje od tylu dni. |
|
|
andrzejwob Zarzucacz kwalifikowany
Kraj: Polska Miejscowość: Żarnowiec |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 12:24 pm Temat postu: |
|
|
To widzę że od debilnego piractwa doszli¶my do jeszcze bardziej debilnego prowadzenia po pijaku...Nie wiem tylko po co wszczynać jak±¶ krucjatę pod tytułem: kto ile kiedy i z kim wypił. Ja dla przykładu należę do ruchu rycerskiego, jeżdżę na turnieje i uwierzcie mi, biesiady wieczorne nie s± przy soczku. Ale maj±c kapkę oleju w głowie można bezpiecznie na drugi dzień, dla siebie i innych użytkowników drogi wrócić do domu. Ja osobi¶cie lubię, jak to Titus z Acid Drinkers kiedy¶ powiedział,, spa¶ć z dywanu na ryj", ale nigdy po tym nie prowadzę i tyle. |
|
|
Jarokowal Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 12:25 pm Temat postu: |
|
|
Zenon napisał: |
Szacowny kolego- zważ iż i mi sie przydażyło być na kilku zlotach ,je¶li uważaszże wypicie piwa z kolegami przy pieczonej kiełbasce mozna nazwać patologi± to od dzisiaj tylko maslanka i to w małych ilo¶ciach
Nie będę domagał się przeprosin z Twojej strony bo uważam że takowe były by i tak niczym w stosunku do twego zachowania z poważaniem Zenon |
:
Ostatnio na zloty to nawet rodziny zabieramy ... a co niech już od młodego ucz± się zachowań "patologicznych" :
Hehe ... a w pier¶ się uderz i powiedz, że na zlocie z innym chłopem w łóżku nie spałe¶ ... Francuzowi do dzi¶ się czka
no patologia na maxa : _________________ www.jarokowal.cal.pl
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 12:45 pm Temat postu: |
|
|
"Zaraz, zaraz so mi sie sz-ka. A spałem tylko z Gosi±…przysiegam…No chyba sze nie pammietam" .
Rzeczywi¶cie i tradycyjnie wymieszali¶my tematy : . Jakich nie doznaliby¶my "wzruszeń" na naszych spotkaniach w "realu" to tam powinny one zostawać i z reguły zostaj± : .
Takie ich miejsce : . |
|
|
Starydrwal Młodszy podbierakowy
Kraj: Polska Miejscowość: Brzeg |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 1:08 pm Temat postu: |
|
|
Jarokowal napisał: |
:
Ostatnio na zloty to nawet rodziny zabieramy ... a co niech już od młodego ucz± się zachowań "patologicznych" :
Hehe ... a w pier¶ się uderz i powiedz, że na zlocie z innym chłopem w łóżku nie spałe¶ ... Francuzowi do dzi¶ się czka
no patologia na maxa : |
Jarku nie b±dż taki pruderyjny. W naszym pokoju były dwie pary męsko- męskie. Wpółczesne trendy nie kład± przesadnych nacisków na płeć. |
|
|
Darek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Zenu¶ ale ja i tak Cię przepraszam za ... nieporozumienie
Bardzo podoba mi się sposób, w jaki mnie zrugałe¶, będ±c ¶miertelnie obrażony dałe¶ mi do wiwatu w dosadny i kulturalny sposób, niech inni użytkownicy PW ucz± się od Ciebie :
Z poważaniem Darek
PS: Pietruch - my kibice piłkarscy musimy trzymać razem : : :
Mario - wpadnij kiedy¶ na zlot to poprawimy ci nieco spojrzenie na pewne sprawy specyjalnie dla Ciebie mogę zostac "Oberpatplogi± PW" - czyli organizatorem zlotu , a mam w tym już pewn± wprawę ... _________________ Marillion&Fish
|
|
|
Majus Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie Zdrój |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 2:13 pm Temat postu: |
|
|
Nie nikt nie jechał. |
ALE¦ RUS !! żeby wypić 2,5 promila muszę wypić na imprezie flaszkę 0,7 wódki, żeby móc jechać to na 100 procent 20 godzin wytrzeĽwiałki i nie ma zmiłuj.
I kto Ci opowiadał że miałe¶ 2,6 promila, sam przecież nie bardzo już pamiętałbys tego testu. |
|
|
bodzio8247 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Południowe Mazowsze |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Majus napisał: |
Nie nikt nie jechał. |
ALE¦ RUS !! żeby wypić 2,5 promila muszę wypić na imprezie flaszkę 0,7 wódki, żeby móc jechać to na 100 procent 20 godzin wytrzeĽwiałki i nie ma zmiłuj.
I kto Ci opowiadał że miałe¶ 2,6 promila, sam przecież nie bardzo już pamiętałbys tego testu. |
Ja Mu powiedziałem ,pamiętam dobrze bo miałem tylko 3,2 promila : : PS. Nie prowadziłem wtedy....chyba :roll: |
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 3:32 pm Temat postu: |
|
|
Jarokowal napisał: |
:
no patologia na maxa : |
owszem spałem : a jakże i to cał± noc -spałem a nie ..... i nie z Francuzem (chyba że o prusaku wa¶ć : prawisz) ,a z Włodkiem, i nie słyszałem aby sie skarżył pytał nawet kiedy będę na następnej imprezie i ni4e było to łóżko tylko jaka¶ nara jak pamiętam. |
|
|
dzepetto Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Łężyca |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 3:49 pm Temat postu: |
|
|
owszem spałem : a jakże i to cał± noc -spałem a nie ..... i nie z Francuzem (chyba że o prusaku wa¶ć : prawisz) ,a z Włodkiem, i nie słyszałem aby sie skarżył pytał nawet kiedy będę na następnej imprezie i ni4e było to łóżko tylko jaka¶ nara jak pamiętam. |
Włodziowi to ja się nie dziwię, swoje lata już ma i wybrzydzać nie pora, ale Ty Zenku? |
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Co za rozpusta! |
|
|
losos24 Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Oława |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 5:10 pm Temat postu: |
|
|
Robert napisał: |
"Zaraz, zaraz so mi sie sz-ka. A spałem tylko z Gosi±…przysiegam…No chyba sze nie pammietam" .
Rzeczywi¶cie i tradycyjnie wymieszali¶my tematy : . Jakich nie doznaliby¶my "wzruszeń" na naszych spotkaniach w "realu" to tam powinny one zostawać i z reguły zostaj± : .
Takie ich miejsce : . |
Tiaaaa, już zapomniałe¶, a na Gryfinadzie to co??? Jak czule chrapałe¶ do podusi??? _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać. |
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 5:27 pm Temat postu: |
|
|
8O Czego ja się tu dowiaduję 8O czy to aby na pewno s± pogawędki wędkarskie : _________________ Pozdrawiam
Mariusz
|
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 5:44 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Tiaaaa, już zapomniałe¶, a na Gryfinadzie to co??? Jak czule chrapałe¶ do podusi???
|
No tak, a czy ja nie wspominałem żeby "wakacyjne wzruszenia" zostawiać w miejscach gdzie się poczęły . |
|
|
darogryf Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Gryfino |
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 9:54 pm Temat postu: |
|
|
Koledzy pora na nowe wspomnienia. Można je zdobyć już nie długo w sierpniu. Zapraszam i do namiotów koedukacyjnych nie będziemy zagl±dać. A nawet wnikać komu i czemu głowy puchn±. ;) _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu. |
|
|
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 11:19 pm Temat postu: |
|
|
Majus napisał: |
Nie nikt nie jechał. |
Majus ostatnio po weselu u s±siada jak mnie przywieĽli, tak kontrolnie "dla jaj" ''siem żem siem'' zbadał. Moje urz±dzenie jest do 4 promili, powyżej pokazuje HOT, mi wykazało HOT, rodzicielka, która było nie było zna mnie jak "zły szelong" nie była pewna czy ja się napił czy nie. W każdym b±dĽ razie po około 7-8h spania rano o 9-ej jeszcze mi wykazywało 0,9 ale o 12-ej już było 0.00, jako że musiałem jeĽdzić a wesele s±siada było z niedzieli na poniedziałek. To jak minęło południe (ca 14-a) wsiadłem w auto i pojechałem załatwić to co załatwione być musiało.
andrzejwob napisał: |
To widzę że od debilnego piractwa doszli¶my do jeszcze bardziej debilnego prowadzenia po pijaku...Nie wiem tylko po co wszczynać jak±¶ krucjatę pod tytułem: kto ile kiedy i z kim wypił. Ja dla przykładu należę do ruchu rycerskiego, jeżdżę na turnieje i uwierzcie mi, biesiady wieczorne nie s± przy soczku. Ale maj±c kapkę oleju w głowie można bezpiecznie na drugi dzień, dla siebie i innych użytkowników drogi wrócić do domu. Ja osobi¶cie lubię, jak to Titus z Acid Drinkers kiedy¶ powiedział,, spa¶ć z dywanu na ryj", ale nigdy po tym nie prowadzę i tyle. |
Andrzej mi koledzy do dzisiaj wypominaj± jak kiedy¶ z materaca spadłem .
Tylko że po około 2h wstałem i spożywałem dalej a oni padli totalnie i całkowicie (acha miałem kierowcę).
Jest jeszcze kilka opowie¶ci z wysp urodzinowych WCWI, ale nie wypada mi pisać, bo wyjdę na chwalipietę ;-).
Ale jak kiedy¶ się spotkamy w szerszym gronie. To niech ¶wiadkowie poopowiadaja ;-).
Co do mojej osoby; kr±ży wiele legend a jeszcze więcej mitów. Ale to trza się spotkać na Zlocie/Biesiadzie lub tym podobnym spotkaniu i pogadać. Generalna zasada jest taka "Wszystko jest dla ludzi" i rozs±dni wiedz± jak korzystać (żeby była jasno¶ć. Ja nie zawsze jestem rozs±dny, a najmniej jak mi się 2-ga dysza otworzy) Ale za kółko siadam "w stanie" pozwalaj±cym kierować. |
|
|
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 6:46 am Temat postu: |
|
|
Znam Twoje zaskakuj±ce spalanie, ale... dla poprawy humoru i utwierdzenia w przekonaniu... poddaj się badaniu krwi po takim maratonie. Bo to, przeprowadzone "na koszt firmy" może zaboleć i wskazania Twojego cudu techniki - bez legalizacji i homologacji - okaż± się złudne i bolesne. ;)
Ale chyba do¶ć znacznie odbiegli¶my od tematu... |
|
|
sacha Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W-wa |
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 9:58 am Temat postu: |
|
|
Ja nie zawsze jestem rozs±dny, a najmniej jak mi się 2-ga dysza otworzy) Ale za kółko siadam "w stanie" pozwalaj±cym kierować. |
Taaaaa,jak byłe¶ kilka lat młodszy to że¶ się z rozs±dkiem mijał : |
|
|
dzepetto Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Łężyca |
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 11:00 am Temat postu: |
|
|
Z testów; 2,6 promila spalam do zera w 6h |
A mowa o w±trobie, czy krematorium? ;) |
|