Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jjjan Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 8:15 pm Temat postu: XXVIII Zlot Pogawędek Wwędkarskich - lista uczestników |
|
|
Pisałem o możliwej innej lokalizacji zlotu, lecz niestety po konsultacjach, ze względu na pewne ograniczenia zwi±zane z tym miejscem (maj jest miesi±cem przyjęć komunijnych), zlot odbędzie się w Połchowie.
Proszę o wpłacanie zaliczek w wysoko¶ci 30 zł na konto:
Każdy kto chce zezwolenie na połowy w wodach morskich, proszony jest o doliczenie do zaliczki 16 zł. Tyle kosztuje zezwolenie miesięczne.
Do wypisania zezwolenia potrzebne s± następuj±ce dane: imię, nazwisko, adres zamieszkania i nr dowodu osobistego.
Dane proszę wysyłać na moj± pocztę PW.
Jeżeli kto¶ chce korzystać z posiłków u pani Ani, to proszę okre¶lić w jakie dni i z jakich posiłków chce korzystać.
1. artur
2. Zamki + 1
3. Artek + 1 + 1
4. old_rysiu
5. Dzas +1+1+1+1
6. Włodek
7. Akabar???
8. darogryf +1+
9. Pyjter +3
10. Borciów troje
11. ZIPPO
12. Kot_bury
13. tirith27
14. lecek + 1
15. jjjan
16. Miska + 1
17. basoon + 1
Czytam wszystko co dotyczy Beloniady we wszystkich w±tach , więc nie ma strachu że jaka¶ informacja zaginie. 
Ostatnio zmieniony przez jjjan dnia Nie Lis 15, 2020 1:31 pm, w cało¶ci zmieniany 23 razy |
|
 |
wlodek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Plewiska |
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 8:43 pm Temat postu: |
|
|
Nieprecyzyjnie przeczytałem zaproszenie na zlot i st±d wpis pod artykułem. Planuję być od pi±tku, pełne jedzonko na sobotę, w niedziele tylko ¶niadanie. Pozdrawiam! |
|
 |
dzepetto Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Łężyca |
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 8:51 pm Temat postu: |
|
|
wlodek napisał: |
Nieprecyzyjnie przeczytałem zaproszenie na zlot i st±d wpis pod artykułem. Planuję być od pi±tku, pełne jedzonko na sobotę, w niedziele tylko ¶niadanie. Pozdrawiam! |
Włodziu, dzisiaj Janek założył temat na forum więc pojawił się link, nie masz sobie nic do zarzucenia  |
|
 |
Zamki Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Potwierdzam swoj± obecno¶ć i rezerwacje dwóch pokoi dla mnie i dla Artka zreszt± już to załatwiłem z Pani± Ani±. Jedziemy rodzinnie na dwie familie więc wzięlismy dwa pokoje z kuchnia obok siebie. _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
darogryf Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Gryfino |
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 9:13 pm Temat postu: |
|
|
Będziemy trzy sztuki pewnie od pi±tku Gosia ja i Hubert. Co do wyżywienia to jeszcze nie wiemy.
No tak a organizatora na imprezie nie będzie? :roll:  _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu. |
|
 |
Malgi Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Do kiedy trwaj± zapisy i do kiedy trzeba wpłacić zaliczki? _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego... |
|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Malgi napisał: |
Do kiedy trwaj± zapisy i do kiedy trzeba wpłacić zaliczki? |
Zapisy trwaj± do 13 maja, lub do ostatniego wolnego łóżka. 
Ostatnio zmieniony przez jjjan dnia Pią Mar 11, 2011 6:56 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |
dzas Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Grudzi±dz |
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 5:59 pm Temat postu: |
|
|
Proszę o dopisanie do listy Borciów (sztuk 3)  |
|
 |
ZIPPO Pogawędkowy twardziel

Kraj: Norwegia Miejscowość: Sola |
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 7:49 pm Temat postu: |
|
|
Oj Janek, Janek.
My¶lę : . |
|
 |

|
Wysłany: Sob Mar 12, 2011 7:29 pm Temat postu: |
|
|
ZIPPO napisał: |
Oj Janek, Janek.
My¶lę : . |
Wymysliłe¶ już co¶.? Jak to niby by¶my mieli pływać z Jankiem bez naszego fotografa. ? Mam nadzieję, ze się uporam i w tym roku łódka będzie większa i dzielniejsza. :roll: _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Sob Mar 12, 2011 8:06 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz Zbyszek, że ja bardzo chętnie, ale dla mnie to nie byłby weekend tylko dwa tygodnie, i teraz my¶lę jak wykroić ten bezpłatny urlop .
Rozumiem, że gdyby co, mogę liczyć na miejsce na Twoim okręcie? . |
|
 |

|
Wysłany: Sob Mar 12, 2011 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz Zbyszek, że ja bardzo chętnie, ale dla mnie to nie byłby weekend tylko dwa tygodnie, i teraz my¶lę jak wykroić ten bezpłatny urlop .
Rozumiem, że gdyby co, mogę liczyć na miejsce na Twoim okręcie? . |
Tak miejsce Masz. W większo¶ci materiał już zgromadziłem zostało teraz popracować co by okręt powstał i mam nadzieję, że dam radę do beloniady zbudować. : _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
artur Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Sob Mar 12, 2011 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Ja swój okręt zabieram. Spalinkę też mam . No i jedno miejsce gwarantowane . Wezmę tylko 2 składy ze sob±.
P.S. Jasiu można większ± zaliczkę wpłacić np pokrywaj±c± wszystkie noclegi z zezwoleniem wł±cznie. Pytam się, bo póki jestem luĽniejszy "kasowo" to jak najwięcej wydatków zabezpieczyć chcę. A w maju nie wiem co będzie. |
|
 |

Wysłany: Nie Mar 13, 2011 6:48 am Temat postu: |
|
|
Będzie mi bardzo miło spotkać się z pogawędkowiczami w tym terminie, tym bardziej, że będę od Was tylko kilkana¶cie kilometrów. _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego... |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 14, 2011 4:32 pm Temat postu: |
|
|
Sytuacja rozwija się w dobrym kierunku. Ostatecznie potwierdzę kiedy wykupię bilet . |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 8:26 pm Temat postu: |
|
|
artur napisał: |
P.S. Jasiu można większ± zaliczkę wpłacić np pokrywaj±c± wszystkie noclegi z zezwoleniem wł±cznie. Pytam się, bo póki jestem luĽniejszy "kasowo" to jak najwięcej wydatków zabezpieczyć chcę. A w maju nie wiem co będzie. |
Możesz wpłacić wszystko co masz. :  |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 8:36 pm Temat postu: |
|
|
jjjan napisał: |
Możesz wpłacić wszystko co masz. :  |
Ale nie licz Janku na za wiele. :  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Sytuacja rozwija się w dobrym kierunku. Ostatecznie potwierdzę kiedy wykupię bilet . |
Dzisiaj napisałem do Jarka, że belony łowimy z pływadełek ale skoro Tobie obiecałem miejsce w łodzi to muszę się wzi±¶ć i j± zbudować. :roll:  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
Karpiarz Dyrygent holu

Kraj: Niemcy Miejscowość: Aachen |
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj napisałem do Jarka, że belony łowimy z pływadełek ale skoro Tobie obiecałem miejsce w łodzi to muszę się wzi±¶ć i j± zbudować. :roll:
nie bierz sobie tego az tak do serca zamki - mnie tez na ostatniej beloniadzie obiecano lodz i przynety - i gdyby nie Darogryf to stalbym na brzegu i wypatrywal te nacpane pyski  |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Karpiarz napisał: |
nie bierz sobie tego az tak do serca zamki - mnie tez na ostatniej beloniadzie obiecano lodz i przynety - i gdyby nie Darogryf to stalbym na brzegu i wypatrywal te nacpane pyski  |
Januszu. Pamiętam że nie zamawiałe¶ "zlotowej łódki", a jeżeli zamawiałe¶ łódkę prywatnie to napisz to wprost, ponieważ jako współorganizator Beloniady i organizator łódek nie czuję się adresatem Twoich żalów. |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 14, 2011 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Jjjan to nie do Ciebie. Kto inny Januszowi obiecał miejsce na pływadełku. Tak się dziwnie stało, iż całkowicie o tym zapomniał.
Organizacji Tobie nie można nic zarzucić, wychodziłe¶ z siebie aby wszyscy byli zadowoleni. A ja maj±c trochę wolnego miejsca na łajbie przygarn±łem malucha. ;)
Janusz jedynie chciał zwrócić uwagę na obiecanki cacanki które się zdarzaj± w przyrodzie. _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu. |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 9:58 pm Temat postu: |
|
|
darogryf napisał: |
Jjjan to nie do Ciebie. Kto inny Januszowi obiecał miejsce na pływadełku. Tak się dziwnie stało, iż całkowicie o tym zapomniał.
Organizacji Tobie nie można nic zarzucić, wychodziłe¶ z siebie aby wszyscy byli zadowoleni. A ja maj±c trochę wolnego miejsca na łajbie przygarn±łem malucha. ;)
Janusz jedynie chciał zwrócić uwagę na obiecanki cacanki które się zdarzaj± w przyrodzie. |
Powiedzcie konkretnie kto to taki bo odnosze wrażenie , że o mnie mowa.
A ja sobie nia mam nic do zarzucenia. : _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 10:21 pm Temat postu: |
|
|
darogryf napisał: |
Janusz jedynie chciał zwrócić uwagę na obiecanki cacanki które się zdarzaj± w przyrodzie. |
Wiem Darku że to nie do mnie, ale swoje prywatne żale załatwia się w inny sposób. Jeżeli Janusz w kontek¶cie zlotu pisze o "naćpanych pyskach", to nie powinien się zdziwić jeżeli każdy uczestnik zlotu poczuje się delikatnie mówi±c "dotknięty". |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 14, 2011 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Zamki osoba która to zrobiła to wie o tym i nie jeste¶ na pewno to Ty. _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu. |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 8:21 am Temat postu: |
|
|
fiu fiu fiu 
Ostatnio zmieniony przez artur dnia Wto Mar 15, 2011 3:09 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Ja swój okręt zabieram. Spalinkę też mam . No i jedno miejsce gwarantowane . Wezmę tylko 2 składy ze sob±.
Miejsce już zarezerwowane warunkowo. Każdy następny chętny staje w kolejce wrazie by się miejscówka zwolniła. . |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Wysłany: Wto Mar 15, 2011 1:19 pm Temat postu: |
|
|
Karpiarz napisał: |
mnie tez na ostatniej beloniadzie obiecano lodz i przynety - i gdyby nie Darogryf to stalbym na brzegu i wypatrywal te nacpane pyski  |
Jeste¶ Johan niesprawiedliwy. Je¶li łódĽ sobie zamówiłe¶ grubo przed imprez±, mogłe¶ w czasie imprezy zainteresować się ni±. Ty ( jak tutaj czytam ), wolałe¶ stać na brzegu i patrzeć na ''naćpane pyski''. Obawiam się, że stałe¶ nie na tym brzegu co my pogawędkowicze.
Jeste¶ mi jak brat i dobrze o tym wiesz, więc tylko ja mogę Ci tak dobitnie napisać. Więcej analizy tego o czym się pisze i nie zawsze jest tak jak to się indywidualnie widzi.
Organizatorzy pierwszej beloniady zbyt dużo stracili swoich pieniędzy na to, aby ta beloniada miała miejsce i aby się w zgodzie zakończyła. Nie dowiesz się jakie to koszty, bo nikt Ci nie powie. Sam zreszt± wiesz, że organizator musi być do tyłu, przecież organizowałe¶ eskapady. Nie my¶l sobie czasem, że kto¶ może zorganizować co¶ bezbłędnie. Nie ma takiej opcji. Tolerancja to wykładnik naszej społeczno¶ci pogawędkowej.
Ja wiem Johanku, że się starzejemy :-( Tak już musi być :-( a szkoda, bo tyle ładnych jeszcze kobitek na tym ¶wiecie :-) Stajemy się drażliwsi, wpadamy w depresje ( co¶ na ten temat wiem ). Już niedługo pójdziesz na emeryturę. Sprzedaż swoje mieszkanie i przeprowadzisz się tutaj - na Kaszuby w rejon gór, lasów, jezior i morza. Może będziemy sasiadami? :-) Zorganizujesz sam beloniadę i wszystkim zapewnisz łodzie :-)
Cały rok będziemy wędkować a to nad potokami licznymi tutaj ( pstr±gowymi ) a to nad morzem przy ¶ledziach, belonach i zasiadkach karpiowych. Od 1 maja pobiegamy za szczupakami a latem - swoj± łajb± popłyniemy na dorsze. Będziemy zbierali borowiki, ceglaki, żółciaki, podgrzybki, czernidłaki, gołabki i boczniaki. Kurcze - kiedy my spać będziemy ? :-) |
|
 |
the_animal Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 1:49 pm Temat postu: |
|
|
Ty Oldi jeste¶ normalnie zakochany - może podaj prawdziwy powód Twojej przeprowadzki  _________________ www.carpholic.pl
www.grubyzwierz.pl |
|
 |
Monk Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo |
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 1:56 pm Temat postu: |
|
|
Ten temat został założony przez organizatora zlotu, aby ułatwić mu życie. Proszę więc o tym pamiętać, a nie na siłę je utrudniać. A powszechnie znane "tajemnice" proszę wyja¶niać sobie na privie. :roll: |
|
 |

Wysłany: Wto Mar 15, 2011 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Miejsce już zarezerwowane warunkowo. Każdy następny chętny staje w kolejce wrazie by się miejscówka zwolniła. . |
To ja się zapisuję w kolejce, jakby się jakowe¶ miejsce na jakim¶ sprzęcie pływaj±cym znalazło!  _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego... |
|
 |

Wysłany: Wto Mar 15, 2011 3:49 pm Temat postu: |
|
|
Urlop zatwierdzony, ale...
mam zagwozdkę z samochodem, zostało mi 2400 do przegl±du, je¶li tego nie załatwię przed wyjazdem to klops. :? |
|
 |
Karpiarz Dyrygent holu

Kraj: Niemcy Miejscowość: Aachen |
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 4:26 pm Temat postu: |
|
|
Przepraszam bardzo wszystkich pogawedkowiczow za moje nieszczesliwe sformuowanie w poprzednim komentarzu. Zwykle panuje nad emocjami...., pewnie Oldi ma racje ze sie zestarzalem. |
|
 |

Wysłany: Wto Mar 15, 2011 5:38 pm Temat postu: |
|
|
Janusz, to Twoje nieszczę¶liwe sformułowanie mnie osobi¶cie bokiem obeszło : , ale czy takich spraw nie załatwia się od razu ? A je¶li było przez Was obgadane, to wypominanie po roku jest bardzo brzydkie m/z. To się idzie na gołe klaty na tentychmiast , albo milczy : . |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 6:03 pm Temat postu: |
|
|
Miejsce już zarezerwowane warunkowo. Każdy następny chętny staje w kolejce w razie by się miejscówka zwolniła. . |
To ja się zapisuję w kolejce, jakby się jakowe¶ miejsce na jakim¶ sprzęcie pływaj±cym znalazło!  |
Ok. Malgi jeste¶ następna, czyli pierwsza je¶li poprzednikowi wypal± plany  . |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 7:35 pm Temat postu: |
|
|
Monk napisał: |
Ten temat został założony przez organizatora zlotu, aby ułatwić mu życie. Proszę więc o tym pamiętać, a nie na siłę je utrudniać. A powszechnie znane "tajemnice" proszę wyja¶niać sobie na privie. :roll: |
Nie desperuj MAciu¶ nie desperuj.
Miejsce już zarezerwowane warunkowo. Każdy następny chętny staje w kolejce w razie by się miejscówka zwolniła. . |
To ja się zapisuję w kolejce, jakby się jakowe¶ miejsce na jakim¶ sprzęcie pływaj±cym znalazło!  |
Ok. Malgi jeste¶ następna, czyli pierwsza je¶li poprzednikowi wypal± plany  . |
No no no Sołtysie w tej sytuacji gajer zabierz jak Masz w planie smalić cholewki. :
ps. No i wiadomo, ze "poprzednikowi" plany nie pozwol± już na wyjazd.  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Wto Mar 15, 2011 8:37 pm Temat postu: |
|
|
No tak ja Malgi mam zabrać do samochodu a Artur na łódkę. Rozrywana ta dziewczyna. Ciekawe kiedy będzie z tego jaka¶ Pogawędkowa Parka? Może jaki¶ osobnik przygarnie J± na stałe. Pożyjemy zobaczymy. _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu. |
|
 |

Wysłany: Wto Mar 15, 2011 9:05 pm Temat postu: |
|
|
Zamki napisał: |
No no no Sołtysie w tej sytuacji gajer zabierz jak Masz w planie smalić cholewki. :
ps. No i wiadomo, ze "poprzednikowi" plany nie pozwol± już na wyjazd.  |
Jeżeli chodzi o mnie to już chyba nie szukam przygód innych niż adrenalina zwi±zana z łowieniem ryb, a miejsce na łódce by mi się przydało, bo nie umiem dorzucić zbyt daleko z brzegu!
A "gajery" nigdy mnie za bardzo nie rajcowały! : _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego... |
|
 |

Wysłany: Wto Mar 15, 2011 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Malgi zagospodarujemy Twoj± osóbkę na jak±¶ łódeczkę. A z brzegu to się nie da łapać. Ostatnio mieli¶my kilku brodz±cych w ¶piochach. A nasz kolega Oldi mi się podobał najbardziej. Wydawało mi się, że ¶piochy zostały mu jeszcze z dzieciństwa. ;)
Oldi czy mogę posłać jedno ze zdjęć do Malgi? _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu. |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Zamki napisał: |
ps. No i wiadomo, ze "poprzednikowi" plany nie pozwol± już na wyjazd.  |
(...)
A "gajery" nigdy mnie za bardzo nie rajcowały! : |
To dobrze, ponieważ ja gajer zakładam tylko na dwie imrezy ( a i to nie zawsze), jak idę na wesele tudzież ¶lub albo na pogrzeb. A Beloniada nie jest ani jednym ani drugim  |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 16, 2011 3:49 pm Temat postu: |
|
|
Można mnie dopisać.
UUUUaaaa! Jest super!  |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 16, 2011 5:44 pm Temat postu: |
|
|
Zippo to tak z tej okazji od razu zaplanuj u mnie przynajmniej jeden dzionek. _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu. |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 16, 2011 6:08 pm Temat postu: |
|
|
No przydałoby się, tym bardziej, że w lipcu chyba nie będzie nam dane.
Obiecałem pewnemu panu A. z Olecka odwiedziny i w końcu trzeba spełnić, bo już chyba od pierwszej Beloniady ta obietnica mnie trzyma 8) . |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 16, 2011 6:14 pm Temat postu: |
|
|
Tak mnie naszło w temacie .
Nie macie wrażenia, że Panowie z Zachodu co¶ wymiguj± się od "portalionowych" spotkań. Jaki¶ zamknięty Team sobie zrobili i ani my¶l± o spotkaniach w większym gronie.
Co z Nimi zrobić... :roll: :
: |
|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 7:03 pm Temat postu: |
|
|
TEAM wyrusza na Bornholm w kwietniu i zbiera kasę . Pocz±tek maja to szczupaki i szczupaki i bolenie , potem zaraz karpie - jako¶ zleci  _________________ www.carpholic.pl
www.grubyzwierz.pl |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 16, 2011 7:09 pm Temat postu: |
|
|
Tiaaaaa.....
Migacze : : |
|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 7:25 pm Temat postu: |
|
|
Tiaaaaa.....
Migacze : : |
Zawsze mozesz wpa¶ć do nas lub pojechać gdzie¶ z nami  _________________ www.carpholic.pl
www.grubyzwierz.pl |
|
 |
ziomek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Tam gdzie Odra i Bóbr |
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 8:10 pm Temat postu: |
|
|
Tak mnie naszło w temacie .
Nie macie wrażenia, że Panowie z Zachodu co¶ wymiguj± się od "portalionowych" spotkań. Jaki¶ zamknięty Team sobie zrobili i ani my¶l± o spotkaniach w większym gronie.
Co z Nimi zrobić... :roll: :
: |
Nie, nie, nie banujcie nas!
Zippo, ¶pieszę wyprostować, że powody z których dotychczas nie bywali¶my na zlotach i podobnych imprezach, s± bardzo, bardzo prozaiczne . Kilka razy przymiarki były, ale... Jednym słowem - życie.
I absolutnie nie ma tu drugiego dna!
Jednak jestem pewien, że w końcu uda się i nam, chłopakom z zachodu (bo mamy raczej nie namówię ), spotkać z pogawędkowym towarzychem w realu.
Pozdrawiam _________________ "Człowiek będzie zdobywał coraz więcej i więcej, aż przyjdzie dzień, kiedy ¶wiat rzeknie: "Nie mam już nic więcej do ofiarowania" " |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 16, 2011 8:43 pm Temat postu: |
|
|
INFORMACJA. :
Je¶li kto¶ miałby ochotę, a nie ma transportu, byłbym w stanie odebrać chętnego (lub chętnych) ze stacji powiedzmy w Krzyżu Wlkp. Nie ma problemu. : |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 16, 2011 8:48 pm Temat postu: |
|
|
ziomek napisał: |
Jednak jestem pewien, że w końcu uda się i nam, chłopakom z zachodu (bo mamy raczej nie namówię ), spotkać z pogawędkowym towarzychem w realu.
Pozdrawiam |
Wyj¶cie jest proste: kilka telefonów, obadanie jakich¶ przyzwoitych agro nad Odr± i w jakim¶ dogodnym terminie ( dla mnie : ) zorganizujcie zlocik
I mama będzie zadowolona, i owca cała... : . |
|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 11:03 pm Temat postu: |
|
|
U nas nie ma lekko - namioty , komary , ognisko i kiełba - twarde życie wędkarza - nie jakie¶ tam siub Ľdziub i agro
... ale specjalnie dla Ciebie i hotel się znajdzie i termin dopasuje  _________________ www.carpholic.pl
www.grubyzwierz.pl |
|
 |
|