O,nie ¶limaka nie przełknę a "baguette", jak się dobra piekarnia trafi...palce lizać
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 5:29 pm Temat postu:
Dawno temu jadłem takie w occie słodkowinnym my¶l±c, że to grzybki. Jak zobaczyłem puszkę z obrazkiem to gól mi stan±ł w gardle ale nie pu¶ciłem, za chytry jestem Mimo, że mi po ciemku smakowały to już więcej żadnych robali do gęby nie wezmę
Malgi Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 6:21 pm Temat postu:
A ja zamarynowałam pewne grzybki (galaretek kolczasty) i w słoiku wygl±daj± jak... ¶limaczki i... nazywam je "¶limaczki". Nie wiem jak smakuj± normalne ¶limaki, ale te "grzybkowe" s± super! :-)
Jak mi się ostanie jaki¶ słoiczek to przywiozę na BELONIADĘ do degustacji :-) _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego...
ZIPPO Pogawędkowy twardziel
Kraj: Norwegia Miejscowość: Sola
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 6:28 pm Temat postu:
Ja w przeciwieństwie do Was uwielbiam ¶limole w pizzy. Frutti di mare numero uno! Małże wygl±daj± jak kiełkuj±cy bób Mmmmm palce lizać .
Ostatnio zmieniony przez ZIPPO dnia Nie Lut 03, 2013 6:30 pm, w cało¶ci zmieniany 2 razy
krzysztofCz RZEP
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 6:28 pm Temat postu:
Jeden słoik :?: Gosia zeżr± Ci go z zakrętk±
No Adminy... off topic :?: ¦limaki to drapieżniki
jjjan Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 6:36 pm Temat postu:
Widziałem też nie raz drapieżne moczarki
zabrze Łowca Węgorza
Kraj: polska
Wysłany: Sob Lut 09, 2013 6:49 pm Temat postu:
Chwile poczytałem i nie wiem czy skończe piwo ;). Tak serio, to w naszym kraju strach kupić takie rarytasy :roll: _________________ Bercik
pepek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Chorzów
Wysłany: Nie Lut 10, 2013 7:27 am Temat postu:
ZIPPO napisał:
Ja w przeciwieństwie do Was uwielbiam ¶limole w pizzy. Frutti di mare numero uno! Małże wygl±daj± jak kiełkuj±cy bób Mmmmm palce lizać .
To jest nas już dwóch. _________________ Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytaj±c o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca rado¶ć.