Przeciętna długo¶ć życia wybranych gatunków ryb: sum 60 lat, piskorz 20 lat, sandacz 15 lat, leszcz 14 lat, szczupak 10 lat, okoń 10 lat, węgorz 50 lat, jesiotrowate 100 lat.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 468 Zalogowani 0 Wszyscy 468
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Nie Kwi 08, 2012 2:44 pm Temat postu: SPRO RedArc Tuff-Body 10400
Planuje zakup tego młynka, czy kto¶ łowi na owy modelik i jak go sobie chwali? Na innych forach z reguły cieszy się dobr± opini±!
the_animal Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Kwi 08, 2012 5:32 pm Temat postu:
TU co¶ nieco¶ pisali¶my kiedy¶ . Powiem tylko tyle, że dalej chodzi i dalej go katuję na zmianę z Xenoxem, gdzie tylko popadnie : _________________ www.carpholic.pl www.grubyzwierz.pl
Miszkadaszkiewicz Pogawędkowy Łowca Okazów
Kraj: Polska Miejscowość: Głowno
Wysłany: Wto Kwi 10, 2012 10:45 am Temat postu:
Mam red arca 10300 i jest bardzo dobrym młynkiem ¶miało możesz brać za t± cenę _________________ Najważniejsze żeby brały
andrklim Czy¶ciciel gumiaków
Wysłany: Sro Kwi 11, 2012 5:16 pm Temat postu:
Ja też mam w swojej stajence reda 10400. Używam go od czerwca do grudnia od około 4 lat, głównie do dżigów 15-25 g i odpowiednich gum i działa bez zarzutu.
Wydaje mi się że relacja ceny do jako¶ jest bardziej niż dobra :-).
P.S. Link do testu:
http://fishing-test.pl/koowrotki/22-koowrotki/236-spro-red-arc-tuff-body-10400
Booseib Dyrygent holu
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 11:35 am Temat postu:
Witam, 2 dni temu zakupiłem młyneczek, mam nadzieję, że długo mi posłuży, wygl±da kapitalnie !
sandalista Łowca Pstr±ga Potokowego i Okonia
Kraj: Polska Miejscowość: Sierakowice
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 7:36 pm Temat postu:
Wie może kto¶ czy Matchowy Red Arc różni się tylko szpul± czy korpusem również? Mam Red Arci do których planuję dokupić szpule i wła¶nie spasowała by mi wielko¶ci± (i płytko¶ci±) ta matchowa.
Booseib Dyrygent holu
Wysłany: Sro Cze 12, 2013 6:22 pm Temat postu:
Model 10400 od modelu 10401 (match) rozni sie tylko glebokoscia szpulki, korpus jest taki sam w przypadku obu modeli.