Sympatyczne, niewielkie, futrzaste stworzonka o czarnym lub brunatnym kolorze, pojawiaj±ce się często na brzegach wód - to zazwyczaj norki amerykańskie. S± one równocze¶nie bardzo groĽnym drapieżc±, niszcz±cym ptasie lęgi.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 482 Zalogowani 0 Wszyscy 482
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Sob Lut 02, 2013 10:18 am Temat postu: Gry online
Witam
Grywa kto¶ w jakie¶ "sieciówki" typy counter strike, World of Tank itp?? _________________ Pozdrawiam
Byju ;)
pietruch Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Gdańsk
Wysłany: Sob Lut 02, 2013 6:08 pm Temat postu:
Siema!
No niestety wyrosłem z gierek. Tzn. nie wyrosłem, ale w pewnym wieku chce się coraz mniej, albo inne czynniki wymuszaj±.
Ale jak tylko wymienię laptopa na co¶ nowszego niż mój obecny 5latek, to pewnie program sobie w CS'a GO (ostatni w jakiego grałem to 1,6).
Ha! W CS'a przegrało się kilka ładnych lat. Jak trafiło się fajny serwer z fajn± ekip±, gdzie obowi±zywał Team Play, to czas przelatywał jak przez palce.
A teraz - jak kto¶ ma wolny kwadrat ze znajomych to pizza + piwo + Fifa/Pes + konsola. Trudno o lepsz± kombinację. :
Klik << Za to nie mogę się doczekać tej produkcji. Co warto dodać - będzie to nasza rodzima produkcja, stworzona przez firmę CDprojekt RED, która po wydaniu 2óch czę¶ci WiedĽmina powoli stara się przebić na ¶wiatowy rynek gier komputerowych .