System wodny RP charakteryzuje się niewielką ilością zbiorników zaporowych i ich małą ogólną objętością. Łączna pojemność 140 większych zbiorników wynosi ok. 2,8 km sześc., co stanowi zaledwie 5% objętości wody rocznie odpływającej z obszaru kraju.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 463 Zalogowani 0 Wszyscy 463
Jeste anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj
Jeste stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 11:48 am Temat postu: Kto nas reprezentuje.
Wypracowaną opinię mają od lat, ale może warto rzucić okiem, jak prezes ZO rozmawia z rzecznikiem prasowym ZG. Komentarz zbędny KLIKNIJ.
dzepetto Redaktor Portalu
Dołšczył: Jan 14, 2007 Posty: 3532
Kraj: Polska Miejscowoć: Łężyca
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 1:16 pm Temat postu:
W przeciwieństwie do Ciebie Maćku uważam, że oni nie mają wypracowanej opinii. Oni cały czas na tę opinię pracują...
Monk Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Aug 04, 2002 Posty: 7676
Kraj: Polska Miejscowoć: Legionowo
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 1:49 pm Temat postu:
Najgorsze jest to, że mając wypracowaną opinię na swój temat, nadal na nią pracują. Nie przypominam sobie, aby dane mi było przeczytanie sensownej wypowiedzi rzecznika tej organizacji. Co jeszcze musi upaść, aby tacy ludzie o swej działalności mogli mówić w czasie przeszłym. Mnie nie kręci działacz z mentalnością sekretarza POP upadłego PGR-u, niezależnie od stanowiska, które reprezentuje.
dzepetto Redaktor Portalu
Dołšczył: Jan 14, 2007 Posty: 3532
Kraj: Polska Miejscowoć: Łężyca
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 7:35 pm Temat postu:
Gotów jestem pomyśleć, że nigdy nie kontemplowałeś zagadnienia, jakim jest średnia płaca w PZW. Tam po prostu opłaca się mieć wspomnianą mentalność... W tym kraju opłaca się żyć bez wszelkich zasad niezależnie czy się jest działaczem PZW, lekarzem, bezrobotnym z wyboru, premierem czy szeregowcem. Kto kradnie i łże ma kasę, a dziś tylko o nią wypada zabiegać... Takie PZW można przyrównać do wszystkiego. Dzisaj "na topie" jest sprawa śmierci kolejnego dziecia, któremu machnina lecznicza nie pomogła... Lekarz rodzinny dostaje ok. 8 zł miesięcznie na pacjenta. Jak zaoszczędzi i nie wyśle go na badania, to jego. No to ja się pytam jakim cudem ktoś w tym kraju chce się wyleczyć? Mój śp ojciec kiedyś wprost usłyszał od swojej lekarki, że jak go wyśle na badanie, to nic na nim nie zarobi. Cytować nie będę słów, które usłyszała i po których jednak na te badania skierowała... Skoro lekarzowi opłaca się mieć mentalność sukinsyna to działaczowi PZW, który z definicji życia i zdrowia nie ratuje, ... Niech każdy sam sobie dokończy. Ja muszę wychylić coś solidnego za upadek tego rzeczpospolitego burdelu, żeby nie powiedzieć bałaganu...