Sandacz w ciągu 2 pierwszych tygodni życia osiąga długość 7 mm. Pod koniec pierwszego roku od 8 do 24 cm. W drugim roku: 15 – 42 cm, trzecim 22 – 49 cm, czwartym 28 – 57 cm, piątym 34 – 67 cm, szóstym 39 – 76 cm, a w siódmym 43 – 80 cm.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 512 Zalogowani 0 Wszyscy 512
Jeste anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj
Jeste stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Czw Mar 19, 2015 8:10 pm Temat postu: Dzień Wędkarza!
To dziś Koledzy! Może kulisy ogłoszenia tego dnia własnie dziś, nie są przez Wszystkich nas akceptowane. Jednak myślę, że nie będziecie mieć mi za złe, że złożę Was życzenie "połamania kija" w tegorocznym sezonie! Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!
losos24 Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Sep 20, 2006 Posty: 906
Kraj: Polska Miejscowoć: Oława
Wysłany: Czw Mar 19, 2015 9:19 pm Temat postu:
i wzajemnie Włodku, każda okazja jest dobra, a ta szczególnie by sobie nawzajem życzyć dobrze, więc dobrze wszystkim życzę _________________ Pozdrawiam wszystkich, których już poznałem i tych, których mam nadzieję poznać.
samara Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: May 26, 2007 Posty: 1247
Kraj: Polska Miejscowoć: Legionowo
Wysłany: Piš Mar 20, 2015 6:20 am Temat postu:
W dniu wędkarza dużych ryb i dużo tego szczęścia które pozwala nam wykroić trochę czasu na ryby : :
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jul 31, 2002 Posty: 8461
Kraj: Polska Miejscowoć: Wądół
Wysłany: Piš Mar 20, 2015 8:43 am Temat postu:
Spóźnione w takim razie życzenia i ja przesyłam Wam wszystkim. 8)
dzepetto Redaktor Portalu
Dołšczył: Jan 14, 2007 Posty: 3532
Kraj: Polska Miejscowoć: Łężyca
Wysłany: Piš Mar 20, 2015 2:06 pm Temat postu: Re: Dzień Wędkarza!
wlodek napisał:
To dziś Koledzy! Może kulisy ogłoszenia tego dnia własnie dziś, nie są przez Wszystkich nas akceptowane. Jednak myślę, że nie będziecie mieć mi za złe, że złożę Was życzenie "połamania kija" w tegorocznym sezonie! Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!
Było życzyć Włodku połamania PZW, a 12 kwietnia- na wspomnienie św. Zenona- połamania kijków Dwa razy byś dobrze życzył, a i życzenia bardziej do okazji pasujące