Zadziało... zadziałało...
teraz trzeba pisać, że nie łapie ryb, że fotki to fotomntaż, że Zalew na którym pływa po prostu nie istnieje.
Na pewno się odezwie
No i jest powód do awantury.
Dopiero zauważyłem, że temat został rozdzielony dzięki czemu niektóre wypowiedzi s± wyrwane z kontekstu i niezrozumiałe.
Admini zmieniaj± mi korory Uzurpuj±c sobie prawo do czerwieni.
ja protestuję, ja ż±dam (jeszcze nie wiem czego)... ja mam prawo do awantury z elytami
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Pon Sty 20, 2014 4:11 pm Temat postu:
Kura czy jajko? Tylko na tym portalu się dowiesz, co było pierwsze. Maćku przypomnę Ci.
Kura czy jajko?
Je¶li chodzi i tę kurę, któr± wczoraj miałem w rosole, to oczywi¶cie było pierwsze jajko.
Je¶li za¶ chodzi o to jajko, z którego dzisiaj miałem jajecznicę na ¶niadanie, to oczywi¶cie pierwsza była kura.
No to czego nam jeszcze na naszym Portalu brakuje?
Acha - mamy nadmiar tematów grzybowych. Pewno dlatego, że nasz Olgierd nie załapał się na nagrodę. Jest na to rada. Napisz, że chcesz nagrodę honorow±. ''Elyta" rozpatrzy i kto wie?
Monk Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo
Wysłany: Pon Sty 20, 2014 4:22 pm Temat postu:
Jak na mój rozum, to ta kura musiała być ... z jajami!
Ale przecież nie poci±gnę tego tematu przed 23.00 ;)
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Pon Sty 20, 2014 7:56 pm Temat postu:
Monk napisał:
Jak na mój rozum, to ta kura musiała być ... z jajami!
Ale przecież nie poci±gnę tego tematu przed 23.00 ;)
Przed 23 to możesz tylko dodać, że miała złote jaja.
olgierd_sandalista Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Słupca
Wysłany: Wto Sty 21, 2014 1:25 am Temat postu:
Oczywi¶cie piękne jest to, że PW to grono przyjaciół spotykaj±cych sie w tzw. realu. Ale dlatego osoby "postronne" , nie bior±ce udziału w życiu towarzyskim na spotkaniach PW maj± czasami problem na forum. Każdy temat schodzi prędzej czy póżniej na wesołe, przyjacielskie wycieczki. Patrz±c na zawarte na PW znajomo¶ci i przyjaĽnie nie sposób negować "życia towarzyskiego" tego forum. Nie mniej mnie jest szkoda, że coraz mniej tu wędkarstwa samego w sobie.
Pozdrawiam Wszystkich.
samara Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Wto Sty 21, 2014 3:06 am Temat postu:
olgierd_sandalista napisał:
Oczywi¶cie piękne jest to, że PW to grono przyjaciół spotykaj±cych sie w tzw. realu. Ale dlatego osoby "postronne" , nie bior±ce udziału w życiu towarzyskim na spotkaniach PW maj± czasami problem na forum. Każdy temat schodzi prędzej czy póżniej na wesołe, przyjacielskie wycieczki. Patrz±c na zawarte na PW znajomo¶ci i przyjaĽnie nie sposób negować "życia towarzyskiego" tego forum. Nie mniej mnie jest szkoda, że coraz mniej tu wędkarstwa samego w sobie.
Pozdrawiam Wszystkich.
To rzeczywi¶cie ciekawy problem co można mieć z wędkowania na pogawędkowym forum?
Chyba wymianę do¶wiadczeń. Co, na co i gdzie kto złowił. Można się podszkolić obserwuj±c innych. Głód takiej wiedzy jest dręcz±cy. Też to mam. Jak nie mogę łowić to ci±gle czytam i analizuję i… niestety kupuję. Sprzęt, akcesoria, wyposażenie. W kółko sprawdzam. Wydaję znacznie więcej niż mnie na to stać. Ale to nieważne. Liczę na to, że kiedy¶ przyjdzie opamiętanie.
Na forum zagl±dam też dlatego, że mogę o tym, czym się tak bez opamiętania pasjonuję, z kim¶ porozmawiać. To jest jakby kontynuacja pasji – rozmowa o niej. Przypomnę tylko co¶ co pewnie każdy przeżył - jak się rozmawia o wędkowaniu z nie wędkuj±cym. Straszny mozół prawda :roll:
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Wto Sty 21, 2014 9:17 am Temat postu:
Olgierd, pisz±c "osoby postronne" znowu dzielisz na my i oni. Na tym forum wszyscy (prócz Adminów) s± na tych samych prawach. Już pisano wcze¶niej, że zasoby forum pełne s± tematów o wędkarstwie. Ty sam wcze¶niej też więcej pisałe¶. Nie czekaj aż Mariusz się pochwali wynikami, napisz relacje ze swoich wypraw
lecek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa-Tarnów
Wysłany: Wto Lut 04, 2014 2:36 pm Temat postu:
Cholerka, przegapiłem (nie po raz pierwszy)ostro rozwijaj±ce się dyskusje na tematy. ogólnie wszystkim znane. Jednak warto sie dopisać do w±tku, nawet aby zaistnieć Podsumowuj±c po cało¶ci to:
Tak - popieram ostrzenie haczyków i ich sprawdzanie (od czasu do czasu) w trakcie łowienia. Zwłaszcza na przepływankę.
Tak - popieram ostrzenie kotwiczek, a jednocze¶nie zachęcam do likwidowania zadziorów.
Nie nie mam pojęcia co to sa te - Kocopały - nawet pisane z dużej litery.
Tak - potwierdzam, że forum przeszło na wyższy poziom, co nie znaczy, że nadal oprócz grupy starych i łysych koni, ma pewna misję i należy się też co¶ dla nowicjuszy.
Ku przestrodze drogi - Rybiego oka. Gdzie "wymondrzalscy" doprowadzili do wyga¶nięcia forum. Z drugiej strony ciężko zebrać się po raz setny do opisywania spraw oczywistych. Jednak nie objawionych.
Co do subtelno¶ci ewolucji - tak potwierdzam - jajko było pierwsze.
Nie - nie wiem w czym się sprawa rozwija a pro po popo tych sumowań i sandaczowań.
To na tyle.
_________________ Lecek
Wysłany: Wto Lut 04, 2014 2:51 pm Temat postu:
lecek napisał:
Co do subtelno¶ci ewolucji - tak potwierdzam - jajko było pierwsze.[/i]
Jajka sobie chyba robisz... z jajek. ;)
samara Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Wto Lut 04, 2014 6:26 pm Temat postu:
Monk napisał:
lecek napisał:
Co do subtelno¶ci ewolucji - tak potwierdzam - jajko było pierwsze.[/i]
Jajka sobie chyba robisz... z jajek. ;)
A jajko też ma taki koniec bardziej ostry i przeciwległy bardziej tępy.
Wysłany: Wto Lut 04, 2014 6:45 pm Temat postu:
Widzisz Wojtu¶ - mamy dylemat: który - wg Samary - koniec obstawia każdy z nas...
Ale dalszych dywagacji już na klawiaturę nie przeleję. :
Wszystkie czasy w strefie Idż do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2