Wysłany: Wto Sty 25, 2011 1:18 am Temat postu: Rio Ebro - sumy, karpie, sandacze i basy
Organizuje jak co roku wyprawe nad Rio Ebro, tym razem dwa razy - raz wiosna a raz jesienia. Na wiosenny termin mam jeszcze 4 wolne miejsca nad jeziorem zaporowym Caspe, - koszt 110 € od osoby + dojazd, i wyzywienie. W cenie jest juz lodz i paliwo, doliczyc jeszcze nalezy 15€ za licencje, za osobe. Termin - 23 - 30 kwietnia (swieta wielkanocne). Bardzo prosze by nie pisaly sie na wyprawe osoby, ktore wiedza ze nie moga ze mna pojechac z wiadomych im przyczyn. Prosze tez nie pytac jeszcze o jesien bo jak na razie planuje tydzien w delcie Ebro i drugi w gornym Ebro ,ale jeszcze nie wiem gdzie. Na ten wiosenny wypad najchetniej zaprosil bym dwie pary. Pozdrawiam Janusz.
grubyzwierz Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Zielona Góra/Pszczew
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 8:20 am Temat postu:
Cze¶ć! Jak wygl±da sprawa noclegów? Spanie w namiotach czy może masz jaki¶ domek? Pozdro. _________________ http://www.grubyzwierz.pl
Karpiarz Dyrygent holu
Kraj: Niemcy Miejscowość: Aachen
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 11:58 am Temat postu:
grubyzwierz napisał:
Cze¶ć! Jak wygl±da sprawa noclegów? Spanie w namiotach czy może masz jaki¶ domek? Pozdro.
Do dyspozycji bedziemy mieli domek 6cio osobowy z wszelkimi wygodami.
Karpiarz Dyrygent holu
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 1:01 pm Temat postu:
Zgodnie z zaleceniem Jarbasa, informuje ze moja propozycja wyjazdu na Caspe aktualna jest jeszcze tylko do niedzieli 6go lutego - pozdrawiam.
Robert Pogawędkowy twardziel
Kraj: Francja Miejscowość: Selestat
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 6:01 pm Temat postu:
Co by się nie działo Januszku w maju jeste¶ u mnie proszę .
Muszę wiedzieć czy na Ebro warto jeszcze jechać : .
Karpiarz Dyrygent holu
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 2:37 am Temat postu:
Stane na glowie zeby byc Robercie - a na Ebro zawsze warto wierz mi - pozdrowionka sle.
Roj Donosiciel kawy
Kraj: Polska Miejscowość: Katowice
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 9:24 am Temat postu: Karpiarz
Witam po kilki latach przerwy.Kto pojedzie na sumy z Karpiarzem ten połowi ,Janusz jest najlepszym specjalistom od sumów.
Roj Donosiciel kawy
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 11:27 pm Temat postu: Caspe
Czesc Janusz mam pytanie czy natym zbiorniku idzie rozbic namiot,ale z tego co pamiętam to raczej nie.Mysle ze masz juz komplet.Pozdrawiam Mariusz
Karpiarz Dyrygent holu
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 2:37 am Temat postu: Re: Caspe
Roj napisał:
Czesc Janusz mam pytanie czy natym zbiorniku idzie rozbic namiot,ale z tego co pamiętam to raczej nie.Mysle ze masz juz komplet.Pozdrawiam Mariusz
Nie sadze by mozna bylo u faceta ktory dzierzawi dmomki postawic namiot, choc plynac lodzia widuje sie czesto namioty na brzegach. Owszem mam komplet, choc jedziemy w 4 osoby a domek jest na 6, jednak nauczony "doswiadczeniem" wole zaplacic pare groszy wiec niz sie denerwowac i pchac. Pozdrawiam.
Roj Donosiciel kawy
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 4:17 pm Temat postu: ebro
Czesc Janusz ty jedziesz sam z Niemiec czy zabieraj± ciebie.Pozdrawiam
Karpiarz Dyrygent holu
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 8:57 pm Temat postu: Re: ebro
Roj napisał:
Czesc Janusz ty jedziesz sam z Niemiec czy zabieraj± ciebie.Pozdrawiam
Ja jade swoim samochodem i zabieram 3 osoby, nareszcie zmienilem samochod wiec sie zmiecimy.
Roj Donosiciel kawy
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 9:38 pm Temat postu: Ebro
To się ciesze ze zmieniłe¶ ja zrobiłem to samo nare¶cie.Pozdrawiam mariusz
sacha Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W-wa
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 8:37 pm Temat postu:
Relacja z tego wyjazdu co się nie wyrobiłem z czasem
EBRO
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 9:13 pm Temat postu:
sacha napisał:
Relacja z tego wyjazdu co się nie wyrobiłem z czasem
EBRO
...ale się naczytałem, a ile na ogl±dałem, podoba mi się taka obszerna mocno okraszona fotkami relacja, gratuluję i zazdroszczę takiej wyprawy i łowionych na niej sumów. _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
wlodek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Plewiska
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 10:05 pm Temat postu:
¦wietnie się czytało i ogl±dało Sacha!
sacha Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W-wa
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 10:53 pm Temat postu:
Mnie tam niestety nie było bo zadzwonił kolega (ten co trafił 95kg) we wtorek i mówi:
-w pi±tek jest wyjazd, jedziesz?
a ja w pi±tek musiałem być w pracy i nie było zmiłuj
Zdjęcia ryb dostawałem na bież±co MMS ami a po ich powrocie widziałem filmiki. Zosia miała na kiju też duż± rybę i jechała na butach do wody
a koledzy mieli ubaw, dopiero jak Zocha usiadła to ryba miała większy problem ale i tak j± ci±gneła 8) tyle że Zocha jak by zjadła ze 2 największe golonki i wypiła wiadro piwa to może ważyłaby z 50kg :roll: a tak to ryba mogła ważyć ze 2x więcej niż Zosia :
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 11:30 am Temat postu:
sacha napisał:
Mnie tam niestety nie było bo zadzwonił kolega (ten co trafił 95kg) we wtorek i mówi:
sacha napisał:
Zosia miała na kiju też duż± rybę i jechała na butach do wody
a koledzy mieli ubaw, dopiero jak Zocha usiadła to ryba miała większy problem ale i tak j± ci±gneła 8)
To miała niezł± jazdę 8O , a ja my¶lałem że ci trzej trzymaj± j± w pół tylko tak dla żartów.
Taka jazda na tyłku w kierunku wody to musi być super uczucie. : _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
loco Czy¶ciciel gumiaków
Kraj: Spain
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 1:17 pm Temat postu:
Brawo ,super artykuł ,fajnie się czytało.Rybki dopisały nic tylko jeżdzic na takie rybki.
Karpiarz Dyrygent holu
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 10:42 pm Temat postu:
sacha napisał:
Zdjęcia ryb dostawałem na bież±co MMS ami a po ich powrocie widziałem filmiki. Zosia miała na kiju też duż± rybę i jechała na butach do wody
a koledzy mieli ubaw, dopiero jak Zocha usiadła to ryba miała większy problem ale i tak j± ci±gneła 8) tyle że Zocha jak by zjadła ze 2 największe golonki i wypiła wiadro piwa to może ważyłaby z 50kg :roll: a tak to ryba mogła ważyć ze 2x więcej niż Zosia :
Fajna relacja i fajne fotki - mamy w pazdzierniku jeszcze dwa miejsca wolne - pozdrawiam.