Sandacz dojrzewa płciowo w wieku 2 – 3 lat. Samiec dojrzewa przeciętnie o rok wcześniej od samic. Tarło przypada na okres kwiecień – maj, gdy temp. wody osiąga 12 st. C.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 448 Zalogowani 0 Wszyscy 448
Jeste anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj
Jeste stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Nie Gru 15, 2013 8:13 pm Temat postu: Czym machacie: spinning 3,0m, do ok 30g??
Czołem.
Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem zakupu kijka o parametrach: min 3 m długości i c.w. do około 30g, raczej szybki.
Podrzućcie kilka konkretnych pomysłów, najlepiej popartych własnymi doświadczeniami. Przede wszystkim pod sandacza, ale nie tylko...
Z góry dzięki _________________ "Człowiek będzie zdobywał coraz więcej i więcej, aż przyjdzie dzień, kiedy świat rzeknie: "Nie mam już nic więcej do ofiarowania" "
the_animal Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Feb 11, 2007 Posty: 1971
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Gru 15, 2013 9:20 pm Temat postu:
Piszesz "nie tylko", bo te wszystkie potwory to przypadkiem hehe, przy sandaczowaniu :P
losos24 Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Sep 20, 2006 Posty: 906
Kraj: Polska Miejscowoć: Oława
Wysłany: Nie Gru 15, 2013 10:10 pm Temat postu:
Coś tak cienko te 30 jak na Ciebie _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać.
ziomek Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Nov 25, 2006 Posty: 1546
Kraj: Polska Miejscowoć: Tam gdzie Odra i Bóbr
Wysłany: Nie Gru 15, 2013 11:12 pm Temat postu:
losos24 napisał:
Coś tak cienko te 30 jak na Ciebie
Dwustu-gramową pałą może z 15 min. bym pomachał. Nie mam tyle krzepy co Ty . : _________________ "Człowiek będzie zdobywał coraz więcej i więcej, aż przyjdzie dzień, kiedy świat rzeknie: "Nie mam już nic więcej do ofiarowania" "
Karpiarz Dyrygent holu
Dołšczył: Oct 14, 2002 Posty: 198
Kraj: Niemcy Miejscowoć: Aachen
Wysłany: Nie Gru 15, 2013 11:45 pm Temat postu:
ziomek napisał:
losos24 napisał:
Coś tak cienko te 30 jak na Ciebie
Dwustu-gramową pałą może z 15 min. bym pomachał. Nie mam tyle krzepy co Ty . :
Waldek wozi a nie macha i ja tez bede wozil - pozdrawiam