Wysłany: Sro Sty 28, 2015 10:57 am Temat postu: smrodki
Czy kto¶ używa smrodków Bartona? Nie jest to drogie, ale ważne też jest czy można mieć nadzieję na poprawę brań
Wiem, że to niezbyt dobry grunt dla pytań o łowienie na grunt, ale może :roll:
Niestety bardzo krótko na rynku był płyn do zaprawiania przynęty. Nazywał się Getzem. Sam sprawdziłem skuteczno¶ć i to było znakomite chociaż znacznie droższe. Niestety w zeszłym roku zniknęło i nie można tego kupić a szkoda.
the_animal Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Sro Sty 28, 2015 9:27 pm Temat postu:
Je¶łi chodzi o leszcze to Bogdan "zjadł zęby " na ich połowie
Je¶łi chodzi o płyny do zaprawiania przynęt proponował bym wszelakie dipy karpiowe , zwł±szcza ¶mierdz±ce - rybne i o zapachu magi. Także żelowe i proszkowe prócz płynnych. _________________ www.carpholic.pl www.grubyzwierz.pl
samara Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo
Wysłany: Czw Sty 29, 2015 1:38 pm Temat postu:
W zeszłym roku pierwszy raz zacz±łem używać dipów ro¶linnych do połowu leszczy na feeder. Skutecznie nie powiem. Przy okazji pojawił się przyłów - karpi. W tym roku poszukam linów. St±d też moje pytania o dipy Bartona. Może kto¶ ma jeszcze jaki¶ sposób na wabienie linków?
W YouTube zalazłem ruskich którzy łowi± na kiwoka i mormyszkę w lecie, na długich kijach. Niezła zabawa tylko te ich mormyszki wielko¶ci pięciozłotówki prawie. Może kto¶ widział gdzie to można kupić? :
lecek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa-Tarnów
Wysłany: Sob Sty 31, 2015 5:19 pm Temat postu:
A przy okazji jakie¶ nowo¶ci do przynęt spinningowych? No i może od znaj±cych temat o wyższo¶ci żeli nad płynami i pastami. _________________ Lecek