Od 1 stycznia 2007 roku, na wodach nizinnych, znajdujących się na terenie działania okręgu PZW Katowice zostają wprowadzone następujące zmiany w zasadach wędkowania:
- podwyższa się wymiar ochronny dla następujących gatunków ryb:
- szczupak: 50 cm
- sandacz: 50 cm Ogranicza się ponadto dobowy limit szczupaka i sandacza do 2 szt. łącznie.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 469 Zalogowani 0 Wszyscy 469
Jeste anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj
Jeste stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Sro Kwi 23, 2014 5:46 pm Temat postu: piranha max 10
Witam mam problem z echosada piranha max10 przestawily mi sie dane cyfrowe w systemie metrycznym na angielskie temperature mam w Faranhajtach jak to ustawic nie moge znalesc tej funkcji czy jest mozliwe zebym ja skasowal dzieki
jjjan Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Nov 17, 2002 Posty: 2420
Kraj: Polska
Wysłany: Sro Kwi 23, 2014 6:47 pm Temat postu:
Witaj na forum.
Nie skasowałeś tego bo nie można. Mogłeś jedynie przywrócić ustawienia fabryczne.
Poszukaj w menu takie ustawienia:
Contrast • Fish ID+ • Bottom View • Battery Alarm • Language • Units (International Only).
W language znajdziesz język polski, a w Units znajdziesz jednostki miary w systemie metrycznym, temperaturę w stopniach itp.
A propos języka polskiego, to zapraszam do pisania postów używając dużych liter na początku zdania, pisania liter ą, ę, ć, ż, używania kropek , przecinków i innych znaków interpunkcyjnych.
duzy Czyściciel gumiaków
Dołšczył: Apr 23, 2014 Posty: 2
Kraj: Polska
Wysłany: Czw Kwi 24, 2014 5:40 pm Temat postu:
Witam ponownie znalazłem podane ustawienia contrast*fish ID*Botton Viev*Battery alarm i nic wiecej nastepnie pojawia sę start up.A stopnie celsjusza metry były napewno pomocy dzięki.
wlodek Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 24, 2002 Posty: 833
Kraj: Polska Miejscowoć: Plewiska
Wysłany: Czw Kwi 24, 2014 8:17 pm Temat postu:
Odwiedź sklep w którym kupiłeś tę echosondę, na pewno przywrócą odpowiednie ustawienia.