Sympatyczne, niewielkie, futrzaste stworzonka o czarnym lub brunatnym kolorze, pojawiaj±ce się często na brzegach wód - to zazwyczaj norki amerykańskie. S± one równocze¶nie bardzo groĽnym drapieżc±, niszcz±cym ptasie lęgi.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 470 Zalogowani 0 Wszyscy 470
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Nie Lis 02, 2014 10:02 pm Temat postu: Zapomniani nieobecni ?
Była zacna tradycja na portalu aby w tym okresie wspomnieć o tych osobach z portalu które od nas odeszły . Mam wrażenie że w tym roku nie widzę takiego tematu.
Czyżby nie było już komu pamiętać ?
Ostatnio zmieniony przez farti dnia Pon Lis 03, 2014 8:46 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Pon Lis 03, 2014 8:50 am Temat postu:
Farti zamiast wytykać innym niepamięć sam mogłe¶ założyć temat w którym wspomnieli by¶my o Pogawędkowych Kolegach. :
Osobi¶cie wahałem się czy zakładać taki temat i wyszło jak wyszło nie założyłem nie znaczy to jednak że nie pamiętam.
Bonski [*]
Kunta [*]
Oni najbardziej zapadli mi w pamięci.
Wirtualny znicz dla wszystkich, nie tylko Pogawędkowiczów których nie ma już w¶ród nas.
_________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
farti Pogawędkowy twardziel
Kraj: UK Miejscowość: ...
Wysłany: Pon Lis 03, 2014 7:07 pm Temat postu:
Niczego nie wytykam mario, ot nie¶miało przypomniałem.
I nie chodziło o założenie tematu. Zerknij do historii jak to było.
Redakcja ma nicki, foty i niezbędne informacje o tych osobach.
Nie doszukuj się mario jakich¶ zło¶liwo¶ci z mojej strony, bo i to ostatnia rzecz by była w jakiej bym się na takowe pokusił .
Moje ostatnie zdanie było trochę takim nawi±zaniem, że nas coraz mniej jako¶ . A tym samym coraz mniej tych którzy mog± pamiętać. Jako¶ wogóle ,,zdziadzieli¶my'' . I mam na my¶li również moj± skromn± osobę w tej kwestii.
wlodek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Plewiska
Wysłany: Pon Lis 03, 2014 7:31 pm Temat postu:
Każdy z nas mógł założyć! Fakt, wyszło jak wyszło! Ale i tak miło że Wy dwaj co¶ napisali¶cie! Przył±czam się do Was i ¦wieczka dla kolegów!
Wolf [*]
Boński [*]
Kunta [*]
zabrze Łowca Węgorza
Kraj: polska
Wysłany: Sob Lis 08, 2014 9:47 pm Temat postu:
Pamięć to twarda skała
[*] [*] [*] _________________ Bercik