Samica sandacza składa od 25 do 500 tys., a jak podaj± niektóre Ľródła do 900 tys. sztuk jaj (¶rednio 200 tys./1 kg masy ciała). Na tarło wraca co roku w te same miejsca tarliskowe.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 468 Zalogowani 0 Wszyscy 468
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Ja używam kleju montażowego do luster i nie narzekam
Ostatnio zmieniony przez SIARA82 dnia Wto Maj 10, 2011 5:22 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz
SIARA82 Nastawiacz podpórek
Kraj: Polska Miejscowość: Toruń
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 5:17 pm Temat postu:
piwolub napisał:
dzepetto napisał:
Pietruch, odwaliłe¶ kawał dobrej roboty. Niech kto¶ teraz założy w±tek o produkcji woblerów, to normalnie zbanuję :
Aj waj, jakby to Żyd Rozenzweig powiedział !
Gdyby¶ kogo¶ takiego zbanował, to by¶ się skompromitował. No, patrz Pan, nawet mi się zrymowało A tak na poważnie, to należy docenić wysiłek pietrucha w kolekcjonowaniu linków internetowych i......nic poza tym.
Te linki s± pomocne, ale nie rozwi±zuj± jednego, bardzo ważnego problemu......jak wkleić stery do tych korpusów. Stery z poliwęglanu oczywi¶cie, bo innego materiału nie bierzemy pod uwagę. No i jak je wkleić ? Wie kto¶ z Miszczów ? Come on !
Ja wiem, zupełnie przez przypadek i jest to kosmiczna technologia bo PC, czyli poliwęglan, prawie z niczym nie da się skleić. Taki obrzydliwy, wredny, wręcz PiS-owski materiał
Jest tylko jeden klej na ¶wiecie, który pozwala skleić PC z piank± PU i jeden do poł±czeń PC z drewnem. Czy który¶ z "Miszczów" Popierdółek Wedkarskich zna te kleje ? Je¶li tak, to prosimy o uchylenie r±bka tajemnicy i podanie nazwy tego kleju i jego producenta. Obiecuję skrzynkę zacnego polskiego piwa niepasteryzowanego, któr± prze¶lę poczt± na swój koszt 8)
Pozdrawiam serdecznie !
piwolub
Hahahaha, Ale kolega, to chyba nie tylko używa tego kleju do sterów, ale i w±cha!!!!.
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 7:15 pm Temat postu:
piwolub napisał:
Wybacz Adminie, ale dziwię się Tobie, że tolerujesz takie chamstwo i agresję. Jakim prawem ten burek ziomek[/color] mnie publicznie obraża ? Jakim prawem ?
Przeginasz anty-chru¶cie, oj przeginasz. :roll: _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
Wszystkie czasy w strefie Idż do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2