Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Robert Pogawędkowy twardziel

Kraj: Francja Miejscowość: Selestat |
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 11:46 am Temat postu: |
|
|
Niech my¶l± zawsze chciałem być przedmiotem czyich¶ fantasmagorii  |
|
 |
losos24 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Oława |
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 1:06 pm Temat postu: |
|
|
Wtorek w samo południe jest 2 chętnych z południa, czekamy na następnych 2. Jakby co to kontakt na priwa do mnie oddzwonię. _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać. |
|
 |
Zamki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 10:47 am Temat postu: |
|
|
losos24 napisał: |
Wtorek w samo południe jest 2 chętnych z południa, czekamy na następnych 2. Jakby co to kontakt na priwa do mnie oddzwonię. |
Spryciarz nie podbieraj mi pasażerów.
Pomy¶lcie czy czasem nie lepiej będzie jak po Was zajadę. : _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Sro Lut 23, 2011 8:16 pm Temat postu: |
|
|
Zamki napisał: |
Wtorek w samo południe jest 2 chętnych z południa, czekamy na następnych 2. Jakby co to kontakt na priwa do mnie oddzwonię. |
Pomy¶lcie czy czasem nie lepiej będzie jak po Was zajadę. : |
Z racjonalnego punktu widzenia nie ma to uzasadnienia, bo dołożysz dodatkowe 700 km. A być może wyjedziemy dzień czy 2 póĽniej. Ale za dobre chęci dzięki i browarek przy okazji! _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać. |
|
 |
artur Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Powiem tak. Ode mnie przez Zgorzelec czyli dołem jest 1352km, Zamki do mnie ma 180km . Ja jestem na tyle zdesperowany, że jak będzie trzeba to wsi±dę w Osiołka i pojadę sam. Wprawdzie podwoi mi to koszta, ale w dupie to mam (znaczy podwojenie kosztów). 2800km policzmy, to dla mnie s± 3 tankowania do pełna i w domu na mecie czy tuż przed 4-te. Zależy jak szybko będę jechał. A może również jeszcze zostać w baku, chociaż nie s±dzę żebym aż tak spokojnie jechał. . Więc mi kuĽwa nie DESPERUJCIE : : : . |
|
 |

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 11:26 pm Temat postu: |
|
|
Z racjonalnego punktu widzenia nie ma to uzasadnienia, bo dołożysz dodatkowe 700 km. A być może wyjedziemy dzień czy 2 póĽniej. Ale za dobre chęci dzięki i browarek przy okazji! |
A sk±d Tobie Waldku te 700km się nadymało to ja pojmy nie mam. :roll: :roll: Można od Wrocka spokojnie przez Czechy bujn±ć furgonetkę i nie więcej jak ze sto się dołoży zreszt± jeszcze nie patrzyłem na gps tylko na szukaczu.
I nie to jest najistotniejsze a to, że mi się pół busa pasażerów wykruszyło. Tradycyjnie chętnych dwa pułki a do jazdy nikogo. Jak do pi±tku nikogo nie znjadę to odwołuję swój wyjazd. Nie mam zamiaru narażać Roberta na koszty zwi±zane z zaliczkowaniem i póĽniejsz± egzekucj± umowy przez Fachransuza od kwater. _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Sro Lut 23, 2011 11:52 pm Temat postu: |
|
|
Miejmy nadzieję, że koniec końców ekipa sie zbierze. Za tydzień pobytu z dojazdem i licencj± wyszło mi około 550 zł. Nie ma co dumać zbieramy pake i bierzemy odwet na Francuzie. _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać. |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 12:02 am Temat postu: |
|
|
Z racjonalnego punktu widzenia nie ma to uzasadnienia, bo dołożysz dodatkowe 700 km. A być może wyjedziemy dzień czy 2 póĽniej. Ale za dobre chęci dzięki i browarek przy okazji! |
A sk±d Tobie Waldku te 700km się nadymało to ja pojmy nie mam. :roll: :roll: Można od Wrocka spokojnie przez Czechy bujn±ć furgonetkę i nie więcej jak ze sto się dołoży zreszt± jeszcze nie patrzyłem na gps tylko na szukaczu.
I nie to jest najistotniejsze a to, że mi się pół busa pasażerów wykruszyło. Tradycyjnie chętnych dwa pułki a do jazdy nikogo. Jak do pi±tku nikogo nie znjadę to odwołuję swój wyjazd. Nie mam zamiaru narażać Roberta na koszty zwi±zane z zaliczkowaniem i póĽniejsz± egzekucj± umowy przez Fachransuza od kwater. |
Zbychu to może wtedy się dogadamy na autko do mnie, żgarnę kota jeszcze i wyjdzie na trzech tyle ile u Ciebie na 8-u |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 12:09 am Temat postu: |
|
|
Post usunięty. Arturze: szanuj, a będziesz szanowany! Admin. |
|
 |
darogryf Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Gryfino |
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 1:00 am Temat postu: |
|
|
Artur tylko nie parkuj nad sam± wod±. Tam po Renie pływaj± większe barki niż Paula. ;) _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu. |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 7:46 am Temat postu: |
|
|
darogryf napisał: |
Artur tylko nie parkuj nad sam± wod±. Tam po Renie pływaj± większe barki niż Paula. ;) |
Ale szyprowie mam nadzieję trzeĽwiejsi nimi steruj±  |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 10:13 am Temat postu: |
|
|
artur napisał: |
Zbychu to może wtedy się dogadamy na autko do mnie, żgarnę kota jeszcze i wyjdzie na trzech tyle ile u Ciebie na 8-u |
Jjjan 100%
MAciek 100%
Ty 100%
Artek 100%
Ja 100%
Brakuje 3
Do Ciebie mam 250? zmie¶cimy się w Twojego kaszlaka. ?
A co z miejscami u Roberta ? Tam musimy wypełnić okre¶lon± ilo¶ć przecież Robert nie będzie płacił za miejsca zeby tylko się odbyła impreza. ?
Powiem szczerze, że byłem pelny obaw czy miejsc starczy a tu taka lipa.
BUUUUU Panowie BUUUUUUU. _________________ Łowię i zjadam ......
Ostatnio zmieniony przez Zamki dnia Czw Lut 24, 2011 9:57 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 11:04 am Temat postu: |
|
|
Do mojego osiołka to komfortowo na tak± trasę 3 osoby. 4 to już będzie ¶cisk gdy zapakujemy cały majdan
Ja też liczyłem na większy odzew, ale sami malkontentenci. |
|
 |
DJ_Krystus Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Pleszew |
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 5:42 pm Temat postu: |
|
|
Witam Panowie!
Znalazło by się jeszcze miejsce dla 2 osób ? . I czy może, u Ciebie Zamki w busie tez by co¶ było, i sk±d startujecie :?: . Na razie tylko, pytam, musze pogadać z bratem, jak co¶ potwierdze obecno¶ć b±dĽ też nieobecno¶ć.
Pozdrowienia
P.S. Robercie, a czy w okolicy planowanego o¶rodka znajd± się jakie¶ jeziorka/zalewy godne zainteresowania ? . Bo szczerze mówi±c, lubie łowić nad rzekami, ale jako¶ mi to nie idzie, choć wierze, że o wiele bardziej do¶wiadczona brać PW by mnie troche podszkoliła w połowie na przykład owych kleni na spinning . _________________ DJ KRYSTUS nie kradnie - bierze, co mu sie nalezy
DJ KRYSTUS nie grozi - uswiadamia o przyszlosci
DJ KRYSTUS nie rozkazuje - stanowczo doradza
DJ KRYSTUS nie klamie - przedstawia swoja wersje wydarzen
DJ KRYSTUS nie ¶pi - DJ KRYSTUS czuwa! |
|
 |

Wysłany: Nie Lut 27, 2011 5:51 pm Temat postu: |
|
|
Nie odpowiem za Zameczka, ale podejrzewam ze miejsca jest sporo, byle by decyzji starczyło : . Zapraszam serdecznie .
Czasu na decyzje pozostało już niewiele, planu ratunkowego jeszcze nie uruchamiam, ale w pierwszych dniach marca muszę dać odpowiedĽ wła¶cicielowi, zatem panie i panowie do dzieła : . |
|
 |

Wysłany: Nie Lut 27, 2011 5:59 pm Temat postu: |
|
|
DJ_Krystus napisał: |
Witam Panowie!
Znalazło by się jeszcze miejsce dla 2 osób ? . I czy może, u Ciebie Zamki w busie tez by co¶ było, i sk±d startujecie :?: . Na razie tylko, pytam, musze pogadać z bratem, jak co¶ potwierdze obecno¶ć b±dĽ też nieobecno¶ć.
Pozdrowienia
P.S. Robercie, a czy w okolicy planowanego o¶rodka znajd± się jakie¶ jeziorka/zalewy godne zainteresowania ? . Bo szczerze mówi±c, lubie łowić nad rzekami, ale jako¶ mi to nie idzie, choć wierze, że o wiele bardziej do¶wiadczona brać PW by mnie troche podszkoliła w połowie na przykład owych kleni na spinning . |
Jest do¶ć dużo zbiorników sztucznych, czyli wyrobisk po żwirowych. Tam obowi±zuj± nieco inne zasady, bowiem to zbiorniki prywatne. Jeden w s±siedztwie Selestat jest do¶ć ciekawy.
Łowienie w rzece na spin nie sprawi trudno¶ci, bo będziesz pod okiem fachowców . |
|
 |

|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 9:05 pm Temat postu: |
|
|
S± w tej chwili jeszcze trzy a w sumie to i cztery wolne miejsca bo bus jest dziewięciosobowy. Startujemy z Mor±ga czyli do Was trzeba by trochę zboczyć co problemem nie jest. _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Nie Lut 27, 2011 9:24 pm Temat postu: |
|
|
Tak czy inaczej wolne miejsca w autkach s±, więc jeżeli kto¶ się jeszcze waha, to niech czym prędzej daje znaka. Będziemy się dogadywać co do dojazdu. _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać. |
|
 |

|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 10:26 pm Temat postu: |
|
|
U mnie sprawa jasna jak nie znajdę trzech osób wyjazd nie dojdzie do skutku.
Czasu naprawdę bardzo niewiele dlatego chętni a nie zdecydowani po¶pieszajcie z decyzjami.  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
Kunta ¦.P. - Uczestnik Wiecznych Łowów

Kraj: Polska Miejscowość: Inowrocław |
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 10:29 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem jak Jarek ale u mnie 2 miejsca mog± się znale¶ć . |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 02, 2011 11:20 am Temat postu: |
|
|
My¶lę, że swojej strony zrobiłem wszystko, co mogłem by biesiada odbyła się : .
Wygl±da jednak na to, że niestety nie zbierzemy potrzebnej ilo¶ci biesiadników .
W pi±tek muszę okre¶lić gospodarzowi ilo¶ć go¶ci, zatem do pi±tku temat istnieje, jako "przyklejony". Po tym terminie, jeżeli nie będzie nas 15 osób kończymy zapisy.
Doskonale rozumiem Tych wszystkich, którzy chcieliby a różne przeciwno¶ci nie pozwalaj± im na realizację przyjazdu.
Pozdrawiam . |
|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 1:18 pm Temat postu: |
|
|
Pomimo, ze chętnym miałem więcej niż miejsc w aucie to jak przyszło do konkretów zostało nas 5 osób.
Szkoda szkoda Robercik. Wyjdzie teraz na to, ze to Ty przyjedziesz do nas. : :roll: _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 02, 2011 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Pięć osób ze mn± to już sze¶ć : , za kilka dni dla Tych, którzy zdecyduj± się mimo wszystko może będę miał jak±¶ propozycję : . |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 6:52 pm Temat postu: |
|
|
1-7 maj we Francji. Macie listę uczestników? Jestem ciekaw, czy ktos z moich okolic pojedzie - podesłałbym do Francji co¶ na Wasza biesiadkę.
Zróbcie listę uczetników. |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 02, 2011 7:17 pm Temat postu: |
|
|
Wła¶nie w tym kłopot Rysiu, że najtrudniej zrobić tak± listę : |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 03, 2011 1:12 pm Temat postu: |
|
|
old_rysiu napisał: |
1-7 maj we Francji. Macie listę uczestników? Jestem ciekaw, czy ktos z moich okolic pojedzie - podesłałbym do Francji co¶ na Wasza biesiadkę.
Zróbcie listę uczetników. |
Nadziej± była, ze Ty pojedziesz osobi¶cie.
U mnie bez zmian nikogo więcej chętnego nie ma wci±ż jest tylko 5 osób dlatego pozbawiony zludzeń ja odwołuję wyjazd. _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Czw Mar 03, 2011 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Je¶li w tym roku Wam nie wypalił ten wyjazd, to na drugi rok będzie lepiej. |
|
 |
DJ_Krystus Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Pleszew |
Wysłany: Czw Mar 03, 2011 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Przepraszam, że nie odpowiadałem, ale brat dopiero dzisiaj mógł rozmawiać z szefostwem, no i niestety niemożno¶ć wzięcia urlopu skre¶la także i mnie.
Pozdrowienia _________________ DJ KRYSTUS nie kradnie - bierze, co mu sie nalezy
DJ KRYSTUS nie grozi - uswiadamia o przyszlosci
DJ KRYSTUS nie rozkazuje - stanowczo doradza
DJ KRYSTUS nie klamie - przedstawia swoja wersje wydarzen
DJ KRYSTUS nie ¶pi - DJ KRYSTUS czuwa! |
|
 |
Karpiarz Dyrygent holu

Kraj: Niemcy Miejscowość: Aachen |
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 12:11 am Temat postu: |
|
|
Robert napisał: |
Trochę mi ulżyło : , jeżeli Waldek załatwi z południa trzy osoby to można już będzie oficjalnie powiedzieć, że biesiada będzie miała miejsce w scenerii proponowanej .
Zameczku wiadomo, że nie będzie problemu z postawieniem campingu, ale to ostatnia "deska" .
W każdym razie na Tobie i Waldku już nie raz się okazało można polegać . |
Na czym stanelo w koncu? Masz komplet? Albo znowu zadzaialal polski slomiany zapal?pozdrowionka - janusz |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 1:21 am Temat postu: |
|
|
Karpiarz napisał: |
Robert napisał: |
Trochę mi ulżyło : , jeżeli Waldek załatwi z południa trzy osoby to można już będzie oficjalnie powiedzieć, że biesiada będzie miała miejsce w scenerii proponowanej .
Zameczku wiadomo, że nie będzie problemu z postawieniem campingu, ale to ostatnia "deska" .
W każdym razie na Tobie i Waldku już nie raz się okazało można polegać . |
Na czym stanelo w koncu? Masz komplet? Albo znowu zadzaialal polski slomiany zapal?pozdrowionka - janusz |
Jasiu podejrzewam że zapał. Ale je¶li Robert co¶ jeszcze spartańsko wymy¶li, to nie powiedziane a raczej pewne że się stawię, choćbym mial sam jechać. Ale to już tylko i wył±cznie od
Roberta zależy
Powiem więcej taki kameralny wyjazd ma więcej smaczków. Dla mnie wzi±¶ć tydzień czy 2 urlopu to tyle co splun±ć i żeby drukarka wypluła odpowiedni kwit. Zwlaszcza że czerwcowa Boliwia przepadła, muszę najpierw zdać egzamin. |
|
 |

Wysłany: Sob Mar 19, 2011 11:47 am Temat postu: |
|
|
Pierwszy tydzień maja mam już nieodwołalnie zaklepany, jako urlop.
Dla 5/6 osób mogę ten tydzień zorganizować w innym aczkolwiek bardzo urokliwym miejscu : . Na odpowiedzi czekam do końca marca, bowiem w pierwszym tygodniu kwietnia zobowi±zany jestem udzielić informacji dotycz±cej ilo¶ci zezwoleń na łowienie.
Po tym terminie nie załatwię już niczego więcej tej wiosny.
Ewentualnych zainteresowanych "majówk±" proszę o kontakt na pocztę prywatn± . |
|
 |
avallone78 Skrobacz pospolity

Kraj: Francja Miejscowość: Paryż |
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Ja do Roberta na pewno raz przyjadę choć i u nas klenie s± piękne:)
Widziałem zdjęcia w jakim¶ artykule z rzeki Roberta i jest piękna, nie to co u nas Sekwana i dlatego tam pojadę  _________________ Żebym to ja wiedział czy mogę do podpisu wrzucić linka do mojej strony to bym wpisał  |
|
 |
|