Sympatyczne, niewielkie, futrzaste stworzonka o czarnym lub brunatnym kolorze, pojawiające się często na brzegach wód - to zazwyczaj norki amerykańskie. Są one równocześnie bardzo groźnym drapieżcą, niszczącym ptasie lęgi.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 469 Zalogowani 0 Wszyscy 469
Jeste anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj
Jeste stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Ja używam kleju montażowego do luster i nie narzekam
Ostatnio zmieniony przez SIARA82 dnia Wto Maj 10, 2011 5:22 pm, w całości zmieniany 1 raz
SIARA82 Nastawiacz podpórek
Dołšczył: Nov 07, 2007 Posty: 43
Kraj: Polska Miejscowoć: Toruń
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 5:17 pm Temat postu:
piwolub napisał:
dzepetto napisał:
Pietruch, odwaliłeś kawał dobrej roboty. Niech ktoś teraz założy wątek o produkcji woblerów, to normalnie zbanuję :
Aj waj, jakby to Żyd Rozenzweig powiedział !
Gdybyś kogoś takiego zbanował, to byś się skompromitował. No, patrz Pan, nawet mi się zrymowało A tak na poważnie, to należy docenić wysiłek pietrucha w kolekcjonowaniu linków internetowych i......nic poza tym.
Te linki są pomocne, ale nie rozwiązują jednego, bardzo ważnego problemu......jak wkleić stery do tych korpusów. Stery z poliwęglanu oczywiście, bo innego materiału nie bierzemy pod uwagę. No i jak je wkleić ? Wie ktoś z Miszczów ? Come on !
Ja wiem, zupełnie przez przypadek i jest to kosmiczna technologia bo PC, czyli poliwęglan, prawie z niczym nie da się skleić. Taki obrzydliwy, wredny, wręcz PiS-owski materiał
Jest tylko jeden klej na świecie, który pozwala skleić PC z pianką PU i jeden do połączeń PC z drewnem. Czy któryś z "Miszczów" Popierdółek Wedkarskich zna te kleje ? Jeśli tak, to prosimy o uchylenie rąbka tajemnicy i podanie nazwy tego kleju i jego producenta. Obiecuję skrzynkę zacnego polskiego piwa niepasteryzowanego, którą prześlę pocztą na swój koszt 8)
Pozdrawiam serdecznie !
piwolub
Hahahaha, Ale kolega, to chyba nie tylko używa tego kleju do sterów, ale i wącha!!!!.
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Dołšczył: Apr 16, 2006 Posty: 6587
Kraj: Polska Miejscowoć: Lublin
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 7:15 pm Temat postu:
piwolub napisał:
Wybacz Adminie, ale dziwię się Tobie, że tolerujesz takie chamstwo i agresję. Jakim prawem ten burek ziomek[/color] mnie publicznie obraża ? Jakim prawem ?
Przeginasz anty-chruście, oj przeginasz. :roll: _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miłość
Wszystkie czasy w strefie Idż do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2