Sandacz w Jeziorze Licheńskim już w 3 roku przekracza wymiar ochronny, osi±gaj±c 48 cm przy masie ok. 0,7 kg.
W Zalewie Szczecińskim 4 latek ma ok. 51 cm przy wadze 0,85 kg.
W Gople dla osi±gnięcia 50 cm potrzebuje...8 lat!
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 465 Zalogowani 0 Wszyscy 465
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Pią Gru 06, 2013 8:45 am Temat postu: Ksawery
Jestem zły. Bardzo. Cał± noc sypał ¶nieg i sypie dalej tak, że nie widzę czy s±siada dom stoi tam gdzie stał. Nie ma pr±du, energetycy wsadzili sobie gdzie¶ ten pr±d i sami nie mog± go znale¶ć. Mikołaj przysłał sms, że renifery się zamknęły w stajni a na drzwiach przybiły ustawę o ochronie zwierz±t. Jestem zły.
Zamki Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Pią Gru 06, 2013 8:51 am Temat postu:
Bo renifery to przeżytek.
Od dawna te zwierzaki s± zmanierowane i leniwe.
A pr±d to energetycy mogli wsadzić mikołajowi,
wtedy może byłby żwawszy _________________ Łowię i zjadam ......
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Pią Gru 06, 2013 6:38 pm Temat postu:
Zamki napisał:
Bo renifery to przeżytek.
Od dawna te zwierzaki s± zmanierowane i leniwe.
A pr±d to energetycy mogli wsadzić mikołajowi,
wtedy może byłby żwawszy
_________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Sob Gru 07, 2013 8:21 am Temat postu: Re: Ksawery
jjjan napisał:
Jestem zły. Bardzo. Cał± noc sypał ¶nieg i sypie dalej tak, że nie widzę czy s±siada dom stoi tam gdzie stał. Nie ma pr±du, energetycy wsadzili sobie gdzie¶ ten pr±d i sami nie mog± go znale¶ć. Mikołaj przysłał sms, że renifery się zamknęły w stajni a na drzwiach przybiły ustawę o ochronie zwierz±t. Jestem zły.
Ja też jestem zły. Nie mam pr±du, nie mam reniferów, cał± noc nie padał ¶nieg i nie pada dalej, Mikołaj nawet nie przysłał sms-a a wiatr nie chce osłabn±ć i morze jest coraz bliżej mojego domu. Nawet nie cieszy mnie, że inni s± Ľli bo... jestem zły, bardzo zły...
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Sob Gru 07, 2013 10:14 am Temat postu: Re: Ksawery
krzysztofCz napisał:
Ja też jestem zły.......... cał± noc nie padał ¶nieg i nie pada dalej,
Krzysiu a u mnie sypie bez-przerwy od wczorajszego wieczora. :x Jeszcze zima się nie zaczęła a już mam jej serdecznie do¶ć.
: _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć