Wysłany: Czw Sie 28, 2003 8:10 am Temat postu: ryby - grzyby
Cze¶ć.Szukam namiarów na niedrogi o¶rodek wczasowy, konkretnie domki kampingowe min. 10 szt. 4-os. wyposażone w WC, aneks kuchenny, w lesie nad rybnym jeziorem na okres około 8 -10 dni w byłym woj. zielonogórskim obecnie lubuskie, na wyjazd rodzinny na ryby-grzyby.
adalin Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Czw Sie 28, 2003 10:05 am Temat postu:
Cytat:
konkretnie domki kampingowe min. 10 szt. 4-os.
Cytat:
na wyjazd rodzinny na ryby-grzyby
Masz czterdziestoosobow± rodzinę??? 8O
Spróbuj tu (jezioro ok. 12 km na północ od Gubina):
O¶rodek Wypoczynkowy Nad Borkiem
Chlebowo 66-624, Kosarzyn tel. 359-43-92
kara¶ Gość
Wysłany: Pią Sie 29, 2003 6:48 am Temat postu: ryby-grzyby
Adalin dobre pytanie.
Więc wyja¶niam. Ja co roku organizuję dla pracowników naszej spółki wraz z rodzinami wyjazdy dwa razy w roku. W maju na ryby (w tym roku byli¶my nad j. głebinowskim - 8 dni) i na jesień na ryby-grzyby.
adalin Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Pią Sie 29, 2003 8:55 am Temat postu:
Skoro to wypad tego typu to mogę polecić (z czystym sumieniem ) jezioro Niesłysz. Wystukaj nazwę w wyszukiwarce i dostaniesz kupę linków do OW. We wrze¶niu jest tam po prostu pięknie: młodzież szkolna juz nie grandzi, jest cicho i spokojnie No i jezioro... Perełka
pzdr - ad
kara¶ Gość
Wysłany: Wto Wrz 02, 2003 1:20 pm Temat postu:
Adalin dzięki za informacje. Borki nie znam, nad niesłyszem byłem. Jak by¶ miał jeszcze jakie¶ namiary ,to z góry dziękuję. Jestem z Gliwic i wolałbym co¶ bliżej. Cze¶ć.
Szukam jeszcze namiarów na o¶rodki nad zalewem pilchowickim w jeleniogórkim.